Ingilizce dersleriseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Ingilizce dersleri

Post by Anonymous »

Onunla konuştuğumda hiçbir şey ummadım. Elbette içten içe beni hemen göndermeyeceğini ve bu kadar kaba bir şekilde göndermeyeceğini umuyordum. Şansımın sıfır olduğunu anladım. En azından artık parlak bir derginin kapağında olmalı! Sizi hiçbir soru sormadan alacaklar ve geldiğiniz için teşekkür edecekler! Beni anlıyor musun, neden bahsettiğimi? Böyle bir kız, kalabalık bir metro vagonunda kimseyle, özellikle de "Kafkasyalı" gibi görünen bir adamla tanışmayacaktır. Bazen "Kafkas uyruklu bir kişiyle" karıştırılıyorum.

Ben, otuz yedi yaşında, saçları beyazlamaya başlayan bir esmerim. Ortalama boy, ağır yapı, kahverengi gözler, atletik görünüş, iyi gelişmiş omuzlar ve bazı kızlar bir zamanlar beni yakışıklı olarak adlandırsa da değerimi biliyordum.

Model kız yanımda durdu, bir eliyle tırabzanı tutuyor, diğer elinde İngilizce ders kitabını tutuyor ve heyecanla okuyordu. Genç, bakımlı, ince, güzel sarışın. Uzun saçları düzgün bir şekilde omuzlarına dökülüyordu. Yaklaşık 19-20 yaşlarında görünüyor. En azından onun üzerinde biraz etki bırakmak için onunla İngilizce konuşmaya karar verdim. Neyse ki daha önce uzun yıllar yurt dışında yaşamıştım ve dili iyi biliyordum, İngilizce dişlerimin arasından fırladı. Hatta bazı cümleleri aksansız telaffuz edebiliyordum. Gurur duyduğum şey de buydu.

İngilizce saçma sapan şeyler mırıldandım. Bana baktı, gülümsedi ve İngilizceyi pek iyi bilmediğini, enstitüde sınava girmesi gerektiği için İngilizce öğrendiğini söyledi. Bu onunla tanışmak için çok iyi bir kancaydı ve hemen atladım. Ona İngilizce çalışmayı teklif ettim. Uzun yıllardır Kuzey Amerika'da yaşadığını, iyi derecede İngilizce bildiğini ve onunla ücretsiz olarak dil öğrenmeye hazır olduğunu söyledi. Hiç tereddüt etmeden kabul etti. Adını sordum ve ev telefon numarasını yazdım. Ne benim ne de onun cep telefonu vardı, 2001 yılındaydı ve o dönemi hatırlayanlar bilir ki o zamanlar pek çok insan cep telefonuna sahip değildi; herkesin buna gücü yetmiyordu.

Sabah onu aradım.

— Olesya mı? Merhaba.

“Merhaba ama Olesya değil, Alesya,” diye düzeltti beni. - Bu farklı bir isim.

—İlginç, farklı bir ad olduğunu bilmiyordum.

—Evet.

—Derslere ne zaman başlayacağız? – Ona sordum.

— Bugün bunu yapabilirsiniz. Üç gün sonra sınava girmem gerekiyor.

- Bana gelin. Hadi çalışalım.

Edepli olmak adına kendini biraz ikna etmeye zorladı, sonra dersler için evime gelmeyi kabul etti.

"Ama yalnızca dersler için," diye açıkladı kurnazca.

Akşam elinde bir İngilizce ders kitabıyla yanıma geldi. Başka bir hoş sürprizin gelmesi uzun sürmedi: komşu olduğumuz ortaya çıktı. Aynı metro istasyonunun yakınında yaşıyoruz. Hangisi olduğunu belirtmeyeceğim. Moskova'nın kuzeydoğusunda. Ancak o akşam beni sadece hoş sürprizler beklemiyordu. Öğrendiğim şey şuydu: Alesya bir yıldır evliydi. Kocam 22 yaşında, çalışıyor, 19 yaşında, enstitüde okuyor. Merak ettim: Evli bir kız bunu bana verecek mi, yoksa gerçekten spor yapmaya mı geldi?

Derslere başladık. Beş dakika içinde ona pek bir faydamın dokunmayacağını fark ettim çünkü İngilizce grameri bilmediğim ortaya çıktı. Konuşma dilini iyi biliyordum. Ama gramer bilmiyordum. Kulaktan kulağa konuştum. Ama tabii ki bunu ona göstermedim, beceriksizliğimi ona itiraf etmeyecektim. Defterine bir şeyler yazdım ve önerdim. Ancak bir noktada bana şunu söyledi:

—Yoruldum, bu ödevi benim için yaz.

