Tüm gelenek ve önyargılardan uzakseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Tüm gelenek ve önyargılardan uzak

Post by Anonymous »

Eylül ortasında, sıcak bir sonbahar gününde gerçekleşti. İş yerinde ofisimde oturuyordum ve gelecek yılın personel tatil programlarını hazırlıyordum. Ofisim küçük, gün ışığıyla iyi aydınlatılmış, bir PC ve çeşitli belgeler için büyük bir masa var. Aniden kapı hafifçe vuruldu. Genellikle personelim kapıyı çalmadan yanıma gelir, bu yüzden bunların yerli olmadığını hemen anladım. "İçeri gel" dedim. Kapı açıldı ve çalışanımın eşi ofisime geldi. Kısaca anlatacağım.

İri gözlü, hoş bir kırmızı renge boyalı saçları olan, oldukça uzun boylu, ince, güzel bir kız. İşletmemizde laboratuvar müdürü olarak çalıştı. İnce bacaklarını ve kıçını güzelce saran bir bluz ve kot pantolon giymişti. Dürüst olmak gerekirse, her zaman gizlice ona baktım ve onunla yatakta ne yapacağımı düşünerek heyecanlanmaya başladım. Ancak gizli arzularımı hiçbir şekilde göstermedim, birincisi bu meslektaşımın karısı, ikincisi iş tam teşekküllü seks yapılabilecek bir yer değil, üçüncüsü tanıştığımızda kendini şunu söylemekle sınırladı. merhaba, hoşçakal, nasılsın? Dürüst olmak gerekirse ziyareti biraz kafamı karıştırdı ve ona bakarak ziyaretinin amacını söylemesini bekledim. Ofise geldi, sıradan bir merhaba dedi ve masamın karşısındaki sandalyeye oturdu. "Gelecek yıl için personel tatillerini planlama konusunda sana bir sorum var" diye başladı. Gülümsedim ve cevap verdim: "Biliyorsun, şu anda tam olarak bunu yapıyorum." Daha sonra bir program hazırlarken çeşitli incelikleri tartışmaya başladık. Ona, "Sana elektronik olarak nasıl bir program hazırladığımı gösterebilirim" dedim.

Sandalyesinden kalkıp bilgisayarın başına geldi ve masamda yalnızca bir sandalye olduğu için yarı eğilerek ve dirseklerini masaya dayayarak yanımda durdu. Hoş bir parfüm kokuyordu ve saçlarından bazı bahar çiçeklerinin kokusu yayılıyordu. Ona gösterip programımı anlatırken 10 dakika geçti. Bir noktada güzel yüzünü bana çevirdi ve bir şey sormak istedi ama ben, nedenini bile bilmiyorum, onu güzel dudaklarından öptüm.

Kızardı ve utandı, başını eğdi ve bir şey düşündü. Bağışlamayla ilgili bir şeyler mırıldanmaya başladım, sonra başını kaldırıp gözlerime baktı. Ah evet! Kadınlarda böyle bir bakışın yalnızca tek bir anlamı olabilir, diye düşündüm kendi kendime ve ellerim çoktan beline uzanmıştı. Sandalyemden kalktım ve onu yavaşça belinden tutup kendime doğru çektim. Kocaman gözleriyle bana baktı ve dudaklarımı onunkilere bastırdım. Dillerimiz uzun ve kalıcı bir öpücükle buluştu. Onu yavaşça evrakları alması için masaya götürdüm ve yolda kapıyı kapattım.

Onun artık benim olacağını ve tüm gelenek ve önyargıların umurumda olmadığını fark ettim. Onu yavaşça kaldırıp masaya oturttum. Yavaş yavaş öpüştük, kulağını okşamaya başladım, halsizce inledi. Bu sırada ellerim sutyeninin tokasını buldu ve çözdü. Sütyen aşağı doğru kaydı ve bluzun içinden çıkıntılı göğüs uçları ortaya çıktı. Bluzumun içinden ellerimle bu sevimli tepecikleri okşamaya başladım, o nefes almaya başladı, ben sık sık nefes almaya başladım ve süngerimi ısırdım. Bluzumu kaldırdım ve dudaklarımı o güzel tepeciklerin etrafına doladım, her yeri büküldü ve inledi. Ellerimle ve dilimle göğüslerini okşamaya devam ettim, her yeri kıvranıyordu.

Bir noktada elimi indirdim ve kotunun kemerini, ardından düğmeyi ve fermuarını çözdüm. Elim külotunun içine girdi ve parmaklarımı alnında gezdirmeye başladım, giderek daha da aşağıya iniyordum. Prensesim artık kendini tutamadı ve oldukça yüksek sesle inledi. Parmaklarım deliğine ulaştığında külotu sırılsıklamdı.

