Sevimli sarışın Mashaseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Sevimli sarışın Masha

Post by Anonymous »

Onunla internette tanıştık. Uzun süre onunla karşılaşmaktan korktum. Ancak nezaketi ve cesareti galip geldi.

Bir keresinde bir kafede tanışmıştık, bunun hakkında sohbet etmiştik, sohbet son derece sıradandı ve ben daha fazlasını yapmaya karar verdim. Akşam yemeğine evine davet etti. Sabahları heyecandan bacaklarınız biraz gevşediğinde ve karnınızın alt kısmı hafifçe çekildiğinde bu duyguyu hayal edin. Bütün bu hazırlıklar, samimi saç kesimi, beni nasıl soyacağına dair düşünceler. Sonunun nasıl olacağını bilmeden kendime küçük bir fiş taktım. Ve şimdi hazırlanmaya, fişi çıkarmaya, anüsü ısıtıcı yağlayıcıyla hafifçe yağlamaya hazırım. Kemere siyah çorap bağlanıyor, kemerin askılarının üzerine siyah bir tanga giyiyorum ki çorabımı açmadan külotumu çıkarabileyim. Kalçaların arasına ince bir kumaş şeridi gerilir. Popomun biraz altında hafif bir elbise giydim, böylece eğildiğimde çorabımın kenarı görülebilecekti. Peruk omuz hizasında, makyaj çok gösterişli değil ama dudaklarımı parlak kırmızı rujla boyuyorum. Aynada kendime bakıyorum ve görünüşüyle ​​\u200b\u200bnaif bir şekilde onu becermek isteyen sevimli bir sarışın var. Ayakkabılarımla dolaşıyorum, bacaklarımın naylonun içinde yavaşça birbirine doğru kayması çok hoş bir duygu, kıçım çok hassaslaştı, sanki kayganlaştırıcıdan dolayı biraz ıslanmış gibiyim.

İşte onun kapısı, zili çalıyorum, o açıyor. Bacaklarım artık yol veriyor. Mutfağa giriyoruz, masa mumlarla kuruluyor, romantik müzik çalıyor. Masada nar şarabı ve meyve var. Masadaki kanepeye oturup içki içip sohbet etmeye başlıyoruz. Konuşma sırasında zaman uçup gidiyor, şarabın etkisini hissetmeye başlıyorum. Kollarına, omuzlarına, gömlekle kaplı gövdesine bakıyorum. Dans etmeyi teklif ediyor. Kulağa ne kadar önemsiz gelse de bu kadar cazip bir teklifi reddetmek zordur.

Bir adamın kollarındayım, elleri belimde, heyecanlanmaya başlıyorum. Bana çok güzel olduğumu, vücudum hakkında fısıldıyor ve elleri belimden aşağı kayıyor, hatta kıçımda tutuyor. Tekrar masaya oturduk ama eskisinden çok daha yakınlaştık ve ellerini dizime koydu. Ve öpüşmeye başlıyoruz. Bu sırada el uyluğun iç kısmı boyunca kayar ve bacakların arasında külotun içinden okşamaya başlar. Kıçımın daha ulaşılabilir olması için kalçalarımı hareket ettirmeye başladım. İpucunu alarak kumaş şeridini kenara çekti ve deliğimde bir parmağın durduğunu hissettim. Yağlanmış olması harika. Anüs boyunca yaptığı dairesel hareketlerini her hücremde hissediyorum.

Artık dayanamıyorum, önünde diz çöküyorum, onu okşuyorum ve fermuarını açıyorum. Penisi önümde beliriyor, elimle tutup birkaç hareket yapıyorum. Eğiliyorum, bu kokuyu içime çekiyorum, dilimi dipten başa doğru gezdiriyorum ve ağzıma daldırıyorum. Bir erkeğin önünde dizlerimin üzerinde durmak çok hoş bir duygu; kadifemsi yumuşaklıkta ve aynı zamanda güçlü bir penis ağzımın üzerinde kayıyor. Yaklaşık 5 dakika kadar emiyorum, ardından sevgilim beni kaldırıyor, yatak odasına götürüyor, hafifçe yatağa itiyor ve kendimi diz dirseği pozisyonunda buluyorum, kıçımı tutuyor, hafifçe okşuyor, erkeğime sataşıyor. Elbisemin eteğini kaldırdı, külotumu kalçalarımın ortasına kadar indirdi ve dilini kalçalarımın arasında gezdirdi. Kızımla oynamaya başlıyor, diliyle dairesel hareketler yapıyor, dilinin biraz içine giriyor. İnlemeler benden kaçıyor, durmamanı rica ediyorum. Ama sonra geri çekildi, deliğe yağlayıcı madde bulaştığını hissettim. Önce bir parmağıyla açar, sonra bu parmağıyla içeri girer. İkincisi birinciye eklenir. Sonra girişte kafanın sıcaklığını hissediyorum. Bir saniye sonra içime girmeye başlıyor. Acıyor ama her şeyi çok yavaş yapıyor ve alışmamı sağlıyor.

Ve artık tamamen içimde. Yavaş ileri ve geri hareketler başlar. Deliğimin onun aleti tarafından nasıl gerildiğini hissediyorum. Karşımda güzel bir sarışın olarak nasıl kıçımdan sikildiğimi görebileceğiniz bir ayna var. Bazen bazı noktalara vuruyor, acı geçiyor ve hoşuma gitmeye başlıyor. Bir sürtük gibi inliyorum ve sik kolayca içimde kayıyor. Üstüne oturup onu sürmeye başlıyorum. 10 dakika sonra beni sırt üstü yatırıyor, bacaklarımı ayırıyor ve beni kıçımın altında tutarak mümkün olduğu kadar derine girmeye başlıyor. Nefesim ağırlaşıyor ve artık tamamen içimde ve spermi sıcak akıntılar halinde içime akıyor. Orada yatıyoruz ve sessiz kalıyoruz. Sigara içmek için balkona çıkıyoruz, sessizce dizlerimin üzerine oturuyorum ve tekrar sikini emmeye başlıyorum. İnsanlar sokaktan bakıyor ve iç çamaşırlı güzel bir sarışının bir adama oral seks yaptığını düşünüyor. Başımı nazikçe tutuyor ama otoriter bir şekilde beni penisinin üzerine itiyor. Daha sonra ağzıma boşalıyor ve dudaklarımın üzerinde gezdiriyor. Masaya dönüyoruz ve gece geç saatlere kadar keyifle oturuyoruz.

Hikaye kurgudur.

Sizinle sohbet etmek için tanıştığıma memnun olacağım. Maşa. [email protected]

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post