Bir Denizciseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Bir Denizci

Post by Anonymous »

İtaat ve aşağılama, Gündelik seks Nehir kıyısında yürüdüm ve su üzerinde hareket eden yatları izledim. Hafif esinti hoş bir soğukluk veriyordu. Sonbahar çoktan yaklaşıyordu. Ve sıcak bir yere saklanmak istedim. Kıyıya demirlemiş bir yat ve şapkalı genç bir adam ondan atladı. Ona takdirle baktım. Bakışlarımı gördü.

- Size herhangi bir konuda yardımcı olabilir miyim?

Yararlı olduğunu düşündüm.

- Dondum! Sıcak kalmama yardım et! - Düzenli bir ses tonuyla söyledim.

- Buraya gel. – yat kulübünün kapılarını açtı ve beni içeri aldı.

- Bu kadar güzel bir bayanın adı nedir?

Benim sesime eşlik mi ediyor? Yoksa bu doğru mu? Umurumda değil! Aynı ruhla devam edeceğim.

- Anna! – Şaka olsun diye öpmek için elimi ona uzattım. Onu iki eliyle tuttu ve şefkatle öptü. - Lanet olsun, bu çok iyi hissettiriyor. – Düşündüm.

Dudaklarını elimden ayırmadan elimi öptü, gözlerimin içine baktı ve ceketimin kolunu kaldırarak elimi daha yüksekte öpmeye başladı.

- Bana sarıl ve dudaklarımdan ve boynumdan öp. – İtaatkar bir şekilde bana sarıldı ve beni dudaklarımdan sert bir şekilde öptü. Boynumu öpücüklerle kapladı ve kendini bana bastırdı. Onun sert üyesini hissettim. Yorgunluk midemin dibine kadar yayıldı.

- Peki adın ne?

— Mikhail

- Beni sıcaklığa taşı Misha. Beni sıcak tutacağına söz vermiştin

Beni kaldırdın ve kulüp binasına taşıdın. Bir kanepe, iki koltuk, bir sehpa ve üzerinde kayıt cihazı bulunan elektrikli bir şömine vardı. Oda sıcaktı. Beni şöminenin karşısındaki sandalyeye oturttun. Sıcak hava beni sardı.

- Benden hoşlanıyor musun Misha?

- Evet! Çok güzelsin.

- İstediğim her şeyi yapacak mısın?

- Büyük bir memnuniyetle!

— Elbiselerini çıkar!

Aceleyle kıyafetlerini çıkarmaya başladın. Ceket, tişört ve pantolon yana uçtu. Mayosundaki şişlik seğirdi. Külotunun elastik bandını yakaladın ve bana soru sorarcasına baktın.

- Vur! Orada neyin saklandığını görmek istiyorum! Hayır bekle! Bana gelin, fotoğrafı kendim çekeceğim.

Bana geldin. Mayolarını iki elimle kalçalarından indirdim. Özgür kalan, heyecanlı üye bana baktı. Testisleri elime alıp yavaşça okşadım. Diliyle onlara dokundu ve dudaklarıyla sardı. Sıcak yumurtalar damağımı hoş bir şekilde gıdıkladı. Onları ağzımdan çıkardım ve penisin şaftını dilimle kökünden başına kadar yalamaya başladım. Elimle kafayı deriden kurtardım ve kırmızı, dolgun mantarı dışarı çıkardım. Diliyle yaladı ve dudaklarını etrafına doladı.

- O-O-O. - Senden bir inilti geldi. Ellerim kalçalarını kavradı. Bir dakikalığına sikimi kaldırdım.

- Ellerini başımın arkasına koy ki kendimi sikten ayırmayayım. - Sipariş ettim. – Ve ağzımdan sik beni.