Elbette yazmam gerekiyordu. Nereye gideceğim? Kıymetini bilen bu model kızı sikmek istedim. Böyle bir şans her gün karşınıza çıkmıyor.

Öpüşmeye nasıl başladığımızı tam olarak hatırlamıyorum ama öpüşmeye başladık. Daha sonra onu kolayca kollarıma alıp yatağa yatırdım. Hızla bluzunu çıkardı, sütyenini çıkardı ve kahverengi meme uçlarını öpüp emmeye başladı. Göğüsleri küçüktü ama güzel ve bakımlıydı. Göğüslerini emmeye devam ederken kot pantolonunu çıkardım. Benimkini aşağı çekmeme yardım etti. Onu sırt üstü yatırdım, beyaz külot giymişti, o kadar inceydi ki Alesya'yı çıkarmaya bile tenezzül etmedim. Bu tür külotlar erkekler için bir engel değildir; sadece şeridi yana çekmeniz yeterlidir ve yol açılır!

Erkekler ne demek istediğimi biliyor. İnce, hafif ince bacaklarını açtım ve basit bir şekilde ve gereksiz bir tören olmadan, kızıl, ateşli ve küstah aletimle içine girdim. O anda eşsiz, seksi, kadınsı bir koku hissettim. Parfüm ya da tuvalet kokusu değil. HAYIR. Yani kadın kokusu. Hoş, çekici, sarhoş edici ve çıldırtıcı, hafif kadınsı koku. Sadece bir kadın böyle kokabilir. İsteyen, seven, veren ve kendini erkeğe veren bir kadın. Hatta şöyle bir film bile var: “Kadın Kokusu.” Görmediyseniz mutlaka göz atın. Al Pacino orada kör bir adamın başrolünü oynuyor.

Alesya zevkten gözlerini kapattı ve sessizce inlemeye başladı. Yüzüne baktım ve bu güzel ve kırılgan kızı büyük bir zevk ve zevkle siktim. Kızların yüzüne bakmayı ve sikişmeyi seviyorum. Eminim ki kızların yüzleri böyle anlarda en güzel, en narin, en gizemli olur. Bunlar hayattaki eşsiz anlardır. Bu büyülü anın her saniyesini hatırlayarak, sürecin tadını çıkararak Alesya'yı becerdim.

Bana bu kadar güzel, genç ve evli bir kıza sahip olma şansını verdiği için Tanrı'ya şükrettim. Bu büyülü anları mümkün olduğu kadar uzatması için Tanrı'ya yalvardım.

Orgazmın yaklaştığını hissederek bir süre durdum. Zevki uzatmak ve sikişme sürecini uzatmak istediğimde bunu hep yaparım. Alesya'yı yüzüstü çevirdim, kalçalarını yaydım ve yanan vajinasına tekrar girdim. Bu sefer onu biraz daha aktif ve daha sert siktim. Alesya daha yüksek sesle inlemeye ve zevkle altımda seğirmeye başladı. Bu sefer boşalmamı engellemedim. Orgazmdan birkaç saniye önce penisimi vajinasından çıkardım ve hızla dudaklarına götürdüm. Alesya ağzını açtı ve kafayı ağzına aldı.

Tam o anda patlamaya başladım. Evli genç bir kızın ağzına boşaldığımı ve muhtemelen kocasının şu anda evde onu beklediğini düşünerek zevkle gözlerimi kapattım. Bu arada, Alesya bana daha sonra böyle olduğunu söyledi.

Bir süre yatakta uzandık, sonra tekrar öpüşmeye başladık. Heyecanlıydım. Penisim ağrıyordu ve yere çöktüm, onun güzel düz karnını, göbeğini, sonra alt kısmını... kasık bölgesini, bir kızıl saç şeridini öptüm ve şimdi de dudaklarının üst kısmını öpüyorum... Tanrım... Tadı tek kelimeyle büyülü ve hatta gizemli... tek bir kız bile bu tadı tekrarlayamıyor. Tıpkı parmak izlerinin tekrarlanmaması gibi.

Dil dudaklarımı nazikçe açarak klitorisi dilimle açığa çıkarıyorum. Alesya derin bir inilti çıkardı, içini çekti, başını geriye attı, ince, elastik kıçını hafifçe kaldırdı, dudaklarını ağzıma doğru hareket ettirdi. Açgözlülükle, bir deli gibi, klitorisini yaladım, bazen dilimin ucunu yavaşça oynattım, bazen klitorisi emdim, zaman zaman dilimi vajinanın içine soktum... sonuna kadar denedim... en azından hayalini kurdum. dilimin ucuyla rahme ulaştım... ama bunun imkansız bir iş olduğu ortaya çıktı.

