Vadik'le tanışın ⇐ seks hikayeleri
-
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
Vadik'le tanışın
Vadik'le bir arkadaşımın evinde tanışıp seviştikten sonra bir süre sonra bana sosyal ağlardan yazdı. Anlaşılan o da evinde yaşıyordu ve beni ziyarete davet etti. Elbette beni bir sebeple aradığını anladım ama gittim. Yol boyunca bize birkaç şişe viski aldım. Yanına geldim, oturduk, sohbet ettik, içtik. Bana evini gösterdi. Neredeyse her iki şişeyi de içtikten sonra Vadik bana doğrudan seks teklif etti. Dedim ki: evet, elbette. Bir bardak daha içtik ve gece saat 12'de beni odaya götürdü. Bu sefer zaten dedikleri gibi "savaşa" hazırdı, penisi çoktan dikleşmişti. Beni soydu, kendi soyundu, yatağa uzandım, “Bana gel” diyerek onu kendime doğru çektim. Öpüşmeye başladık, biraz kayganlaştırıcı çıkardı ve birazını deliğime ve sikine döktü. Kayganlaştırıcıyı penisine sürdükten sonra penisini içime sokmaya başladı. Bunu oldukça hızlı ve sorunsuz bir şekilde yaptı. Ve şimdi o zaten içeride, penisini yumuşak bir şekilde içime itiyor, inlemeye, ona sarılmaya başlıyorum. Seks sırasında bana beni sevdiğini, beni çok istediğini vb. fısıldadı. Yaklaşık 30 dakika boyunca benimle sikiştiği süre boyunca orada yattım ve onunla gerçekten iyi hissettiğimi fark ettim çünkü aleti daha büyük olmasına rağmen canımı hiç acıtmadı, aksine tam tersine hissettirdi iyi, bütün aletini bana tam uzunlukta soktuğunu düşünürsek. Sikiştik, yüksek sesle inledim, yavaş yavaş hızını artırdı ve sonra inlemeye başladığı an geldi ve tüm spermi kıçıma döktü. Orada biraz daha yattık ve penisini benden çekti. Sigara içmek için çırılçıplak gittik, sonra mutfağa gelip biraz daha alkol içtik. Sonra bana "Peki devam edelim mi?" diye sordu. Buna şaşırdım çünkü bunu bir daha yapmak isteyeceğini düşünmemiştim. Evet dedim ama önce kendimi biraz temizlemek için duş almam gerektiğini söyledim. Başını salladı ve beni yatakta bekleyeceğini söyledi. Hızlıca duş aldıktan sonra Vadik'in penisi çoktan dikleşmiş halde yattığı odaya döndüm. Dedi ki: ya da burada. Üzerine atladım ve aletinin üstüne oturmaya başladım. Vadik'in zaten deliğimi yağlaması ve üstelik içine girmesi nedeniyle sik ilk seferden daha kolay girdi. Oturdum ve üzerine atlayıp inlemeye başladım. Vadik yanıma geldi ve beni öptü, tıpkı geçen sefer arkadaşımın yaptığı gibi beni kıçımdan tutarak "gövdesinin" tamamı boyunca kazığa oturttu. İlk başta bunu nazikçe yaptı, sonra çok sert ve kaba bir şekilde yapmaya başladı, ben de ona sıkıca sarılarak acı içinde çığlık atmaya başladım. O da zevkle inledi ve bana “Hadi daha fazla inle, hoşuma gitti” dedi. Yaklaşan bir orgazmı hissederek içime sert bir şekilde girmeye başladı ve boşalmaya başladığında beni sıkıca tuttu ve spermini bir kez daha içime saldı. Daha önce kimse beni bu şekilde becermemişti. İçimdeki işini bitirdikten sonra bitkin bir şekilde yatağa düştüm ve 10 dakika kadar orada yatıp kendime geldim. Dedi ki: harikasın, içine boşalabilmen ve hamile kalmayacağın gerçeğini seviyorum. Vadik mutfağa gitti, ben uzanmaya devam ettim. Biraz