Hiç seks yaparken yakalandınız mı? Peki seyirci kimdi? Arkadaş mı? Eş? Ya da belki ebeveynler?General

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Hiç seks yaparken yakalandınız mı? Peki seyirci kimdi? Arkadaş mı? Eş? Ya da belki ebeveynler?

Post by Anonymous »

Sana hikayemi anlatacağım. Kısa bir iş gezisinin ardından bir gün evime döndüm. Anahtarıyla kapıyı açıp apartmana girdi. Daha sonra odama gittim, kapıyı açtım ve kızımın erkek arkadaşıyla seks yaptığını gördüm. Yatağımda..
Diyelim ki bu henüz aktif bir sikişme resmi değildi) Daha ziyade, tüm örtülerin açıldığı ve sürecin başladığı aktif bir ön sevişme aşamasıydı.
Kız döndü başını ve şaşkınlıkla irileşmiş gözlerle babasına baktı, aniden kapı eşiğinde belirdi!
Hmm.. Hatta şaşkınlıkla öksürdüm ya da homurdandım. Kapıyı nezaketle kapattı, çocuk başını bile kaldırmadı.
Sonra mutfağa gitti ve biraz çay yaptı. Oturup sigara içtim. Aslında durum tam tersiymiş gibi şok olmadı. Çünkü herkes zaten yetişkin ve yetişkinler de zaman zaman bunu yapıyor. Oldukça ilginç bir durum. Mesela... Hata! Kızının bunu neden babasının yatağında yaptığını anlamıyorum? Kendi yatağı, kendi odası ve tuhaf durumlardan korunmak için kapının mandalı varsa. Bekledim. Çocukların odamdan çıkmayacaklarını anladım. Ve yollardan fena halde yoruldum. Günlerdir uyumuyorum. Düşündüm ki: canın cehenneme. Kızımın odasına gittim, yatağına çöktüm ve uykuya daldım.
Ertesi gün kızım beni MCH'siyle tanıştırdı. -Tanışalım baba, bu Oleg) Evet. Tanıştığımıza memnun oldum .. İçimden bir ses bana zaten bir yerlerde tanıştığımızı söylüyor. Ben de onları mahvettim) Az önce akşam kızıma sordum: Kendinizi korumanız gerektiğini biliyor musunuz ve nasıl? -Evet biliyorum. İşte hikaye. Arkadaşımın dediği gibi: Hatırlanacak bir şey var ama çocuklara anlatılacak bir şey yok. Ancak şimdi benim için değil, onun için. Çünkü yorumuna göre babasının onu seks sırasında yakaladığı anlaşılıyor)

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post