Şunları istiyorum:
- İtaatkar bir şekilde yere iniyorum ve adamın önünde diz çöküyorum. Ya da zorla, bir adam beni saçlarımdan sıkıca tutup yere yatırdığında;
- Dizlerimin üzerinde dururum ve masum ve biraz korkmuş bir bakışla adama bakarım, onun gelmesini beklerim. en ilginç şey;
- Ne istediğimi görmek için yavaşça bir erkeğin külotunu indiriyorum ama son anda ereksiyon halindeki penis aniden bana doğru fırlıyor;
- Ereksiyon halindeki penisi alıyorum elimde ve hafifçe çekiyorum, alt dudağımı ısırıyorum ve ağzıma almak için sabırsızlanıyorum ama utanıyorum ve bunu yapmak için acelem yok;
- yavaşça ve yavaşça alıyorum penisi ağzıma sokar, başından sonuna kadar tadına bakar;
- adam utanmamama yardımcı olur ve penisi ağzımın derinliklerine götürür, elini saçımdan sıkıca tutarken başımı yönlendirir;
- Erkeğe teslimiyetimi ve çalışkanlığımı göstererek penisi olabildiğince derine almaya çalışıyorum;
- erkeğin güçlü heyecanı ve inanılmaz zevki nedeniyle penisin penetrasyon hızı artıyor, bu da ellerimin biraz titremesine neden oluyor;
- iddialı bir erkek üyenin keskin ve derin girişleri nedeniyle nefes almak zorlaşıyor, ancak hiçbir şey yapamıyorum çünkü adam beni saçlarımdan sıkıca tutuyor ve beni acımasızca sikiyor;
- Dudaklarımı lezzetli bir şekilde şapırdatıyorum ve biriken tükürüğün içinde boğulmamaya çalışıyorum;
- Adamın sert sikişmesini, ellerimle kalçalarını tutup itmesini engellemeye çalışıyorum , ama bunu izleyen adam penisini ağzıma daha da sert ve keskin bir şekilde sokuyor;
- Adam bana bir el verdiğinde penisten dudağıma kadar uzanan ince ama çok güçlü bir tükürük ipliği görüyorum bir saniye ara verin (iki);
- Oral seks sırasında zar zor nefes alıyorum;
- adam penisini boğazıma sokuyor, donuyor ve tutuyor, başımı ona sıkıca bastırıyor . Burnumu doğrudan kasıklarına bastırıyorum ve yapabileceğim tek şey onun iradesine itaat etmek ve nefes almaya ve boğulmamaya çalışmak;
- gözlerimden siyah gözyaşlarıyla maskara akmaya başlıyor;
- adam beni alıp masaya ya da kanepeye koyuyor, böylece kafam kenardan sarkıyor (irrumasyon), ağzım penisinin hemen önünde. Bu pozisyonda beni güçlü ve sert bir şekilde boğazımdan sikmeye başlıyor. Bir eliyle boğazımı sıkıca tutuyor, kıvranmama izin vermiyor ve diğer eliyle güçlü ama nazikçe bir göğsümü sıkıyor;
- güçlü, sıcak bir sperm akışı tam boğaza çarpıyor ve başka seçeneğim yok yut şunu.
Bunu hiç yapmadım ama ara sıra yukarıda anlatılan fantezileri kafamda tekrar canlandırıyorum, külotumda ıslanıyorum ve genel olarak[url=You need to register to see the link.. sexforum.top/viewtopic.php?t=10796]Bunu denemek istiyorum[/url].
Kaba oral seks ⇐ General
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version