ara verdikten sonra odaya döndü ve bana su getirdi, çünkü bu kadar sert bir sikişten sonra yürüyemiyordum bile. İçtim, sikini bana getirdi ve emmemi söyledi. Orada yatıp onu emdim. Yaklaşık 5 dakika sonra beni yüz üstü çevirip tepeme çıktı. Ve artık gerçekten seks yapmak istemiyordum çünkü ikinci seferden sonra kıçım ağrıyordu. Daha fazlasını isteyip istemediğimi bile sormadı, sadece aletini içime soktu ve sadece beni sikmekle kalmadı, doğrudan sert bir şekilde sikmeye başladı. Aslında bundan sonra bana yaptığı tecavüz sayılabilir çünkü ben cinsel ilişkinin devamına izin vermedim ama kimse bana sormadı. Beni sertçe duvara yaslaması, spermlerinin benden akması nedeniyle zaten ıslak olan yatağın çarpmasına neden oldu. Vadik orada yatıyordu beni beceriyordu, ben de orada yatıyordum, susturucu sesler duydum, inledim. Bir süre sonra beni tekrar spermle doldurdu. Yüz üstü yatıp "Eh, sonunda bitti" diye düşünüyorum. Vadik yine odadan çıktı, ben orada kaldım. Döndükten sonra yanıma geldi, beni karnımdan kaldırdı ve köpek stiline soktu. Ardından “Peki, son bir kez yapalım” diyerek penisini tekrar içime soktu. Yatakta dört ayak üzerinde duruyorum ve karanlıkta toplarının çok hızlı bir şekilde yaklaştığını ve sonra kasıklarımdan uzaklaştığını gördüm ve kanla karışmış güçlü bir sperm kısmı kasıklarımdan aşağı aktı ve yumurtalar kıçımdan damlıyordu. yatağın üzerine. Vadik arkamda durdu, beni becerdi, "Evet, tamam, hadi tekrar yapalım" dedi ve kıçıma şaplak attı. Serbest kaldı, beni son fahişe gibi becerdi, ara sıra saçlarımdan yakalayıp kendine doğru çekti. Sonunda beni kıçımdan yakaladı ve hızlı ve sert bir şekilde beni sikinin üzerine itmeye başladı, ardından çığlık attı ve sikini kıçıma keskin bir şekilde iterek içime boşalmaya başladı. Bitirdi, eğildi, beni öptü ve penisini çıkardı. Saatte 04:35'i gördüm. Neredeyse 5 saat boyunca seviştik!!! Az önce yatağa düştüm. Beni kaldırdı, banyoya taşıdı ve beni ve aletiyle zaten parçalanmış olan deliğimi yıkamaya başladı. Daha sonra içerideki bir şeyi ve deliğin kendisini yağladı, üzerime külot giydirdi, beni yatağa taşıdı ve uykuya daldım. Sabah uyandım ve sonrasında hiçbir ağrı olmadı. Vadik'in gece bana yaptıklarını ve üzerime osurduğunu düşününce buna ben bile şaşırdım. Giyindim, mutfağa çıktım, kahvaltıyı hazırlıyordu ve bana ikram etti. Kahvaltı yaptık. Her şeyin yolunda olup olmadığını sordu. Ona ne demek istediğini sordum. Deliğin acıyıp acımadığını sordu. Hayır dedim ve acı çekmemesi için ne yaptığını sordum. Bunun onun sırrı olduğunu söyledi. Ondan ayrılmaya başladığımda kapıda bana para uzattı ve geceyi onunla geçirdiğim için teşekkür etti, yanımda durup benimle sekse hayran olan tek bir kadın olmadığını söyledi. Elbette parayı almak istemedim çünkü ben bir fahişe değilim ama beni nasıl acımasızca parçaladığını, son 2 kez ne kadar acı çektiğimi hatırlayarak parayı aldım. Sokağa çıktığımda ne kadar para olduğunu saydım, 45 bin ruble olduğu ortaya çıktı. Daha sonra bir daha görüşmedik.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version