Herkese merha ba, annelerini (kız kardeşlerini) gözetleyenler? Tam olarak nerede olduğu (banyoda, odada) hiç fark etmez. Onlara mastürbasyon yaptın mı? yoksa kendini tutabildin mi?
Ayrıca You need to register to see the link., Oğullarınızı (kardeşlerinizi) yakaladınız mı? ne zaman biri seni gözetledi? Bu konuda ne hissettin? İnternetten bir kadınla konuştum, oğlum onu gözetliyordu ve bu hoşuna gidiyordu ama hemen yazıyorum aralarında başka hiçbir şey yoktu. Sadece kendisinin yıkanmasını izlemesine izin verdi ve bu hoşuna gitti (bu onu tahrik etti)
[url=viewtopic.php?t=942]Herkese merha[/url] ba, annelerini (kız kardeşlerini) gözetleyenler? Tam olarak nerede olduğu (banyoda, odada) hiç fark etmez. Onlara mastürbasyon yaptın mı? yoksa kendini tutabildin mi? Ayrıca [url=https://my.sexforum.top/viewtopic.php?t=11748]kadınlara soru[/url], Oğullarınızı (kardeşlerinizi) yakaladınız mı? ne zaman biri seni gözetledi? Bu konuda ne hissettin? İnternetten bir kadınla konuştum, oğlum onu gözetliyordu ve bu hoşuna gidiyordu ama hemen yazıyorum aralarında başka hiçbir şey yoktu. Sadece kendisinin yıkanmasını izlemesine izin verdi ve bu hoşuna gitti (bu onu tahrik etti)
Sevgili güzel kızınız, sadece sapın yanında yürüdüğü bir adam başlattıysa. Ve bir süre sonra evde evde daha sık osurmaya başladığını fark ettiniz ve onun iradesine karşı olduğu açık. Burada kısa sıkı...
... 54782. 27 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Bu, sikimi kedi içine yapıştırıp içeri sürdüm. 25 dakika sonra gönderilen 47 saniye:
ve bir dakika içinde ağzına bir dick yerleştirilecek.
Kadınlara Soru: Seçtiğiniz kişinin (koca, adam, sevgili) pratik bir pedofil olduğunu ve düzenli olarak küçük kızları becerdiğini tam olarak bilseydiniz ne yapardınız?