Bir arkadaşının kulübesinde karısını aldatıyorseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Bir arkadaşının kulübesinde karısını aldatıyor

Post by Anonymous »

Kocam ve ben arkadaşlarımız tarafından doğum günümüz için davet edildik. Yaz mevsimiydi ve kulübelerinde tatil yapmaya karar verdiler. Partilerde genellikle herkesin sarhoş olduğunu söylemeye gerek yok. Bu bize de oldu. Akşama doğru herkes iyice sarhoş olmuştu. Çok eğlendik. Henüz hava tamamen karanlık olmasa da dışarıda bir gölgelik altındaydık ve hava tamamen kararıp sivrisinekler ortaya çıkınca eve taşınmaya karar verdik. Kim ne yapıyordu? Bazıları sahiplerin masaları ve atıştırmalıkları taşımasına yardım etti, diğerleri konuştu. Sakin bir müzik çalıyordu ve konuklardan biri beni dansa davet etti. Sergei hemen kendini bana sıkıca bastırdı. Göğüslerim göğsüne bastırdı ve iki eliyle kıçımı tuttu. Pantolonundaki şişkinliği bacağımda hissettim. Farklı bir durumda olsaydı onu uzaklaştırırdım ama şiddetli sarhoşluk altında bu beni bile tahrik etti...

Sadece kıçımı açıkça tuttuğu gerçeğinden utandım. Kocama baktım. Ne mutlu ki bana hiç aldırış etmedi, oturdu ve yoğun bir şekilde el kol hareketleriyle arkadaşlarımızdan Marinka'ya bir şeyler anlattı. Marinka onun karşısına oturdu, sessizce dinledi ve sarhoş bir gülümsemeyle sadece anlamsızca gülümsedi. Dizleri yavaşça aralandı ve tekrar baktığımda külotu zaten görünüyordu.

Alacakaranlıkta bile külotundaki ıslak nokta görülebiliyordu. Artık onun da benim gibi heyecanlandığını fark ettim, ancak kocam bir nedenden dolayı bu bariz baştan çıkarıcılığı görmedi. Natasha kirli tabakları almak için bir kez daha dışarı çıktığında bize baktı ve gülümseyerek bana göz kırptı. Seryozha kulağıma her türlü saçmalığı fısıldamaya devam etti. Sonunda dayanamadım ve sordum:

—Pantolonunun içindeki ne?

Sorumdan utanmadı bile ve aniden ona ne sorduğumu anlayınca tutkuyla kulağıma fısıldadı:

—Vika, seni istiyorum! Şimdi onu bana verseydin dünyanın en mutlusu ben olurdum.

—Yani bu bende mi var? Ben de öyle mi düşündüm? Erkeklerin bana sert davrandığını bilmek güzel. Verebilirim, sadece ellerini kıçından çek, yoksa çoktan bize dikkat etmeye başladılar.

Hatta beni tamamen bıraktı ve artık beni takip edeceğini anlayınca tuvalete gittim. Evin köşesine saklanarak hamamın içine girdim. Gerçekten de Seryozhka onu takip etti. Ben hamama girer girmez hemen içeri atlayıp kapıyı kapattı. Arkamı dönecek zamanım yoktu ve o çoktan külotumu çıkarıp beni kanepeye atmıştı. Bir sonraki an pantolonu indirilmiş halde üstüme uzanmış ve aletini içime sokmaya çalışıyordu. Görünüşe göre Sergei gerginlikten dolayı o kadar acelesi vardı ki bana hemen vuramazdı. Başı klitorise dayandı ve yukarı doğru kaydı. Ben de zevkime daha hızlı ulaşmak için sabırsızlanıyordum:

— Seryozha, bekle, acele etme, sana yardım edeceğim!

Parmaklarımla amımı genişlettim ve penisini alıp deliğe yönlendirdim. Gerginlikle titreşen sıcak organı hızla içime tamamen girdi. Sergei rahat bir nefes aldı ve penisini içimde ritmik olarak hareket ettirmeye başladı. Ona sarıldım ve içime her daldığında ona doğru ilerlemeye başladım.

