Hikayeye artık sıkıcı olmaya başladığı gerçeğiyle başlamak istiyorum ve arkadaşlık sitelerini hatırladım. Hayır, orada bir kız bulmak istemedim. Seks için 30 yaş üstü bir kadın bulmak istedim. 45 yaş üstü daha fazlasını bulmak isterdim ama biraz daha genç bir kadın buldum, 31 yaşında.
Her şey sıradan iletişimle başladı. Samimi fotoğraflarımı gönderdim, bu onu tahrik etti ve o da kendisininkini gönderdi. Evde yalnız olduğunu ve gelmemi istediğini söyledi. Bu beni şaşkına çevirdi çünkü o güzel kıvrımlara sahip, inanılmaz derecede güzel bir kadın. O akşam evde değildim ve saat çoktan gecenin 2'siydi. Bu yüzden hafta sonundan sonra anlaştık. Sabah buluşalım dedim, kabul etti. Parka gideceğimizi söyledi.
Akşam yanına geldim, hiçbir heyecan yoktu ama bir yerde bir aldatmaca olabileceğini düşündüm çünkü her şey bu kadar mükemmel olamazdı, özellikle de ertesi gün.
Benimle tanıştı, bir sigara yaktı, bana baktı ve gülümsedi, parka gitmemiz gerekiyordu ama beni hemen eve götürdü.
Bunu anlatacağım. Boyu 1.70, az çok ince, göğüsleri 3 beden, kalçası orta, yüzü güzel. Ve bildiğiniz gibi o 31 yaşında. Ben 20 yaşındayım, uzunum, ortalama kilodayım ve güzel bir yüzüm var.
İçeriye girdik, kapıları kapattı. Oturduk ve biraz endişelenmeye başladık. Birkaç dakikalık sohbetten sonra yatağa uzandı, ben de yanına gidip yanına uzandım.
Bacaklarını okşamaya başladı, onu öptü ve o da karşılık verdi. Karnı üstüne döndü, elimi indirdim ve kıçını okşamaya başladım, külot giymediğini söyledi ve ıslak amına uzandım.
* O an bunun bir rüya olduğunu düşündüm, 31 yaşında güzel bir kadınla birlikteyim, ertesi gün tanıştık, yatakta yarı çıplak yatıyorum ama olamaz *< /p> Onu yalamayı teklif ettim, memnuniyetle kabul etti, elbisesini çıkarmaya başladı ve bana tamamen soyunmamı söyledi. Yatağın kenarına uzanıp bacaklarını açtı, o anda soyundum ve onu yalamaya başladım, yüksek sesle inlemeye başladı, “Aman Tanrım, devam et, daha hızlı, daha hızlı yala.” Yaladım, tempomu arttırdım, birkaç dakika sonra çığlıklar ve inlemelerle "Sağlıyorum" diye bağırdı ve beni saçlarımdan sıkıca yakaladı ve dilimle daha da hızlı bir şekilde amının üzerinde sürünmeye başladı, meyve sularının çıktığını hissettim ve yüzünde çok mutlu olduğunu gördü. Bitirdikten sonra doğruldum, sikimi amının içine soktum ve onu sikmeye başladım, bana meme uçlarını sıkmamı emretti, tüm gücümle sıktım, hızlı sikiştim, tempoyu arttırdım, sikimi sonuna kadar soktum. Bazen penisimi neredeyse çekip sonuna kadar geri sokuyordum ve tekrar tekrar bu neredeyse onu boşaltıyordu, bu tür hareketlerden sonra onu çok hızlı sikmeye ve dudaklarından öpmeye başladım. Bir dahaki sefere işini bitirdikten sonra sigara içmek için dışarı çıktık. Her şeyi ne kadar beğendiğini, çok sevindiğini, artık olmadığını söylememe rağmen boyumun 17 cm'den fazla olduğunu söyledi.
Daireye girerken farklı pozisyonlarda, köpek stilinde, kovboy kızla, masanın üzerinde sikiştik. Onu o kadar çok becerdim ki neredeyse masayı kırıyorlardı. Genel olarak, mümkün olan en kısa sürede. 2 saat seviştik, ben hala bitiremedim ama o 2 kere daha yaptı. Onun yanına gelmeden önce çok yorgundum ve günlerdir uyumamıştım.
Her şey bittiğinde ve birkaç kez geldiğinde, birden fazla gelmenin onun için zor olduğunu söylemesine rağmen, yatağa gittik, o çıplak uzandı, böyle bir kadının olduğunu bilerek uyumak çılgınlıktı. yakında.
Kim aynı şeyi bedavaya ister, sonra bir tanışma sitesine kaydolun, güzel bekarlarla çok sayıda bedava seks bulacaksınız, hatta evli kadınlarla daha da fazlasını bulacaksınız. Genellikle bir şeyler yapmak için yalnızca bir yere ihtiyaç duyarlar. Yer yoksa daha uzun süre ararsanız onu bulursunuz.
Arkadaşlık sitesi kullanarak seks ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version