Ellerinizi itaatkar bir şekilde başınızın arkasına koydunuz ve pelvisiniz güvenle aleti ağzıma göndermeye başladı. Büyük bir penise benzemiyordu ama başı boğazıma kadar uzanıyordu ve testisler çeneme çarpıyordu. Üye ileri geri hareket etti. Ellerimi kalçalarıma koyarak tempoyu ayarladım. Onları itiyorum ve sikinizin hızlanmasına neden oluyorum. Artık hızınızı artırmışsınızdır. Penis giderek daha hızlı hareket eder. Bu tempoyu sürdürmek benim için zaten zor ama sizi durdurmaya da niyetim yok. Sıcak spermin tadına bakmak istiyorum. Daha hızlı, hatta daha hızlı. Şimdi donuyorsun, pelvisin kasılıyor. Parmaklarımı kalçalarına batırıyorum. Parmağım anüsünün deliğine dalıyor. Sıcak, acı-tuzlu sperm boğazıma çarpıyor. MMMMM. Bu anı ne kadar da seviyorum.

Rahatla ve kafamı bırak. Geri çekilip sarkık üyeyi ağzımın esaretinden kurtarıyorum. Dudaklarımdan damlayan spermleri dilimle yalıyorum. Penisimde kalan spermi yalıyorum ve sandalyemde arkama yaslanıyorum.

- Peki Denizci? Memnun? Hanım Anna'yı ağzından mı siktin?

- Evet... Bunu çok sevdim. Senin için ne yapacağımı söyle bana Anna? Her şeyi yapacağım.

- Dizlerinin üstüne çök. Ve sonunda beni soy.

Diz çöktün ve ayakkabılarımı çıkardın. Bacağımı kaldırıp parmaklarımı ağzına soktum. Ayak parmaklarımı em, ayaklarımı öp. Taytlarla kaplı ayaklarıma ve uyluklarıma öpücükler yayıldı.

— Zaten çekim yapın

Eteğimi çıkardın. Ceketini ve bluzunu çıkardı. Taytımı çıkarmama yardım etti. Sutyenimin kopçasını açarak beyaz göğüslerimi serbest bıraktı. Dudaklarını çıplak vücuduma uzattı.

- Hayır. Öpüşmenin zamanı değil. Senin sikin zevk aldı ama benim ıslak amım henüz zevk almadı. Masaya oturun. Sikini elinize alın. Onu heyecanlandır ki çelik gibi sertleşsin. Sarsılabilirsin. Sadece boşalmaya cesaret etme.

Masaya oturdun, penisini elinize aldın ve gözlerini benden ayırmadan yavaşça penisini çekmeye başladın. Sandalyede kendimi daha rahat ettirdim, bacaklarımı kolların üzerine attım ve parmaklarımla klitorisi okşamaya, bazen de vajinanın içinde gezdirmeye başladım.

Penisindeki değişiklikleri izledim. Şişip elinizden çıkmak üzereyken ayağa kalktım

- Masaya uzanın. Böylece kıçınız sarkmasın.

Masaya yaslanıp daha derine uzandın. Şişmiş penis dik durdu. Kırmızı, heyecanlı kafa tavana baktı. Bacağımı üstüne atıp karnının üstüne oturdum. Sıcak horoz kıçıma baskı yapıyordu. Ayağa kalktım ve elimle onu ıslak, heyecanlı kedime yönlendirdim. Bir an için onun üzerinde asılı kaldı ve yalnızca kafasını içine aldı. Ve aniden battı ve hepsini içeri aldı.

- Ah! — Zevkle çığlık attım. – Avuç içlerini kalçalarımın altına koy ve penisimin üzerinde hareket etmeme yardım et.

Yarışımıza başladık. Ellerimi göğsüne koydum. Sikine bindim. Ellerin kıçımı kaldırmama yardım ediyor. Onu kendim yere koyuyorum. Amım tamamen ıslak. Odanın her yerinde bir uğultu sesi yankılanıyor. Boşalıyorum. Ve penisin bende daha da kolay hareket ediyor. Rahim kaslarını sıkıyorum, onları heyecanlı zevk şaftının etrafına sarıyorum. Durmuyorum. Senin sikinden bir fışkırtmam lazım. Adımlarımı hızlandırıyorum, kıçımı bacaklarına vuruyorum.

- OOOO! Burada! Sıcak bir akıntı vajinamı dolduruyor. Tekrar boşalıyorum. Sikinin üzerinde donuyorum ve bitkin bir şekilde göğüslerimle göğsüne düşüyorum. Aşkın sıvıları kalçalarımdan kasıklarına doğru akıyor. Penis gevşer ve kasıktan dışarı fırlar.