—Daha azını yapabilirim.

Ben bunu söylemeye zaman bulamadan, aşağı bastırdı ve dondu ve penisi titreyerek sperm salmaya başladı. Penisin titremesi ve spermin baskısı beni şiddetli bir orgazma sürükledi. Zaten iyice aklım başıma gelmişti ama Sergei bana yalan söylemeye devam etti. Siki hala içimdeydi. Kararlı olduğunu söyleyemem ama sarkık da denemezdi.

— Vika, sen harika bir kadınsın! Seninki bir kızınki gibi çok sıkı ve geldiğinde onu emdiğini sanıyordum. Seninle seks yapmak çok güzel! Böyle bir kadına sahip olduğunuz için şanslısınız.

— Hadi ama, herkeste aynı olanlar var. Lenka'nızın büyük olduğunu düşünebilirsiniz. Seryozha, hadi inelim, yoksa bizi burada yakalayacaklar. Bir skandal çıkacak.

— Vikulya, bunu bir kez daha yapacağım lütfen. Seni sikmek çok güzel bir duygu.

Yavaş hareketlere başladı ve penisi yavaş yavaş sertleşmeye başladı. Tabii ki kayıtsız kalmadım. Onun daha çabuk bitirmesi benim yararımaydı. Ancak tüm numaralarım hızlı bir başarıya yol açmadı ve Sergei bu sefer beni çok daha uzun süre becerdi. Sonunda asıl noktaya geldiğinde penisinin titrediğini hissettim ve artık bunu yapamayacağını fark ettim. Spermin son damlaları da akmaya başlar başlamaz aleti battı ve sarkık hale geldi. Sergei derin bir nefes alarak yanımdan kalktı ve ben de hamamın içine koştum.

Orada bana verdiği her şeyi iyice yıkadım ve oradan ayrıldım. Külotumu giymek için eğildiğimde Sergei arkamdan oturdu ve beni kıçımdan tutarak amımı öpmeye başladı. O kadar hoştu ki bacaklarım çöktü. Dili tek kelimeyle muhteşem. Onu kedisinin içine soktu ve kıçındaki deliği öptü. Daha fazla dayanamadım ve şiddetle geldim. Orgazm sırasında, Sergei amıma hıçkırdı ve kelimenin tam anlamıyla gözüme çarpan her şeyi emdi. Külotumu giyip biraz sakinleştikten sonra hamamdan ilk çıkan ben oldum ve Sergei'nin karısıyla yüz yüze geldim. Sadece içimde bir soğukluk hissettim. Lena tamamen sarhoştu.

—Orada ne yapıyordunuz? - diye sordu.

— Evet, hava çok sıcak. Kızımı durulamaya karar verdim. Belki işe yarayabilir.

—Anladım. Benimkini görmedin mi? Nereye gittin?

Yavaşça eve doğru yürüdük ve konuştuk. Kaygılarımla baş etmekte zorlandım. Ve sonra gülmemek için zar zor başardığım bir şey oldu. Sergei bize doğru yürüyordu. Ona yetişen Lenka kasıklarını yakaladı.

—Peki, nereye gidiyorsun? Bunu gerçekten istiyorum.

Onların yanında durmadım ve yoluma devam ettim. Acaba bundan nasıl kurtulacak yoksa tekrar ereksiyon olacak mı? Gerçi diliyle de bir kadına neşe getirebilir. Eve girdiğimde herkes yatmaya başlamıştı. Kızlar bir odada, erkekler başka bir odada. O olaydan sonra yaklaşık iki ay boyunca garip bir durum yaşadım. Kocam bile bunun benim başıma geldiğini fark etti ve şaşırdı mı? Yani bu ilk kez kocamı aldatmak için oldu ve umarım sonuncusu olmaz. Açıkça söylemek gerekirse, çok güçlü bir duygu dalgası hoşuma gitti!

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post