Düğünden hemen sonra kocam ve ben bir süreliğine ebeveynlerinin yanına taşınmak zorunda kaldık çünkü ailem yaşayacağımız dairede zaten büyük bir tadilat başlatmıştı... Ve sonra ortaya çıktı ki Taşınma sırasında kocam ve benim seks için çok az "boş zaman" alanımız vardı... Evde her zaman orada birileri vardı. Onun annesi…. Kim her an önemsiz bir şey için odamıza kolayca "girebilir"... babası... küçük kız kardeşi..
Kocam ve ben bir süreliğine odamızda ne yaptığımızı "saklıyoruz" ... Kendimi elimden geldiğince tuttum, en azından sevişirken ses çıkarmıyordu... gerçi bunu yapmak çok zordu, özellikle ben geldiğimde)))... işte saygılarımızı sunmalıyız ilişkimizi bıraktığımda bile “normal” davranmaya çalışan kocamın ebeveynlerine, odanın kocası her zaman “korkunç bir şey olmamış” gibi davrandı...
Burada kısa olacağım ve tüm bunlara rağmen sadece şunu söyleyeceğim kafamda hamamböceklerim var, hala en azından bazı ilkelerim var.. ve benim için ebeveynlerim benim, kocamın kutsal olduğu ve ne annemi, ne babamı ne de kocamın ebeveynlerini hiç düşünmedim…. Bir "cinsel nesne" olarak... Muhtemelen forumda pek çok insanı üzdüm ve onlar daha fazla okumayacaklar... Ama kahretsin... "Annemin eteğinin altına ne olduğunu dikizlemeye" ya da en azından bir şekilde babamı "baştan çıkarmaya" çalışmaktansa ölmeyi tercih ederim... hem benim... hem de kocamı)))
Ama bu artık bununla ilgili değil... sonuçta yorulduk artık hepsinden... Ve kocam ve ben “tarafsız bölgede” seks yapmaya başladık… Kocamın arabasıyla şehirde dolaştık ve seks yapabileceğimiz tenha yerleri seçtik.. BUNLARI arabanın içinde yaptığımızda, bazen şu adreste durduk: bazı özel yerler... ıssız avlular, kocamın dediği gibi her türlü "çıkmaz sokak" vesaire....
Biz özellikle hoşlandık...kahretsin bu "kemer" ya da daha fazlası burayı adlandırmak doğru olur... birbirine çok yakın duran iki ev arasındaki bir geçit ya da lanet bir geçit... Bu "geçit" boş bir duvara dayanıyordu... kısacası, burası tam anlamıyla idealdi.. vardı yoldan geçenler yoktu ve "yabancılardan" bu kemere "bakan" sadece iki pencere vardı..
Kısacası.. kocam arabayı bu "geçidin" yakınına park etti, o ve ben oraya gittik .. ve orada bir sürü ilginç şey yaptım... Bu muhtemelen yaklaşık bir ay sürdü...
Ve öğle yemeği molamda masama oturduğunda ne kadar şaşırdığımı hayal edin... ve ofisimin yanında rahat bir kafe var ve çoğu kişi orada öğle yemeği yiyor.. .kahretsin, bir "genç adam" gelip yanıma oturdu... ve "bana hak iddia etmeye" başladı.
Kısa söyleyeceğim... mesele şu ki bu genç adam yaşamıştı o iki "kemerli" evden birindeydi ve meğerse kocamla birlikte sürekli oyunlarımızı izliyormuş... Ama bizi evli bir çift olarak değil... sevgili olarak kabul etmiş.. yani, aslında ne kadar da aklı başında. koca bir ay içinde karısını öyle bir yere götürüp onu orada becerebilir.. Bu yüzden bir yatak odası var...
Kısacası, bu adam bir süre bizi izledi... sevgili sanıyordu... ve sonra kuzenim ve onun yanındayken tesadüfen şehirde benimle tanıştı. küçük çocuklar... yani beni karısı, erkek kardeşimi de kocası sanıyordu... özellikle de çocuklar bana "aile gibi" davrandıkları için ve aslında dışarıdan bakıldığında beni bir erkek zannedebilirdi. anne... O gün kardeşimin yeğenlerimi anaokulundan almasına yardım ettim çünkü karısı hastanedeydi... yaklaşık iki haftadır zaten...
Böylece, bu yabancı adam, her şeyi hızla anlattı... benim "bir fahişe olduğumu ve kıçımı siktiğimi" bildiğini açıkladı kocamın arkasından”... ama asıl mesele şu ki.. eğer ben de ona “hizmet etmeyi” reddedersem... her şeyi kocama, yani kardeşime, onu aldattığımı anlatacak. .. O anaokuluna gelip kocamı bekleyip ona her şeyi anlatacağından "korktum"... Ve düşünmem ve en önemlisi doğru kararı vermem için bana sadece 3 gün verdi. ... ve sonra...
Kocama olup biten her şeyi anlattım... ve bu duruma uzun süre güldük... Ağabeyim ve o sırada karısıyla birlikte güldük. zaten hastaneden taburcu olmuştu... Gerçekten komikti... kocamın beni o kemerde becerdiğini öğreneceği tehdidinde bulundu...
Ama gülmüyordum... çünkü ertesi gün o yabancıya vermek zorunda kaldığım cevap olarak... ve hala tam olarak ne yapacağıma kendim karar veremedim..
Ayrıca kardeşimin karısının sözleri kafama "oturdu" .. “Senin durumun Natasha, bir tür komedi gibi... ve bunu değiştirebilirsin, sanki bir mazeretin var gibi görünüyor... Bunu “şantaj” yüzünden yapıyorsun...
Evet , yazdığım her şeyin tamamen çöp olduğunu anlıyorum... ama daha sonra çok ilginçti... devamında... Ama bu tamamen farklı bir hikaye))
Evlilik hayatımın bir kısmı ⇐ General
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version