İlk kezseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 İlk kez

Post by Anonymous »

Yaz mevsimiydi, arkadaşımı aradım. Oturup viski içtik ve konuştuk. Bir keresinde eşcinsel bir erkeği becermek istediğini söylemişti. Genel olarak bir erkekle seks yapmayı deneyin. O zamanlar bir karısı ve çocukları olduğu göz önüne alındığında bunun biraz tuhaf olduğunu düşünmüştüm. Görünüşe göre adam deney yapmak istedi, bu yüzden onu suçlamıyorum. Burada benimle oturuyoruz, zaten normal bir şekilde alkol içtik, ona şaka olarak şunu söylüyorum: benimle seks yapar mısın? Buna çok şaşırdı ve yanımda kondom olmadığını söylemeye başladı. Herşeyim var dedim. Hadi ama neden olmasın diyor. Yatağı serdik, ışığı kapattık ama ne yapacağımızı, nasıl yapacağımızı bilmiyorduk çünkü ne ben ne de o daha önce erkeklerle seks yapmamıştık. Yatağın kenarında oturuyorum, o iç çamaşırına kadar soyunmuş ve önümde duruyor. İç çamaşırını indirdim ve penisine baktım. Penisi özellikle büyük değil, 15 santimetre ama kalın, benim için kritik değildi. Seks için penisini dikleştirmem gerektiğini anlıyorum, bu yüzden onu alıp emmeye başlıyorum. Ayağa kalkıyor, zevkle inliyor, ben yavaşça emmeye devam ediyorum. Diyor ki: Daha derine inin lütfen ve hızlanın. Daha derin yutkunmaya başlıyorum, o tamamen coşku içinde duruyor. Penisini heyecanlandırarak yatağa uzandım, o da yanıma tırmandı ve öpüşmeye başladık. Külotumu çıkardı ve beni tekrar öpmeye başladı. Ona bunun ilk seferim olduğunu ve yanımda hiç erkek olmadığını söyledim. Sertliği sevmesine rağmen nazik seksi anladığını ve söz verdiğini söyledi. Prezervatifi taktı, bana doğru eğildi, “Başlayalım mı?” diye sordu, ben de “Evet” cevabını aldıktan sonra penisini içime sokmaya başladı. Orada yatıyorum, penisinin bana yumuşak bir şekilde nüfuz ettiğini hissediyorum, omuzlarını tutarak acı içinde inlemeye başlıyorum. Orada yatıyor, bana bakıyor, penisini sokmaya devam ediyor ve bana fısıldıyor: "Sus, sus, şimdi her şey yoluna girecek." Tamamen içeri girdikten sonra beni sorunsuz bir şekilde sikmeye başladı. Orada yatıyorum, inliyorum, ona bakıyorum, o bana bakıyor, öpüşüyoruz. İşlem sırasında iyi olup olmadığımı sordu. Evet cevabını verdim ve ondan beni daha çok sikmesini istedim. Yavaş yavaş hızlandı, sikini taşaklarına kadar itti ve ben de orada inleyerek ona sarılarak yattım. Seksimizin ne kadar sürdüğünü bilmiyordum ama sona yaklaştıkça o kadar hızlandı ki artık sadece inlemekle kalmıyor, acı çeken bir orospu gibi inliyordum. Bitirmeden önce elimi tuttu ve fısıldadı, "Seni seviyorum." Bitirdikten sonra öyle hareketsiz yattık ve o da sikini benden çıkardı. Yanına uzandı ve bunun uzun zamandır yaşadığı en iyi seks olduğunu ve bu kadar harika bir seks beklemediğini söyledi. Seksten sonra yatağa uzandık, konuştuk ve sonra uykuya daldık. Sabah çıplak uyandık. Anlaşılan o ki sarhoştu ve aramızdaki cinsiyeti hatırlamıyordu ve aramızda bir şey olup olmadığını sordu. Evet elimizdeydi dedim ve ona sperm dolu prezervatifi gösterdim. İlk başta görünüşe göre, ne oluyor diye düşündü. İç çamaşırını giyip balkona sigara içmeye gitti. Onun yanına çıktım, her şeyin nasıl gittiğini sormaya başladı. İlk defa harika olduğunu söyledim. O gece olanları ayıkken tekrarlamayı önerdi. Ben de sakıncası olmadığını söyledim, sigarayı bırakıp yatağa geri döndük. Ben külotumu çıkararak uzandım, o da külotunu çıkardı, beni öpmeye başladı ve penisi kendi kendine ayağa kalktı. Hala seks için prezervatifim olup olmadığını sordu. Beni onsuz becermesine izin verdim. Beni öpmeye başladı ve içeri girmeye başladı. Orada yatıyorum, bana ne kadar çabuk girdiğini hissedebiliyorum. Gece olduğu gibi bir acı yoktu, aksine kendimi hoş hissediyordum. Orada yatıp sevişmenin tadını çıkarıyoruz. Güçlü uyarılma nedeniyle, içini yağlayan ve penisini ittiğinde susturucu sesler çıkaran meni sıvısı salgıladı. Hızını artırmaya başladı, beni daha sert sikti, sikini taşaklarıma kadar itti, topları kıçıma tokat attı, ben orada yatıp yüksek sesle inledim. Bir noktada sona yaklaştığını fark etti ve onu çekip çıkarmak falan istedi. İçime boşal dedim. İnlemeye ve boşalmaya başlaması uzun sürmedi ve sperminin kıçımı doldurduğunu hissettim. Harikaydı. Bitirdi, beni öptü, dışarı çıkardı ve yanıma uzandı. Daha sonra bunun gerçekten harika bir seks olduğunu söyledi. Giyinip benden ayrıldıktan sonra, gece ve sabah onunla yatmam karşılığında bana para teklif etti. Paraya gerek olmadığını, çünkü bu sadece ikimizin de keyif aldığı bir deneydi, başka bir şey olmadığını söyledim.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post