Haziran, öğrenciler için son akademik aydır. Kocam ve ben üniversitenin karşısında yaşıyoruz, bu yüzden kocamın küçük erkek kardeşini bizimle yaşaması için taşıdık. 18 yaşında, mütevazı, iyi bir adam, oldukça yakışıklı ve biçimli bir vücuda sahip.
İlk başta tedirgin oldum, “İnlemelerimi duyuyor mu?”, “Buna nasıl tepki veriyor?” sorularını kendime sordum ve iç çekişlerimi boğmaya çalıştım. Bir gün çamaşır yıkarken külotunda beyaz lekeler fark etmeye başladım, bu beni tahrik etmeye başladı ama günahkar düşünceleri bir kenara bırakmaya çalıştım. Çok geçmeden artık inlemelerimi saklamadığımı ve kocamı özgürce kovboy kız pozisyonunda sürdüğümü fark ettim. Bu arada ben 30 yaşındayım, göğüs bedenim 3, ortalama boydayım, uzun kızıl saçlıyım, belirgin bir belim ve etli kalçalarım var.
Güneşli bir sabah uyandım ve hemen ne lezzetli yemek pişirsem diye düşünmeye daldım, çünkü öğrencimiz bugün son sınavına girmişti. Evde hiç yabancı yoktu ve sonunda en sevdiğim hafif elbisemi giyebildim. Vücuduma hafifçe sarılıydı, yakası hiç de mütevazı değildi, yakası sadece açık kahverengi göğüs uçlarımı kaplıyordu. Aynada kendime baktım ve amım, kocamın dünkü tatlı oral seks anılarıyla düşüncelerimi gölgelemeye çalıştı.
Fakat çok fazla sorun vardı; yapmaya karar verdiğim ilk şey yerleri yıkamaktı. Mutfağa geldiğimde külotumu çıkardım; ıslaktı, kaygandı ve rahatsızdı. Yerleri yıkamaya başladıktan birkaç dakika sonra birinin bana baktığını hissettim. Kocamın erkek kardeşi çok daha erken döndü, kapı eşiğinde durdu ve hiç kıpırdamadan bana bakmaya devam etti. Bakışlarını sağdaki çıkıntılı göğsüme yöneltti ve sıcaklığı sadece yanaklarımda değil, yanaklarımda da hissettim. Yanına gittim, hâlâ hareketsiz duruyordu, elini tutup göğüslerimin üzerine koydum. Onu nazikçe sıktı, anlaşılan o ki ilk kez bir kadına dokunmuştu. Yavaşça dikleşmiş meme ucuna yaklaştı ve küçük bir kedi yavrusu gibi yalamaya başladı. Masanın kenarına oturdum ve daha önce kimseyi öpmemiş olan dolgun dudaklarını ısırarak parmağımla onu kendime çağırdım. Elimi başına koyarak, bunun yanlış olduğunu derinden anlayarak onu aşağı indirmeye başladım. Elbisemi kaldırdı ve yarım dakika boyunca şişmiş tomurcuklarımı inceledi. Adam vulvamı bir daire şeklinde nazikçe yalamaya, klitorise dokunup iç dudakları emmeye, penisini pantolonunun içinden okşamaya başladı. Görünüşe göre nefesimi anladıktan sonra hızlanmaya başladı, ıslak bir kedinin susturulması duyulabiliyordu. Zaten orgazma hazırdım ama içime soğuk bir şeyin girdiğini hissettim. Aman Tanrım! Bu bir salatalık! Pürüzsüz ve sağlıklı salatalık, orospu çocuğu! Benim masum çocuğum açgözlülükle onun amını yaladı ve onu bu devasa penisle becerdi. Vücudumdan bir ürperti geçti ve onunla birlikte karnımın alt kısmında hoş bir dalga oluştu.
Adamdan minnettarlık duymadan ayrılamazdım, pantolonunu çıkardım ve onu duvara doğru hareket ettirerek yavaşça başını yalamaya başladım. Onun siki tıpkı kocamınki gibi büyüktü. Zaten çok sertti, bacağını sandalyeye koydu, tutkuyla emmeye başladım, dilimi anal tarafa doğru gezdirdim. Boşalmak üzere olduğunu hissettim, parmağımı zaten ıslak olan deliğine soktum ve emmeye devam ettim, kıçını siktim. Öğrenci dudaklarıma ve göğsüme su sıçrattı ama ben onun analını sikmeye devam ettim. Vücudu titriyordu ve tatlı inlemeleri ağabeyinin bugün çok ateşli olacağını gösteriyordu.
Kocasının küçük erkek kardeşi ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version