Bahar ışınları yalnızca akış sayısını değil aynı zamanda vücudumdaki testosteron miktarını da artırdı.
İşten döndüğümde koridordaki daireye nasıl gireceğimi ve tatlı kızımın üzerinde nasıl çalışacağımı hayal ettim. Ben zaten keyifli bir akşamı, loş ışıkları, bir şişe şarabı ve kız arkadaşımla harika anların tadını çıkarmayı sabırsızlıkla bekliyordum.
Mağazaya koşup bir şişe sek kırmızı aldım, akşamımız için çeşitli senaryolar çizdim; oldukça güçlü, yoğun ve tatlı bir şarabın ardından aşk oyunlarına nasıl dalacağımızı, kendimizden tüm gelenekleri ve tabuları nasıl kaldıracağımızı hayal ettim. hormonlar baş döndürücüydü ve bu tür senaryoları akla getiriyordu; bu senaryolardan sadece yürümekle kalmayıp eve uçtum.
Daireye girdiğimde erkek çocuk sipariş ettiklerini söyledim! Şarap ve oğlan teslim edildi, yanıt olarak kız arkadaşımın arkadaşının sesini duydum, sonunda, aksi takdirde lezbiyen zevklerine kapılmamız, konyakla sarhoş olmamız gerektiğini düşündük. Görünüşünden pek memnun olmadığımı söyleyemem ama başka planlarım vardı...
Kendimi toparlayıp, misafirperver bir ev sahibinin maskesini takarak, getirdiğim şarabın tadından ve bahar aylarında misafirimizin baktığı mavilik ve vitamin eksikliğiyle mücadeleye nasıl yardımcı olduğundan bahsetmeye başladım. şarabın yoğunluğu ve derecesi, ahlakı arttırır ve özgürleştirir. Genel olarak, en iyi ihtimalle bunu akşam geç saatlere kadar ertelemem gerektiğini fark ettim ve büyük olasılıkla beklediğim şarap miktarıyla değil. Ne yapayım, kızların çok sevindiği şarabı açıp bardaklara döktüm, sonra en azından duş alacağımı düşünerek kendimi toparlamaya gittim ve misafir bizi terk ettiğinde, Bornozumu çıkaracağım ve planladığım şeye geçebileceğim. Bu düşüncelerle, şarabın tadına dair coşkulu sözlerin eşliğinde banyoya çekildim.
Kendini toparladıktan sonra sabahlığıyla salonda coşkulu haykırışlarla belirdi, işte burada: haremin efendisi, şarabın tadını çıkarmak zorunda kalmayacağımı gördü. Kızlar neredeyse getirdikleri şişeyi bitirmişlerdi ki, haremdeki bir erkeğin beslenmesi, sulanması ve iyi davranılması gerektiğini fark ettim ve bu noktaların hiçbirine dikkat etmedim? Sonra sevgilim, zuladan bir şişe konyak çıkardı, akşam yemeğini ısıtmak için mutfağa gitti ve misafirim ve ben bir haremden bahsettiğimiz için çok eşliliğin avantajlarını ve muhtemelen ne kadar güzel olduğunu tartışmaya başladık. birkaç kadın sizi memnun ettiğinde.
Aynı zamanda herhangi bir tartışmamız da olmadı, hatta tam tersine, erkeğin tüm haremin arzularıyla başa çıkmasına yardımcı olmanın gerekli olduğunu söyledi. Mutfağa davet edildim, misafirimiz bana güzel bir doz konyak döktü, buna eşlik eden sertleşme için konyak, yoksa harem üzülürdü ve haremdeki herkese bir bardak daha ve üçte bir bardaktan sonra konuşmaya başladım. yemeği yemek için kızlar salona girdiler, anlamlı bir şekilde gülümseyerek ve göz kırparak, şarap işini yaptı, konyak gibi, ben de farklı bir ruh hali içinde yemeğimi yemeye başladım.
Televizyona yarım tur döndüğümde üzerimde bornozdan başka bir şey olmadığını tamamen unuttum, kız arkadaşım bana çay yapmak için geldiğinde bunu fark etti ve çay yerine diz çökerek beni unutulmaya sürükledi. Bornozumu açtım ve masanın başındaki okşamaların tadını çıkardım, gözlerimi kapattım ve bornozumun eteğini açık tuttum. Mutluluk içinde karımın arkadaşının sessiz fısıltısını duydum, açgözlü olma, harem tatmin olmalı ama buna direnmeyecektim ve penisimin etrafındaki dudakların ve ellerin nasıl olduğunu fark etmemiş gibi davrandım. değişmişti.
Ve öpücüğü hissettiğimde bile arkadaşımın kafasını kendime yaklaştırdım. Böylece sıcak bir kucaklaşmayla hiçbir şey söylemeden yatak odasına geçtik; burada tuhaf bir şekilde her şey, hatta gizli oyuncaklarımız bile hazırlanmıştı. Alkol, büyük bir arzuyla birleştiğinde harikalar yarattı, hiçbir şey yapmama bile gerek kalmadı. Bu dişi aslanlar mucizeler yarattı; seks partilerindeki kızlarla ilgili bu kadar derin bilgiye sahip olduğum hakkında hiçbir fikrim yoktu.
Mum yoktu ama her türlü şehvet ve seks vardı, efendi ve köle olmak için kendimize her şeye izin verdik ve fışkırtma konusundaki bilgim bile işe yaradı ve en ufak bir utanç gölgesi bile yoktu , sadece her şeyi denemek için bastırılamaz bir arzu, bu yüzden sabaha doğru kullanmak istediğimiz hemen hemen her nesne, doyumsuz fahişem de dahil olmak üzere tüm deliklerimize kolayca girdi, dudaklarım şişmişti, ama her şeye rağmen daha fazlasını istedim, penisim tekrarlanan patlamalar, kurşunsuz bir teneke asker gibi durmaya devam etmesi, haremin tarif edilemez bir şekilde sevinmesine neden oldu.
Sabah güzel vücutların arasında uykuya daldım ve penisimi avuçlarının içinde iki taraftan sıktılar, inanın çok güzel! Bazen beklenmedik misafirler, planlananlardan daha fazla keyif getirir.
Aç dişi aslanlar ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version