Bu bir sapkınlık mı yoksa norm mu?Eşcinsel Forumu

Erkekler arasındaki seks hakkında
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Bu bir sapkınlık mı yoksa norm mu?

Post by Anonymous »

Merhaba! Kadınlara yönelik soru. 28 yaşındayım. Ben bir yetişkinim, genç değil. Kadınlar konusunda hiç şansım yok. Bir soru ortaya çıktı. Bir erkeğin penisini bir kadının elleriyle elle okşamak sapıklık sayılır mı? İlgilenirim. Bir kızın penisimi elleriyle okşaması hoşuma gidiyor. Bu manuel okşamalardır. Çiftler arasında bu ne kadar yaygın ve uygulanıyor? Kadınlar bana bir erkeği elle okşamanın sapkınlık olduğunu söylüyorlar. Ve bu 21. yüzyıl! Bu yüzden soruyorum. Kadınlar konusunda çok şanssızım. Bu yazının çılgınca olduğunu düşünmeyin. Bana yalan söylemenin ne anlamı var? Kendi adıma, yakınlık konusunda hem tıbbi hem de sıradan cinsel kaynakları incelediğimi eklemek istedim. Hiçbir yerde bunun düzensizlik ve sapkınlığa işaret ettiği yazılmıyor. Ama tıp ilaçtır ve kadınlar bana bunun kendilerini tiksindirdiğini mi söylüyor? Çok mu ileri gitmeye çalışıyorum yoksa bu gerçekten sapkın bir uygulama mı?
Daha fazla. Elbette bu arzunun karşılığında kız arkadaşımın tüm isteklerini karşılamaya hazırım. Bencil değilim, bu sadece benim için. Ne sorarsa sorsun.
Ve en uç nokta. Bu arzu benim asıl arzum değil. Sadece vazgeçmek istemiyorum. Ancak bir ek olarak asıl mesele bu değil. Yani neler olduğunu anlamıyorum.
Bu konuyu bile seksologlara danıştım. Bana arzumun mutlak norm olduğunu söylediler. Bunu bana yaklaşık 20 kişi söyledi. Ve seksologlar ve psikiyatristler.
Beni sakinleştirdiler. Kadınların elleriyle penisini okşamanın çiftlerin neredeyse %99'unda uygulandığını söylediler. Tamamen sağlıklısın.
Ama aslında beni kandırıyorlar. Doktorlarla değil de gerçek kadınlarla konuştuğumda kadınlar bana bunun kendilerine iğrenç geldiğini söylüyor.
Erkeğin cinsel organını elinize alıp okşamak onlar için iğrenç ve iğrenç bir şey. Hatta nahoş bile değil, iğrenç ve sapkın.
Bu yazıyı bu yüzden yazdım. Ve yapacak hiçbir şeyim olmadığı için değil. Bu yüzden yakınlıkta neyin normal olup neyin olmadığı benim için açık değil.
Ve bir kadının elleriyle mahrem bölgelerimi okşamasına kesinlikle bayılıyorum.
Ama böyle bir kadın bulamıyorum. Yani bunun bir sapkınlık olduğunu yazıyorlar!
Peki? Sapkınlık mı yoksa normallik mi?

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post