Kot pantolonunu dikkatlice çıkardım, külotun şeritlerini bir kenara ittim ve muhteşem, traşlı, güzel kokulu, kayganlaştırıcıyla parıldayan bir kedi gözüme göründü. Dudakları zaten heyecandan şişmişti ve kıvrımların altından küçük bir klitoris dışarı bakıyordu. Hiç tereddüt etmeden klitorisi öptüm, tanrıçam ürperdi ve başımı amına bastırdı. Amını yalamaya başladım, iki parmağımı deliğine sokup klitorisini yalamaya ve aynı zamanda onu parmaklarımla sikmeye başladım.

Böyle bir işkenceden yaklaşık beş dakika sonra prensesim eğildi, hıçkırdı ve gevşedi ve kedisinden avucuma küçük bir akıntı aktı. Dizlerimden kalkıp ona baktım. Yavaşça gözlerini açtı ve bana gülümsedi: "Biliyorsun, 10 yıldır evliyim ama bana ilk kez oral seks veriyorlar." "Vay canına," diye düşündüm, "işte kocan." Evet, böyle bir kız arkadaşını her gün yalayarak öldüresiye sikerdim. Her gün onunla ne yapacağımı düşünürken o elleriyle kemerime uzandı, kemerimi, düğmemi ve fermuarımı çözdü.

Sonra yer değiştirdik ve aletime ne yaptığını kelimelerle anlatamam. On dakika oynadıktan sonra dizlerinin üstünden kalktı ve fısıldadı: "Seni istiyorum." Masadan kalktım, onu kendime çevirdim, göğüslerini ve klitorisini biraz okşadım, külotunu çıkardım, bir ayağımı masaya atıp arkadaşımı içine ittim. Islak amının üzerinden atladı ve ölçülü, telaşsız hareketlerle orada düzeni sağlamaya başladı. Kızım önce tutundu, elini ısırdı, sonra tedbiri rüzgara karşı atıp inlemeye ve çığlık atmaya başladı.

Onu ütüledim ve hiç kimseyle bu kadar iyi hissetmemiştim. Yaklaşık 10 dakika sonra çığlıkları çok azaldı ve içerideki her şeyi bol miktarda sıvıyla ıslatarak geldi. Bir süre bu pozisyonda donduk ve sonra elini kullanarak penisimi amından çekip daha yüksekteki deliğe dayadı. Beni uzun süre ikna etmeye ya da bir şey açıklamaya gerek yok. Tükürüğümü penisimin başına ekledim ve yumuşak bir hareketle kıçına girdim. Biraz gerildi ama hemen elimle klitorisini okşamaya başladım ve o rahatladı ve gevşedi ve ben de süpürme, yumuşak hareketlerle kıçına girip çıkmaya başladım, elim aynı zamanda durmadı klitorisini okşuyor.

Kızım artık ne inliyor ne de çığlık atıyordu; yalnızca mırıldanıyordu ve gözlerinden yaşlar akıyordu. Yaklaşık üç dakika boyunca kıçımı siktikten sonra aletimi çıkardım ve tekrar amıma soktum. Böylece, dönüşümlü olarak cesaretimin yerini değiştirerek onu yaklaşık 15 dakika becerdim, şimdiden kendimi dizginleyemediğimi hissetmeye başladım. Bir noktada keskin bir hareketle penisini amından çıkardı, kızımı bana çevirdi, göğsüne boşalmak istedim ama o beni dövdü. Çömelerek penisimi ağzına aldı ve bana oral seks yapmaya başladı. Her şey gözlerimin önünde yüzdü ve kendimi tutmadan ağzına boşalmaya başladım. Spermimi yuttu, ben de onun ağzına ateş etmeye devam ettim. Benden ne kadar çıktı bilmiyorum ama orgazmdan uyandığımda kızım bana baktı ve gülümsedi.

Hiçbir iz bırakmadan içti, sonra dikkatlice başını yaladı, birkaç kez sorunsuz bir şekilde yuttu ve dizlerinden kalktı. "Senin yanında kendimi hiç bu kadar iyi hissetmemiştim," diye fısıldadı ve tekrar derin bir öpücükle birleştik. Çabucak giyindi ve ofisimden dışarı fırladı ve doğal olarak iş gününün sonuna kadar yapacak hiçbir şeyim yoktu. Daha sonra benim ve onun ofisinde birkaç hoş toplantı daha yaptık. Hatta bir keresinde bana işletmenin koridorunda oral seks bile yapmıştı. Harikaydı ama daha fazlası başka zaman...

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post