Seks düşkünü ve evli çiftseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Seks düşkünü ve evli çift

Post by Anonymous »

Biseksüeller, Grup seks, Aldatma, Lezbiyenler, Oral Seks, Geleneksel seks Cep telefonunuza bir mesaj geliyor: “Karım da istiyor. Üçlüye hazır mısın bebeğim? Metni birkaç kez tekrar okudum. Hayır umurumda değil. Bir kadınla üçlü yapmayı hiç denemedim. Hatta şunu önerenin bu olması da iyi... birbirimizi üç gündür tanıyoruz ve hala beni becermedi. Çok uzun. Görünüşe göre gerçekten beklemeye değdi...

Yanıtını gönderiyorum: "Umrumda değil." Bir erkekle yeni bir buluşmadan önce her zamanki gibi arzudan eziyet çekiyorum - ama şimdi aynı zamanda meraktan da. Karısı neye benziyor? Umarım çok yaşlı ve şişman değildir. Ancak o zaman bu adamın karısı olmazdı - o çok iyi. Onu düşündükçe bacaklarımın arasındaki ıslaklığı hissediyorum.

Akşam benim için geliyor. Arabanın içinde onu rahatsız etmemek için büyük bir güçlükle kendimi tutuyorum. Utanmadan kasıklarına bakıyorum ve dudaklarımı yalıyorum, sert, tuzlu tadı olan bir penisin ağzıma, hemen boğazımın derinliklerine nasıl kaydığını hayal ediyorum... Penisin sahibinin elini nasıl kafama koyduğunu, beni zorladığını hissediyorum. biraz eğilmek - öyle görünüyor ki utanmaz düşüncelerim onun için bir sır değil. Ve bu beni daha da çok tahrik ediyor. Biraz daha - ve onu tam burada patlatacağım...

"Biraz sabırlı ol bebeğim" diye alçak ve boğuk bir erkek sesi duyulur. – Şimdi orada olacağız.

Sabırlı olmak ister misiniz? Deneyeceğim ama hiçbir şeyi garanti edemem tatlım. Seni çok istiyorum, sikin içeride, ağzımda, vajinamda, kıçımda. Nereye eklememi istersen.

Ancak aslında hızlı bir şekilde varıyoruz. Bizi kapıda karşılayan kadının iyi olduğu ortaya çıkıyor; hatta beklenmedik derecede iyi. Belki 5 beden göğüslü, uzun boylu bir esmer. Bakışlarım istemsizce göğüslerine takıldı. Kadınları erkekler kadar sevdiğimden değil... ama böyle yüksek, dolgun, siyah dantel sutyenin içinden baştan çıkarıcı bir şekilde bakan göğüsler herkes üzerinde hipnotik bir etki yaratabilir. Neredeyse eminim.

Adam sırıtıyor: "Birbirinizden hoşlandığınızı görüyorum." Sonra bana bakıp şöyle diyor: Hayır, otoriter bir tavırla, kendinden emin bir şekilde emir veriyor, böylece onun sesinden bile güçlü bir heyecan dalgası hissediyorum:

— Elbiselerini çıkar. Ve Larisa'yı soyun. Hızlı.

Ayakkabılarımı, tişörtümü ve eteğimi çıkarıyorum. Tayt üzerinde çalışmaya başladığımda kendime sert bir bakış atıyorum.

Adam "Bırak" diye emir veriyor. - İç çamaşırını çıkar yeter. Kadınları çoraplı ve külotlu çorapla sikmeyi seviyorum.

İtaat ediyorum. Larisa'nın sutyen ve külotunun yanı sıra siyah çoraplar da giydiğini lütfen unutmayın. Bu, onları kaldırmaya gerek olmadığı anlamına gelir.

Göğüslerine tekrar bakıyorum. Artık bir adamın, kocasının bakışları altında onu soyacağım, ona dokunacağım düşüncesi ağzımı kurutuyor. Bana kadın kıyafetlerini nasıl çıkaracağımı öğretmeme gerek yok ama bu benim başka bir kadına bu kadar yakından dokunacağım ilk sefer olacak.

Larisa'nın sütyenini açtığımda ellerim titriyor. Parmaklarınızın altındaki cilt alışılmadık derecede yumuşak ve pürüzsüzdür. Büyük, sıkı ve lezzetli göğüslerimi serbest bıraktıktan sonra dizlerimin üzerine çöküp külot üzerinde çalışmaya başlıyorum.

Adamın sesi "Onu oradan öp" diyor. Bugünlük ustam. Bir kez daha itaat ettim ve dudaklarımı iç çamaşırının kumaşı üzerinden başka birinin klitorisine bastırdım. Larisa titrek bir şekilde iç çekiyor. Külotu ıslak, o da benim gibi heyecanlı. Kadınları sever misin? Yoksa durumun kendisi mi?

