Gasp ⇐ seks hikayeleri
-
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
Gasp
Arkadaşlarım beni kulübeye davet etti. Onları arabayla götürdüm, 6 kişiydik, oturduk, içtik, havuzda yüzdük ve genel olarak güzelce dinlendik. Evin mutfağında otururken bana şöyle şeyler anlatmaya başladılar: Hadi bizimle seks yapalım mı? Onlara öyle olmadığımı ve onlarla bulaşmayacağımı söyledim. Peki ya sen ne yapıyorsun, Vadik'in seni istediği kadar becerdiğini biliyoruz, peki ya biz? Sana para ödeyeceğiz, merak etme. Rüzgarın nereden estiğini anladım çünkü Vadik ve benim orada ortak bir tanıdıkımız vardı ve görünüşe göre delirmişti. Yine de yapmayacağımı söyledim. Daha sonra üçü beni yakalayıp bir yere sürükledi, ikisi kaldı. Direndim ve tekme attım ama işe yaramadı. Beni odaya sürüklediler, yüz üstü yatacak şekilde yatağa attılar ve soymaya başladılar. Orada yattım ve direnmeye çalıştım, bunu yapmamanın, rahatlamanın ve onlara teslim olmanın daha iyi olduğunu söylediler çünkü yine de beni sikeceklerdi. Ve şimdi yüz üstü çıplak yatıyordum, ikisi beni tutuyordu, üçüncüsü pantolonunu indirdi ve penisini içime soktu. Bana tecavüz etmeye başladılar. Acıyla çığlık attım çünkü bunu önce analımı ve yağlamamı hazırlamadan yaptı. İlki beni sikmeye başladı, üzerime uzandı ve sikini taşaklarına kadar sikti, ben de orada yüksek sesle inleyerek durmasını isteyerek yattım çünkü canımı acıttı. Bunu daha da sertleştirmeye başladı ve diğer ikisi ağzımı kapattı. Hiçbir şey yapamayacağımı ve en az 2 sik daha almam gerektiğini fark ederek orada yatıyorum. Beni becerdi, kıçıma boşaldı. Orada yatıyorum, diğerinin ilk sıralarda nasıl değiştiğini görüyorum ve bir dakika sonra ikinci üye zaten içimde, yine son orospu gibi inledim. Bana “Sus yavrum, her şey yolunda, rahatlayalım, her şeyi güzelce yapacağız, hoşuna gidecek” dediler. İkinci adam beni eskisinden daha sert becerdi ve sikini tabandan taşaklara kadar bana doğru soktu. İkincisi boşalıyor ve kıçımı spermle dolduruyor. Direnmenin bir anlamı olmadığını anlayınca gerçekten rahatladım. Sonra üçüncüsü külotunu çıkarıyor, üstüme çıkıyor ve çılgınca beni sikmeye başlıyor. Beni sertçe siktikleri gerçeğine boyun eğmiş bir şekilde orada yatıyorum. Üçüncüsü önceki ikisine göre daha yumuşaktı ve 5-7 dakika sonra o da kıçımı tohumuyla doldurdu. Odaya iki kişi daha girdi, o üçü gitti ve beni diğerleriyle bıraktı. Arkadan biri çoktan külotunu çıkarıyordu, ikincisi önden yanıma tırmandı, külotunu indirdi ve beni sarstı. Arkada olan, aletini kasıklarımda gezdirdi, önceki üç adamın spermleri zaten akıyordu. Ve penisini içime sokuyor. Acıyla çığlık attım çünkü oldukça kalın ve büyük bir penisi vardı. Ve şimdi dördüncü adam beni becermeye başladı. Başımı saçımdan arkadaşımın penisine doğru kaldırdı ve ağzımı emerek kapatmamı söyledi. Orada inleyerek, emerek yatıyorum, birbirleriyle konuşuyorlar, beğenip beğenmediğimi soruyorlar. Tekrar saldırganlığa neden olmamak için evet cevabını verdim. Dördüncü üye de beni toplara kadar soktu. Onun da bitirmesi uzun sürmedi. Genel olarak hepsi beni uzun süre becermedi. Şimdi sıra sonuncu beşinci adama geldi. Önceki bizi yalnız bırakarak gitti. Ve bu da hiç tereddüt etmeden penisini çıkarıp bana soktu. Artık hiç gücüm kalmamıştı ve kıçıma tokat atarak şöyle dedi: İnle! Ve öncekiler gibi sert bir şekilde sikişmeye başladı. Ne kadar hızlı nefes almaya başladığını duyunca bunun bitmek üzere olduğunu anladım. İnledi, kıçıma sızdı, sonra çekip odadan çıktı. Orada öylece yatıyordum, hareket edemiyordum, bir şekilde aklımı başıma toplamaya çalışıyordum. Yaklaşık 30 dakika sonra içlerinden biri odaya geliyor ve penisini tekrar içime sokuyor, beni sikiyor, içime boşalıyor ve gidiyor. Ve bu, beşi beni sikene kadar tekrarlandı. Bu sefer beni ilkinden daha uzun süre becerdiler. Kıçım zaten onların spermleriyle o kadar doluydu ki, sikişme sırasında zaten benden akıyordu ve yerde lezzetli bir sperm birikintisi vardı. Son adamdan sonra 5 dakika daha orada yattım, sonra kalkıp gitmeye karar verdim. Ama sonra içlerinden biri tekrar beliriyor ve şu sözlerle: “Nereye gidiyoruz? Tekrar sevişeceğiz," beni sırtıyla yatağa itti, yatağın kenarına götürdü, bacaklarımı ayırdı ve sikini içime soktu. Onlar beni sırayla sikerken ben yüzüstü yatsam daha iyi olurdu, çünkü onlara bakmak benim için iğrençti ve onlar hâlâ beni öpmek için eğilip onları bu şekilde "seveceğimi" düşünüyorlardı, ama ben tiksinmişti. Orada yatıyorum ve istemsizce gözlerimden yaşlar akıyor ve şimdiden duracaklarını hayal ediyorum. Genelde birinci, ikinci, üçüncü, dördüncü ve beşinci bana yeniden “aşılandı”. İçimde çok fazla sperm vardı. Kıçım o kadar ezilmişti ki beni nasıl becerdiklerini neredeyse hissetmedim çünkü sanki elimi dirseğime kadar oraya sokabilirmişim gibi hissettim. Son beşinci adam beni sikip içime girdiğinde gitti, sonra döndüğünde parayı atıp gitti. Tuvalete gittim, en azından kağıtla kıçımı sildim, ıslak mendil aldım ve içerideki her şeyi temizledim. Odaya girdiğimde giyindim ve orada neler olduğunu öğrenmek için odadan dışarı baktım. Kapının dışında sessizlik vardı. Arkama döndüm ve sevişme sırasında benden akan gerçekten büyük bir sperm birikintisi gördüm. Yataktan parayı alıp sessizce çıktım. Zaten sarhoş oldukları ve evin farklı yerlerinde uyudukları ortaya çıktı. Sessizce giyinip evden çıktım. Saat neredeyse sabahın 4'üydü, bu da neredeyse bütün gece benimle seviştikleri anlamına geliyordu. Birkaç saat boyunca bana pompaladıkları spermleri saymazsak, içimde ağır bir hisle eve gittim. Sabah evde bana verdikleri parayı saydığımda 75.000 saydım, bu elbette güzel ama ben o kadar parayı bu şekilde almak istemedim.
Mobile version