Komşulardan onarımlarseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Komşulardan onarımlar

Post by Anonymous »

Nadya ve ben iki odalı küçük bir dairede yaşıyoruz. Karşımızdaki dairede ilginç bir aile yaşıyor. Ebeveynler Slav görünümlü, sarı saçlı ve oğulları Vadim gözümüzün önünde büyümüş ve uzun boylu, koyu tenli bir esmere dönüşmüştür. Annesi Ekaterina Vasilievna, komşularıyla yaptığı konuşmada, yarı çingene olan büyük büyükbabasının peşinden gittiğini söyledi. Ancak kadınların kendilerine daha makul görünen kendi versiyonları vardı. Mesela Katya, kendisini hamile bırakan ve dikkatini büyük büyükbabasına çeviren küçük siyah bir adamla parti vermişti. Genel olarak bu faydalıydı; türü geliştirdi.

Nadya'm Vadim hakkında "Bir aptal bu kadar yakışıklı bir adamı yakalayacak" dedi.

—Neden aptal olmak zorunda? — İtiraz ettim. — Akıllı bir kız bile böyle bir adamın altında mutlu bir şekilde yatar.

—Hala bir aptal. Kadınlar hayatları boyunca bunun altında kalacaklar.

—Uzanır mısın?

- Uzanırdım ama o bana sert davranmaz. Konuştuğu kızları gördün mü? Genç, güzel ama trenim kalktı.

— Aşıklarınızdan oluşan bir tren mi?

— Trende kaç kişi var?

— Beş yüz.

—Hayır, bu çok fazla. Arabada ne kadar var?

— Elli.

— Muhtemelen üç ya da dört araba. Saymadım.

Sustum çünkü zaten beklediğimden fazlasını duymuştum. Benim yarım arabam bile yoktu.

Haziran ayının ikinci yarısında akşam Ekaterina Vasilievna bize geldi.

—Size bir ricayla geldim. Bir daireyi yeniliyoruz. Vadim'in eğitimini bitirmesini bekledik, üçüncü yılına girdi. Bir sorunumuz var, önce bir odanın, sonra diğer odanın yerlerini boyamaya başlıyoruz. Kokusu uygundur, bu şartlarda uyumak mümkün değildir. Kocam ve ben arkadaşımın yanına yerleştik ama orada Vadim'e yer yoktu. Ona birkaç günlüğüne barınak verir misin? Katlanır yatak, nevresim ve ihtiyacım olan her şeyi aldım, o getirecek.

Ne yapacağımız konusunda anlaştık, biz de kendimizi bu durumda bulabiliriz. Ertesi gün akşam Vadim, bir bebek karyolası ve nevresimlerle evimize geldi. Odamızda katlanır yatak masa ile kapı arasına kurulmuştu, dairede başka yer yoktu. Yatağa gittik. Nadya'nın kasıklarını okşadım, sonra alışkanlıkla onun üzerine uzandım ve evlilik görevimi yerine getirmeye başladım. Gürültü yapmamaya çalışıyorduk ama hâlâ sesler vardı. Vadim yan yatmış, bizden uzaklaşıyordu. Hızla gelip duvara yaslandım. Nadya yastığın altından bir bez parçası alıp kendini sildi ve biz sustuk.

Katlanır yatak gıcırdadığında ben çoktan uykuya dalmıştım. Vadim sırtüstü döndü, battaniyeyi geriye attı, penisi dikleşti. Görünüşe göre onu bu kadar heyecanlandıran Nadya ve bendik. Eliyle penisini tuttu ve şaft boyunca hareket ettirmeye başladı. Nadya onu izledi, sonra yüzünü bana çevirdi. Görünüşe göre uyuduğumdan emin olmak için dikkatlice oturdu, sonra kalktı ve Vadim'e doğru yürüdü. Davet edercesine elini salladı, masaya gitti, geceliğini çıkardı ve ellerini masaya dayadı. Vadim ona yaklaştı ve penisini ona sokmaya başladı. Nadya elini bacaklarının arasına koyarak ona yardım etti. Vadim arkasını hareket ettirdi. İlk kez başka bir adamın karımı çekiştirdiğini görüyordum. Vadim işini hızla bitirdi ve yatağına döndü. Nadya bir bez parçasıyla kasıklarını sildi, geceliğini giydi ve uzandı.

Ertesi gece Nadya ve ben işimizi bitirdik ve uykuya daldık. Titremelerden uyandım. Nadya'nın üzerinde yatan Vadim, kıçını kuvvetli bir şekilde hareket ettirdi ve sevgili karım, onu kucaklayarak, ayağıyla beni iterken enerjik bir şekilde el salladı. Şiddetli bir şekilde bitirdiler, Vadim sessizce odasına döndü ve Nadya bir bez parçasıyla kasıklarını silerek sessizleşti.

Bu cumartesiye kadar devam etti. Ekaterina Vasilievna Cumartesi günü geldi.

—Bize yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederiz. Size verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Zeminlerimiz kuru, koku o kadar güçlü değil, zehirlenmeyeceğiz.

"Acele etmeyin, bu bizim için yük değil," diye yanıtladı Nadya, "Vadim'in bizimle birkaç gece daha geçirmesine izin verin." Sonuçta koku hala orada, neden vücudu zehirlesin ki?

- Tamam, teşekkür ederiz, size borçluyuz.

Vadim, kendisinden eşime kadar tüm sonuçlarıyla birlikte bizimle iki gece daha geçirdi. Nadya kendini şiddetle ona teslim etti, inleyerek geldi, karşı hareketlerle enerjik bir şekilde penisinin üzerine bastırdı. Uyuduğuma ve hiçbir şey duymadığıma inanmak istedi, ben de öyleymiş gibi davrandım.

Bu hikayenin devamı yoktu. Tanıştığımızda Vadim beni kibarca selamladı ve Nadya'ya "Sen" diye, adı ve soyadıyla hitap etti. Seksin yakınlık için bir neden olmadığını anlayan zeki ve iyi huylu bir genç adam. Bu sadece fizyolojik bir ihtiyacın karşılanmasıdır. Sonuçta, öğle yemeğini bir kantinde yemişseniz, bu, kantinde çalışanlarıyla bir tür tanıdık ilişkiler kurduğunuz anlamına gelmez ve çalışanların omuzları ya da kıçları kolayca okşanabilir.

Quick Reply

Change Text Case: