Büyülü bir akşamseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Büyülü bir akşam

Post by Anonymous »

Yatağımızda tamamen çıplak yatıyorum. Duştan çıkıyorsunuz, havluyu açıyorsunuz ve minyatür, muhteşem vücudunuz gözümün önünde beliriyor, çok sıcak ve çok çekici. Dayanamıyorum, yataktan kalkıp yanınıza geliyorum. Doğrudan senin güzel gözlerine bakıyorum ve bir an için her şeyi unutuyorum. Ağzınızı davetkar bir şekilde açarsınız ve keskin dilinizle dudaklarınızı yalarsınız. Aynı anda hem sevgi hem de heyecan dalgasına kapılıyorum. Seni beline sarıyorum, kendime doğru çekiyorum ve dudaklarından öpüyorum. Önce yavaşça, sonra daha ısrarla, yumuşak dudaklarını öpüyorum, dilim küçük, sıcak ağzına giriyor. Elinin boynuma dolandığını hissediyorum. Dillerimiz iç içe geçiyor ve ben kelimenin tam anlamıyla bir duygu fırtınasından uçuyorum. Bana sarılıyorsun ve vücudunun sıcaklığını ve hassasiyetini tenimde hissediyorum. Her şeyi unutup seni sonsuza kadar öpmeye hazırım.

Yavaşça, isteksizce öpücüğümüzü kestim. Vücudunuzun diğer bölgeleri de dudaklarımın dikkatini gerektiriyor. Seni yavaşça dudaklarının köşelerinden, yanaklarından öpüyorum, sonra daha da aşağılara iniyorum. Zarif elin gövdemden aşağı kayıyor ve gergin penisimi nazikçe sıkıyor ve nazikçe okşamaya başlıyor. Bir an donuyorum, mutluluk dalgaları üzerimi kaplıyor. Sonra yavaşça ve dikkatlice yumuşak tenine dudaklarımla dokunarak boynunu hafifçe öpmeye başlıyorum. Nefesiniz hızlanır ve gözlerinizi kapatırsınız. Dilimi elmacık kemiğinizden köprücük kemiğinize kadar boynunuzda gezdiriyorum ve sonra geri dönüyorum. Dudaklarınızdan, bana en harika müzik gibi gelen, sessiz, zar zor duyulabilen bir inilti kaçıyor. Dudaklarım ve dilimle boynunu okşamaya devam ediyorum, ellerim narin sırtını ve elastik kıçını nazikçe okşuyor. Artık inlemelerinizi tutamazsınız, sonuna kadar heyecanlanırsınız. En önemli şeye geçme zamanının geldiğini düşünüyorum.

Seni dudaklarından öpüyorum ve seni yavaşça yatağa sırt üstü yatırıp, üstüne koyuyorum. Vücudumuz birbirine değiyor ve bir anlığına kabaran zevkten donup kalıyorum. Tekrar dudaklarını, sonra boynunu öpmeye başlıyorum, yanağından köprücük kemiğine kadar bir öpücük izi çiziyorum, sonra daha aşağılara iniyorum. Omuzlarınızı şefkatle öpüyorum, ellerimi aşağıya doğru hareket ettiriyorum ve göğüslerinize yaslanıyorum. Onları sert bir şekilde sıkıyorum, böylece yavaşça çığlık atıyorsun, sonra hafifçe masaj yapmaya başlıyorum. Titrek nefesler alıp gözlerini kapatıyorsun. Dudaklarımı arzuladığım şekilde vücudunun daha da aşağılarına doğru hareket ettiriyorum ve göğsünü hafifçe öpmeye başlıyorum. Bir elimle vücudunun sıcaklığını ve titremesini yeniden hissetmek için seni kendime doğru bastırıyorum, diğer elimle aşağıya inip sıcak ıslak amına dokunuyorum. Tüm vücudunla titriyorsun, bana daha da yaklaşıyorsun. Meme uçlarınızı öpüyorum, yalıyorum ve ısırıyorum, elim hafifçe klitorisinizi okşuyor ve masaj yapıyor. İnlemeye başlarsın. Şu anda sana saldırıp seni almaktan kendimi alıkoyamıyorum ama tatlı azabını uzatmak istiyorum.