Rab, en güzel ve mükemmel yaratımı olan kadını yarattı. Gözler, dudaklar, yüz, boyun, göğüsler, bacaklar, eşek, iç dudaklar, klitoris, vajina ve çok daha fazlası. Bütün bunları bir bulmaca oyunu gibi bir araya getirdiğinizde gizemli, çekici, gizemli, çekici, öngörülemez bir kadın elde edersiniz. İnsanların "tüm kötülükler kadınlardan gelir" demesine şaşmamalı. Eğer bakarsanız, bunda şüphesiz bir gerçek var. Ancak yaşam deneyiminiz sayesinde buna ikna oluyorsunuz.

Alesya cunnilingus'tan dilimin yorulmasına izin vermedi - hızla geldi, doğrudan ağzıma geldi. Orgazm sırasında kaç kızın bir erkeğin ağzından ve dilinden kaçmaya çalıştığını biliyorum; kızlar utangaçtır ama Alesya değil. Tam tersine kendini ağzıma yaklaştırdı ve sanki olması gereken bumuş gibi coşkuyla ağzıma boşaldı. Gerçi tam olarak böyle olması gerektiğini düşünüyorum. Bir kızın bir erkeğin ağzına boşalması gerekir!

Dilimle vajinasının duvarlarındaki kasılmaları hissettim. Benim için bu tür hisler tamamen yeni ve alışılmadıktı, ondan önce dilimle hiç kadın orgazmı hissetmemiştim. Unutulmaz duygular! Alesya dilime sürtünerek ayağa kalktı ve eğildi. Ellerimle kıçını tuttum ve klitorisini yalamaya devam ettim.

Sonra ikinci buluşmamız oldu ve ben onu sıcak bir duşun altında köpek stili pozisyonunda siktim. Alesya'yı öne doğru eğdim, ellerini fayanslı duvara dayadı, arkadan girdim ve sikişmeye başladım. Daha sonra, içine boşalmamak için hızla dışarı çıktı, onu önünde dizlerinin üzerine çöktürdü ve duşun hemen altında ağzına boşaldı. Ve yine kocasını düşündüm. Bu tür düşünceler beni daha da heyecanlandırdı. Kocasından bahsetmişken, bana onunla bir nedenden dolayı nasıl kavga ettiğini anlattı. O zamanlar tam olarak ne hakkında konuştuklarını hatırlamıyorum ama sesinde en ufak bir saygı tınısı olmadan bundan bahsetti.

Kadınlar, kendilerini terk etmeyi ya da boşanmayı planlayan kocaları hakkında bu şekilde konuşuyorlar. Ancak Alesya yakın zamanda evlendi, yalnızca bir yıl birlikte. Kocası hakkında böyle konuşmasına ne sebep olabilir?

Birkaç gün sonra Alesya beni aradı ve testi geçtiğini söyledi. Kendisini tebrik ettim ve evime davet ettim. Alesya her zamanki gibi akşam saat beş civarında yanıma geldi. Hiç vakit kaybetmeden dış giyimini çıkardım, ona sarıldım ve dudaklarından öptüm. Dilin ağızda dolaşması. Hızla onu soyup yatağa yatırdı.

Direnmedi... Onu binici kadın pozisyonunda becerdim. Daha doğrusu beni becerdi. Ve bu pozisyona "kovboy kızı" adı veriliyor. Bir kızın bir erkeğin penisinin üzerine oturup eyere biniyor gibi görünmesi ve kendi kendini becermesi. Ve bu arada bu son görüşmemizdi. Beni aradı ve kocasıyla yine kavga ettiğini, iddiaya göre aşklarını tahmin ettiğini ve toplantılarımızı durdurmak zorunda kalacağını söyledi. Hiçbir soru sormadan kabul ettim çünkü onunla birlikte olmanın ahlaki açıdan ne kadar "zor" hale geldiğini hissettim.

Benden seks dışında başka bir şey istiyormuş gibi geldi ama ne olduğunu bilmiyordum. Hiçbir soru sormadan kabul ettim, çünkü erkek EGO'm sonunda tatmin olup sakinleşebildi - sonunda güzel, model görünümlü bir kızı becermiştim. Bu güzellik sayesinde kendimi ortaya koydum. Bunlar kompleksler, tam erkek kompleksleri. Her erkek hayatında en az bir kez böyle bir kızı sikmeyi hayal eder.

Bütün erkekler kadın güzelliği ve erişilebilirliği yoluyla kendilerini öne çıkarmak ister. Bazı insanlar bunda başarılı olurken bazıları o kadar başarılı olamaz. Birisi, bir erkeğin küçük komplekslerden ve büyük bir kompleksten - küçük sikinden - oluştuğunu söyledi. Bence de. Penis boyutu en büyük erkek kompleksidir.

Quick Reply

Change Text Case: