Örneğin trende seyahat ediyorsunuz, ayakta duruyorsunuz ve tuvaletin boş olmasını bekliyorsunuz. Ve sonra gürültülü, lezzetli bir osuruk duyarsınız. Bundan sonra oraya mı gideceksin yoksa başka birine mi gideceksin?
Örneğin trende seyahat ediyorsunuz, ayakta duruyorsunuz ve tuvaletin boş olmasını bekliyorsunuz. Ve sonra gürültülü, lezzetli bir osuruk duyarsınız. Bundan sonra oraya mı gideceksin yoksa başka birine mi gideceksin?
Tuvalete gidiyorum ve orada bir adam komşu bir stantta şişiyor))) ne yaptığını bilmiyorum, ama oldukça komik) ve bokta olduğum zaman kendimi asla şişirmediğimi fark ettim. Nasılsın? Puf? Neden?
Kadınların bir erkeğin penis ve taşak görüntülerine nasıl tepki verdiklerini defalarca okudum, görmek istemedikleri için göndermediklerini söylüyorlar, bunların sahte tepkiler olduğuna pişmanım....
Herkese selam. Forumdaki ilk günüm değil ve spam yapmıyorum. Ama belki birisi internetten nasıl para kazanabileceğinizle ilgilenecektir.
İlginç fırsatlar arayanlar Başbakan'a yazsın, ben cevap...
bize en azından alkol ve eğer cesaretiniz varsa uyuşturucu kullanma deneyiminizi anlatın. İnsanlar bir maddenin vücutta nasıl etki ettiğini öğrenmekle ilgileniyorlar. İtiraflarınızı duymaktan...