Göğsünüzden öpücüklerimle daha da aşağıya, düz karnınıza iniyorum, dikkatimi ona odaklamak istiyorum. Dilimin ucuyla karnınıza desenler çizmeye başlıyorum, dilimi yukarı, aşağı, soldan sağa ve tam tersi şekilde gezdirerek kendimi tekrarlamamaya çalışıyorum. Dilime doğru eğiliyorsun, elini saçlarımda gezdiriyorsun, usulca inliyorsun. Yumuşak ve yavaş bir şekilde aşağı iniyorum, alt karnınızı, pürüzsüz, tek bir kıl olmadan, kasıklarınızı öpüyorum ve sonunda sıcak amınıza ulaşıyorum. Beklenti içinde geriliyorsun ve donup kalıyorsun ama ben sadece dudaklarını hafifçe öpüyorum ve dilimi bacağının aşağısına doğru hareket ettiriyorum. Biraz gevşedin ve aslında sıkıntılı iç çekişini duydum ama kendi kendime gülümsedim.

Dudaklarımı bacağından aşağı doğru hareket ettirerek küçük, zarif ayağına ulaştım ve sen yine beklenti içinde donup kaldın. Ayaklarınızın en erojen bölgelerinizden biri olduğunu biliyorum. Ayrıca onları okşamayı gerçekten seviyorum, benim için bu sana olan en yüksek sevginin tezahür eylemlerinden biri, sen benim kraliçemsin, tanrıçam, tüm muhteşem vücudunu öpmeye ve okşamaya, herhangi bir şekilde öpmeye hazırım. yer.

