Vay millet, şimdi Maza'm olduğunda ne yapmaktan hoşlandığımı okuyunGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Vay millet, şimdi Maza'm olduğunda ne yapmaktan hoşlandığımı okuyun

Post by Anonymous »

Genel olarak kısa ve olabildiğince dürüst olmaya çalışacağım, hatta konuyu süslemeyeceğim. Eminim burada benim gibi pek çok insan vardır, hatta tüm erkekler olmasa da.) Sorun şu ki, bugün bu forumu keşfettim, birçok hikayeye baktım, bundan keyif aldım ve herkesin bu forumdan kaçtığını fark ettim. PAS kapsamında seks konusu (Nar ) Dedikleri gibi kimin ne konusunda iyi olduğu belli bir madde türünden bahsetmeyeceğim. Size söylüyorum: Bazen kullanıyorum, ot ya da amfetamin değil, biraz daha güçlü bir madde, bilen bilir, umarım pek kimse beni anlamaz) kullandığımda şiddetli, kurnaz ve yine de içimde nazik bir milfhunter beliriyor) anneme, onu alıp bir amaç aramaktan başka hiçbir şey yapamayacağımı söylüyor. Herkes nereye gideceğini çok iyi anlıyor, iki yol var, ilki You need to register to see the link. Bazen zamanımı geçiriyorum (kötüye kullanmamaya çalışıyorum), ama bu seks şununla hatırlanıyor: gelmek için uzun bir zaman var. Bunu okuyan ve konuya dahil olan herkesin de frene basmasını, unutup kızlara yazmasını dilerim, sohbet etmekten mutluluk duyarım ;) Herkese barış!
Not: Bu hanımlardan birkaçını aşağıya ekleyeceğim))
You need to register to see the link. You need to register to see the link. You need to register to see the link. You need to register to see the link. Not: Uyuşturucu zararlıdır! Sağlığınıza ve başınıza iyi bakın
Kızlar, eğer bunu okuyan biri varsa, muhtemelen her şeyi okumuş olanlar da vardır. Her şeyimizi biliyorsun! Yaşı, fiziği vb. ne olursa olsun. Sadece kahramanlardan kahramanlar doğurun ve... Onlara Anavatan sevgisini besleyin! Nasıl bakarsanız bakın ve ne yazık ki kesinlikle sonsuza kadar geçerli olacak! Sağlıksız bir şekilde başladım ve sonunda böyle bir şey yaptım) yani bugün de böyle. Ruhumu döktüm ve benzer düşünen insanları yorumlara bekliyorum, kişisel mesajda adil seks herkese barış ve iyilik! Sağlık, gerisi olacak) bu mutluluk ve hayat
Yorumlarda paylaşın, eleştiriye değerim) ama bunu bir sapma olarak görmüyorum) bu kesinlikle iyi) rol yapma oyunlarının hepsi saçmalık , sadece akışa bırakmalısınız ve doğaçlamanın zararı olmaz) Özellikle tüm bu savaşın ortasında onların bundan kaçmalarını seviyorum) Hiç uzağa gidemedim) beni sınıra yaklaşırken yakaladılar ve daha da büyük bir öfke beni yok ettiler) ne haber? Bu, bu savaşın ölçeği hakkında daha da büyük bir fikir vermek içindir, ancak bazen Warcraft'tan ayrılmayan dünkü okul çocuğunun bu şekilde dinlenmesi temiz olduğunda insanın vicdanı azap çeker) Bu her yerde oluyor, hımm. Bu yüzden bugün iyi durumdayım, sabahı bekliyorum ve öğleden sonraki teneke seansına gidiyorum) Herkesi öpmeyi ve kucaklamayı seviyorum!! Umarım gereksiz bir şey söylememişimdir, forum bunun için var, insanların bazen yaptıklarını okumak için. Devam edip yetişkinleri okuyacağım, hee hee hee. Noktalama işaretleri aklımdan çıkmış gibi görünüyor. İyi ve ayık olduğumda düzenleyeceğim ve belki de sileceğim!!

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post