Masadan kayarak bir sandalyeye düşüyorum ve bacaklarımı kol dayama yerlerine doğru atıyorum.

—Diz çök, Denizci. Ve beni iyice yala ki yapışkan noktalar kalmasın. Temiz olmak istiyorum!

Diz çöküyorsun ve dilin stupalardan uyluklarının iç kısmına doğru yoluna başlıyor. Uyluklarda daha uzun süre kalıyor ve kalan spermi dikkatlice yalıyor. Önce bir bacak, sonra diğeri. Burada vulvaya doğru hareket eder. Dudaklarını yalamak. Aralarındaki boşluğa dalar. Amımın içini kuru bir şekilde yalıyor. Aşağıdan yukarıya doğru klitoris boyunca geçer. Vurun

- Ah. Em şunu. Dişlerinizle hafifçe ısırın. Evet. Çok iyi, Ve iki parmağını amın içine sok. MMMMM. Evet. Bunun gibi. Durma - parmaklarınla ​​beni em ve sik. Evet evet. “Klitorisimden uzaklaşmana izin vermeden ellerimi başının arkasına koydum.” - Haydi denizci! Haydi. ağzına boşalacağım. Elinden gelenin en iyisini dene. Parmaklarınızı tükürükle ıslatın ve kıçınıza sokun. Yavaşça. İlk başta sadece yarısı. Evet. İyi. Tamamen yerleştirin! Kıçımı sikeyim. Ve em şunu! Durma. EVET! EVET! - Allahım, ne güzel dilin, dudakların, parmağın kıçımda. Tanrım, boşalıyorum, bu nedir? Dayanamıyorum, sıcak bir idrar akıntısı aşk suyuma katılıyor. Orgazm yüzünden kendime kızdım!

-AAAAAAAAAA!!!!!! - Durmadan çığlık atıyorum. - Bekle denizci. Çekil şunu, masaya tırmanacağım!

– Masaya uzanacağım ve dizlerimin üzerine çöküp kıçımı dışarı çıkaracağım. Ellerimle kalçamı yayarak anüsümün deliğine erişim sağladım.

— Bırakın ağzınız sulansın ve kahramanınızı ekleyin. Gördüm. Tekrar savaşmaya hazır. Haydi denizci, sik beni de çığlığım tüm iskeleden duyulsun. Haydi. Kafayı yerleştirin. Hepsini yavaş yavaş tanıtın. OOOO. Bu yüzden. İyi. Siktir et beni! Hadi denizci. Siktir et beni.

Kıçından sıcak, heyecanlı bir sik. Bu harika. Aman Tanrım. Tekrar boşalmaya hazırım. Anal orgazm benim için her zaman daha hızlı gelir. Evet. Burada. Kıçımda sıcak bir boşalma hissediyorum. Ben de seninle aynı anda boşalıyorum. Göğüslerim masanın üzerine düşüyorum.

- Peki denizci? Diliniz için daha fazla iş mi istiyorsunuz? Hadi yalayalım. Duşun yok. Kıçımı temizle.

Dilin çöreklerimi yalıyor, dağıtıyor, anüsümün deliğini temizliyor.

- Beni ters çevir! - Emrediyorum. - Her yerimi yala. Evet bacaklardan. Parmaklarınızın arasını dilinizle temizleyin. Tamam, şimdi dilini yukarı kaldır. Evet dudaklarını yala. Vajinanızı kuru olarak yalayın. Aferin, tamam, pubis, karın. - Başımı masadan sarkacak şekilde masanın yukarısına doğru hareket ediyorum.

- Ayağa kalkın. Masanın etrafında dolaş ve sikini ağzıma koy. Onu spermlerden de temizleyeceğim. – Penisi, şaftı, testisleri yalarım. Kafayı açığa çıkarıyorum ve onu da dikkatlice yalıyorum.

- İşte bu! Yeterli! Yine de beni ısıttın! Şimdi beni giydir. Gitmek zorundayım! Ve unutma denizci! Eğer karaya çıkarsam. Beni gördüğünde hemen yanaş. Eğer geldiysem, bu sikişmek istediğim anlamına gelir. Ve beni memnun etmen gerekecek.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post