Sen hâlâ yatakta yatıyorsun, ben de önünde diz çöküp bacaklarını tutuyorum. Onlara biraz hayranlık duyuyorum, sonra yavaşça dudaklarımı ayağıma, ayak parmaklarıma, topuğuma dokunduruyorum, aynısını ikinci bacak için de yapıyorum, ardından dilimi hafifçe ayak başparmağının tepesinden topuğa kadar gezdiriyorum. Kendini okşamak için elini amına uzatıyorsun ama ben elini yavaşça itiyorum. Henüz zamanı gelmedi aşkım, sana biraz daha eziyet edeceğim. Bacaklarını dilimle okşuyorum, bazen yavaşlayıp inlemelerini dinliyorum, bazen daha aktif çalışarak ayaklarını öpüyorum, zarif ayak parmaklarını emip ısırıyorum, topuklarını öpüp yalıyorum. Zaten yüksek sesle inliyorsunuz, dudaklarınızı ısırıyorsunuz, ben de neredeyse heyecandan yanıyorum, bana öyle geliyor ki penisim yakında dayanamayacak ve patlayacak, ancak bacaklarınızı okşamaya devam ediyorum, süreçten eşsiz bir zevk alıyorum.< /p> Fakat bu sonsuza kadar devam edemez, zaten okşamalarımın sınırına ulaştınız ve ben size uzun zamandır beklediğiniz kurtuluşu vermek istiyorum. Yavaşça, yavaşça bacağına tırmanıyorum, hassas cildinin her milimetresini öpüyorum. Ve son olarak yüzüm amının önünde. Dillerine nazikçe dokunuyorum ve sen kelimenin tam anlamıyla çığlık atıyorsun, tüm vücudunu büküyorsun, sonra kollarını başımın etrafına doluyor ve beni amına doğru bastırıyorsun. Sana uzun zamandır beklediğim orgazmı yaşatmak isteyerek onu öpmeye ve okşamaya başlıyorum, kokun beni deli ediyor. Dudaklarınızı okşadım, dilimle bezelye klitorisine masaj yaptım, dilim ıslak sıcak deliğinizi okşadı, tüm amınızı öpüp yaladım, hiçbir ilgimi, en küçük alanını bile mahrum etmemeye çalışıyorum. Okşamalarımdan yatağın her yerinde kıvranıyorsun, yüksek sesle inliyorsun, gözlerini kapatıyorsun. Ve sonunda, bir orgazm sizi vurur. Çığlık atıyorsun, iki bacağınla başımı bastırıyorsun, tüm vücudunu dilime doğru büküyorsun, bir anlığına donuyorsun - sonra vücudundan mutluluk spazmları geçiyor, uzun bir inilti veriyorsun ve bitkin bir şekilde yatağa çöküyorsun, hafifçe yuvarlanıyorsun sanki yeterli havanız yokmuş gibi gözleriniz ve aralıklı olarak hızlı nefes almanız.
Orgazmdan sonra bir süre amınızı öpüyorum ve okşuyorum, sonra yukarıya doğru hareket etmeye başlıyorum, kasıklarınızı, karnınızı, göğsünüzü, boynunuzu ve son olarak dudaklarınızı öpüyorum. Dillerimiz yeniden iç içe geçiyor, tüm vücudumu sana bastırıyorum, dilimin ucunu seninkinin üzerine kaydırıyorum, sen de bana aynı şekilde cevap veriyorsun, kollarını sırtıma doluyor ve beni kendine bastırıyorsun. Ama artık dayanamıyorum, heyecandan patlamak üzereyim. Öpüşmemizi kestim ve biraz uzaklaştım. Gözlerimin içine bakıyorsun ve beni sözsüz anlayarak, elinle gergin, patlamaya hazır penisimi sıcak amına yönlendiriyorsun. Yavaşça sana giriyorum, sikimi sonuna kadar zorluyorum. Hafifçe inliyorsun, tırnaklarınla ​​hafifçe sırtımı ve omuzlarımı kaşıyorsun. Her şeyden çok hızlanıp o çok arzu edilen orgazmı yakalamak istiyorum ama bunun yerine yumuşak bir şekilde senin içinde hareket ediyorum, tüm vücudumu sana bastırıyorum, boynunu, yanaklarını, kulağını öpüyorum, sana sımsıkı sarılıyorum. Kendimi o kadar iyi hissediyorum ki daha fazla dayanamıyorum, sessizce inlemeye başlıyorum. Sırtımı, başımı, başımın arkasını okşuyorsun, tırnaklarınla ​​hafifçe kaşıyorsun, beni öpüyorsun. Yavaş yavaş tempomu artırmaya başlıyorum. İnlemelerin daha da artıyor ve ellerin sırtımı daha da sıkı tutuyor. Bir orgazmın yaklaştığını hissediyorum ve düzensiz nefes alış verişlerine ve inlemelerine bakılırsa sen de buna yakınsın. Aynı anda boşalıyoruz. Benim aletim senin zonklayan sıcak kedinin içine fışkırıyor. O kadar güçlü bir zevk dalgasına kapıldım ki, birkaç saniyeliğine kendimden geçiyorum, kendime geldiğimde ise olup biteni anlamam birkaç saniye daha sürüyor. Siz de üst üste ikinci orgazmınızı henüz atlatamadınız. Kulağına doğru eğilip seni ne kadar sevdiğimi yavaşça fısıldıyorum. Yorgun ama mutlu bir şekilde gülümsüyorsun, beni kendine doğru çekiyorsun ve öpüyorsun. Sırtüstü yatıyorum, sen bana yandan sarılıyorsun, başını omzuma yaslayıp burnunu boynuma gömüyorsun, sana sarılıyorum ve ne kadar mutlu olduğumu, sana sahip olduğum için ne kadar şanslı olduğumu düşünüyorum.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post