Bir köle gibi dizlerimin üzerindeyim ve bu çok heyecan verici. Başka birinin külotunu tamamen çıkarıyorum ve sert erkek ellerini kıçımda hissediyorum. Doğru yerleri ortaya çıkarmak için külotlu çoraplarımı biraz aşağı çekiyorlar ve kalçalarımı ayırıyorlar.

-Dört ayak üzerinde durun ve onu yalayın, - sırayı yineleyin. Şehvetli bir kedi gibi sırtımı eğerek ayağa kalkıyorum, deliklerimi açığa çıkarıyorum. Yüzümün önünde başka birinin dudakları kayganlaştırıcıdan hafifçe parlıyordu. Klitorise bakıyorum ve onu yine ıslak ama tükürük dolu dudaklarımla kapatıyorum. Öpüyorum, yalıyorum... Larisa inliyor ve aynı anda bir adamın iki parmağını aynı anda içime soktuğunu ve onları kaba ve hızlı bir şekilde hareket ettirmeye başladığını hissediyorum. Elbette penisin yerini alamayacaklar... ama hiç yoktan iyidir... ohh... İstemsizce kalçalarımı hareket ettiriyorum ve kendimi parmaklarıma saplıyorum.

Adam sırıtarak "Ne kadar çabuk bir hareket," diyerek kalçama yüksek sesle tokat attı. - Daha çok dene. Dilini kullan ki neler yapabileceğini göreyim.

Başkasının yağlayıcısının tadı olağandışıdır, ancak buna tatsız denemez. Her şeyin olabildiğince iyi görülebilmesi için gerçekten inlerken başımı çevirmeye çalışıyorum. Larisa'nın çıkardığı seslere bakılırsa başarılı oluyorum.

Fakat kocası çok uzun süre hiçbir şey yapmasına izin vermiyor. Parmaklarını sert bir şekilde üzerimden çekerek bir sandalyeye oturuyor, bacaklarını ayırıyor. Belden aşağısı tamamen çıplak - görünüşe göre ben Larisa ile meşgulken pantolonunu ve külotunu çıkarmayı başardı. Şimdi bakışlarım onun penisine takıldı; tam da düşündüğüm türden... Büyük, sert... ah evet.

Adam eliyle "Bana gelin" diye işaret ediyor. Sadece Larisa gerçekten yürüyor, ben pratik olarak sürünüyorum, kalkmadan, sadece başımı kaldırıyorum. Hiçbir zaman başka bir kadınla sik yalamadım; yani her şeyin bir ilki vardır.

Üstelik bu sik gerçekten buna değer. Larisa oral seks yapmaktan pek hoşlanmıyor gibi görünüyor ve kocasının yanındaki sandalyenin kol dayanağına oturup onu dudaklarından öpmeye başlayarak bu aktiviteyi hızla durduruyor. Ve ben, penisi tamamen emrime aldıktan sonra, onu tam istediğim gibi doğrudan boğazıma alıyorum. Mm... Adam kalçalarını hızla hareket ettirerek ağzıma vurmaya başlıyor. Bu kadar derin... ve sert olmasını seviyorum... Dayanamıyorum ve elimi bacaklarımın arasına koyup klitorisimi ovuşturuyorum. Heyecan çok güçlü...

Ama adam onu ​​yalnızca oral seksle orgazma ulaştırmama izin vermiyor.

"Kucağıma gel" diye bir ses duyuluyor ve heyecandan sesi daha da kısılıyor. – Ve sikimin üstüne otur.

Sana iki kere söylememe gerek yok...

Bir erkeğin kucağında olmak pek rahat değil ama vajinamın içine kolayca kayan penis her şeyi telafi ediyor. Neredeyse anında hızlı hareket etmeye başlıyorum, ne kadar derin, sert ve sıcak olduğunun, içime nüfuz ettiğinin... içimi doldurduğunun tadını çıkarıyorum... ohhh...

Yalnızca bir dakikaya veya daha azına ihtiyacım var. Erkekler de. Ben orgazm sancıları içindeyken o, vücudumun derinliklerine bolca boşalıyor. Aklım başıma geldiğinde, içimden sıcak spermin aktığını hissediyorum. Bu duyguyu seviyorum...

"Aferin kaltak," kalktığımda adam kıçıma tokat atıyor. – Sizi tekrar görmekten mutluluk duyacağız.

Başımı salladım ve giyinmeye başladım. Neden gereksiz kelimeler?

Geri dönmeyeceğimden eminim. Ne adama ne de Larisa'ya - aslında adı Larisa olmasa bile umurumda değil. Bir kereliğine iyi seks yaptık ve daha fazlasına ihtiyacım yok.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post