Bir stajyer için lavmanseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Bir stajyer için lavman

Post by Anonymous »

Bu on sekiz yıl önce oldu (karakterler gerçek, isimler de, hikaye kesinlikle değil, ama öyle olsaydı komik olurdu, o zaman bu doktorlar şaka konusunda Stajyerleri geride bırakırdı). Tatyana Petrovna'nın baş harflerini taşıyan bu stajyer, her zaman olduğu gibi, Belarus Cumhuriyeti'ndeki eski püskü bir hastanenin kadınlar bölümünde çalışmaya geldi. Yeşil kurbağa üniformalı bir doktor büyülenmiş gibi koridorlarda yürüyordu. Ve soyadı kızlık zarı kelimesiyle uyumluydu, sadece U aracılığıyla. Her zamanki gibi sabah tüm stajyerleri ve onu aynı anda selamladı. Genel olarak onlarla aynı kum havuzundan geliyordu, ancak burası onların geçici çalışma yeri olmasına rağmen - dedikleri gibi bir yıl kaldılar ve gittiler. Ve bu stajyerler hastalara nasıl davranırsa davransın, eğer öğrenseydi onlara hiçbir şey söylemezdi, ama başhekim bu konuda hem kendisini hem de stajyerleri güzel bir şekilde döverdi, ondan farklı olarak mantıklıydı ve eğer ne olursa olsun onu kimseye intikal etmezdi. Ama bir de doktorun öyle çıktığını düşünelim.

Daha sonra, az önce mağazadan bir arkadaşıyla, büyük ihtimalle aynı sigara içicisiyle merdivenlerin altında sessizce sigara içen bu TP ile tanışır. Sonra puro kokusunu alan Nikolai Aleksandroviç şöyle dedi: "Bu nasıl bir sayı, bir enfiye kutusu mu?" Saçını daha iyi tarasaydı daha iyi olurdu, yoksa çok tüylü (ve onun da spiral saçları var). Komisyon aniden ortaya çıkarsa ne diyeceğim? Bu ilk ve son kez olsun! Ve başını salladı, ancak elbette gizlice sigara içmeye devam etmeye karar verdi. - Hatırlıyorum - bir kez daha senden puro dumanı görüyorum ya da kokusunu alıyorum - artık bakire ve köpek stili olmasan da kıçını kontrol edeceğim. Bu ihtimalden korkarak hemen oradan ayrıldı.

Ve artık onun bunu yaptığını fark etmese de, hâlâ zor zamanlar geçiriyordu; müdürün onun hakkında şikayette bulunduğunu öğrendi. O da hepsini kendi şirketinden saymış ve özellikle azarlamamıştı ama şunu da unutmayalım, o düzen içindi. Ve onu aradıktan sonra tehditkar bir şekilde şöyle dedi: "Eh, Tatyana Petrovna, son koşullar nedeniyle seni ikramiyenden mahrum bırakmak zorunda kalacağım, ama bugün nazikim ve bir lavman seni bekliyor." Ve her şeyi aramızda bırakacağız, sadece duvarlar bilecek. Ve orada neyi mahvetmeyi başardınız, çünkü sadece taburcu formunda her zaman yazılmayan görünüm için smear almanız ve belirlenen kistleri hissetmeniz gerekiyor ve şunu söyleyerek - aslında bu bir kist ve burada. Belki hastalardan biri tütün dumanı kokusu almış olabilir ama bu bana bildirilmedi, dolayısıyla hijyen nedeniyle olduğunu düşünüyorum. Sen şakacı değilsin sanırım. Peki sizi kim tanıyor kızlar? Ama anlaştığımıza göre hemen gideceğiz. Ve onunla her zaman alay ederek kaçındığı ve sözde bide içeren sıhhi odanın yakınında bulunan o odaya gitmekten başka seçeneği yoktu. Ah evet, hayal edin, o da oradaydı, bu bir lüks. Ancak ultrason dışında lüksün bittiği yer burasıdır.

Böylece uzun bir hortum alıp yavaşça kadının içine sokmaya başladı. Aynı zamanda şöyle dedi: “Canını acıtmıyor mu kızım, canını acıtmıyor mu kırmızı olan?” Dişlerinin arasından mırıldanarak "Hayır" diye cevap verdi. - Yarısı anlamına geldiğini anlıyorum. Yeterince baskı olduğunu düşünüyorum, belki de yeterli. Bu ilk defa oluyor. Ama daha az aptal olacaksın. Muhtemelen daha tazeyim. Ama başka bir yerde ne kadar komik bir doktor var diyeceksiniz. Hadi git artık küçük piç. Kısa etekle yürümek senin için iyi. - Ben de onları giyiyorum ve beyleri davet ediyorum. – Ve bundan hiç şüphem yoktu. Heybetlisin, benim kadar uzunsun ama yüzünü pek göstermiyorsun, çok uzun bir burnun var. Ve uçmanın bir anlamı yok, tuvalette prenses yok. Evet, şaka yapıyorum, buradaki en bilgili ve düzenli doktor benim, o kadar çok stajyer ve stajyer gördüm ki, vay be. Ama bu kadar sigara içen birini ilk defa görüyorum. Zaten bana bornozlu ortağının da kendi deresinden gelen bir tren gibi sigara içtiğini söylemek istiyordu ama o, molanın bittiğini ve işe başlama zamanının geldiğini söyledi. Ancak eğer tekrar puro alırsa ona sigara içmeyi başka bir yerde öğreteceği konusunda uyardı. Ve daha önce olduğu gibi, stajını geçip ayrılana kadar tüm yıl boyunca bakirelerde smear almaya ve tespit edilen kistleri akıllı bir bakışla elle muayene etmeye devam etti.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post