Kocam birkaç yıl sonra ilgisini kaybetti. Bazen uğrar ama tamamen kendisi için. Taşındı, boşaltıldı ve emekliye ayrıldı. Bu yüzden kafamda değerli bir sevgiliye dair arzular sıklıkla ortaya çıkıyor, özellikle sabahları ve yattığımda. Birinin seni biraz yoğurmasını ve penisini vajinanda çalıştırmasını gerçekten istiyorum.
Filmler izlendiğinde kafanızı ekrandakilerle ilgili hayal gücüyle doldurur; filmin konusu değil ama ben, onu siken onun genç ve yakışıklısı değil, ben. Dolayısıyla bahsetmek istediğim olay gerçekleştiğinde pek müdahale etmedim ve gecikmemden dolayı sıkıntı olabileceğini anlayınca kendim harekete geçtim.
İçki içen biri değilim ama genellikle içip sarhoşmuş gibi davrandığım gürültülü ziyafetleri seviyorum. Vücudumda eğlence ve kutlamaya yetecek kadar dahili alkol var. Dolayısıyla masaya otururken bunu ekleme isteği yok. Bu sefer de tüm ekibimiz 30 Aralık'ta yeni yılın başlangıcını kutlarken de durum böyleydi. Noel ağacının bulunduğu toplantı odasında masalar öğle yemeğinden hemen sonra kuruldu.
Ortağım ve ben, ofis çalışanlarının büyük bir kısmı zaten oradayken salona girdik. Şampanya içip şefin konuşmalarını dinledikten sonra kutlamaya başladık. Bir şeyler atıştırdım ve sarhoş numarası yapıp tuvalete gittim. Şoförümüz Vitaly, müdürün resepsiyonunda koridorda oturuyordu ve beni selamladı. Ona cevap verdikten sonra neden orada olmadığını sordum. Gürültüyü sevmediğini söyledi.
Geri döndüğümde, sarhoş görünerek, yanından geçerken tökezliyormuş gibi oldum, ardından gülümsedim ve "Korkma, her şey yolunda" dedim. "Hadi ama Sergeyevna, seni ilk kez böyle görüyorum" dedi. Sonra başka bir şey söyledi ama salondan gelen yüksek sesli müzik yüzünden anlayamadım.
—Ne, ne? - Ona doğru eğilerek sordum. Ayağa kalktı ve neredeyse kulağımın dibinde tekrarladı: “Sana söylüyorum Sergeevna, sadece% 100 süper görünüyorsun.” “EVET, sen yaramaz bir Vitalya'sın” dedim, teyzene böyle iltifatlar ediyorsun. Evet ben böyleyim,” dedi başını kulağımdan ayırmadan.
—Haydi. Gençlere ihtiyacınız var ama ben zaten ikinci sınıfım.
— Kimin ikinci olduğunu bilmiyorum ama sen kesinlikle birincisin.
— Vitalik, böyle şaka yapma.
—Şaka yapmıyorum.
“Tamam, şaka yapmıyorum” dedim ve salona doğru yürüdüm. Salona bakıp tüm bu neşeli seyircilerin birbirleriyle meşgul olduğunu görünce Vitalik'e döndü: "Şaka mı yapıyorsun?" - Ona bağırdım. Sessizce başını salladı. Cebimden anahtarı çıkarıp elimle işaret ederek ona gösterdim. Ofisi açtıktan sonra içeri girdim ve Vitalik'in geçmesine izin verdim ve kapıyı arkasından kilitledim. "Vitalya, eğer şaka yapmıyorsan, ön sevişme yapmadan gidelim, çünkü sevgiye vakit yok ve bizi burada yakalayabilirler." Kot pantolonunun düğmelerini açtım ve tüm eşyalarını dışarı atıp onları ve külotunu indirdim.
Onu kendime yaklaştırarak penisini okşamaya başladım ve çalışma pozisyonuna ulaştım. O sırada külotumun altına tırmandı, eteğimi kaldırdı ve parmağıyla vajinama girerek amımı okşamaya başladı. Üye ondan ne istediklerini anladı ve hızla çalışma pozisyonuna geçti. Vitaly pantolonu indirilmiş halde ayakta duruyordu, külotumu çıkardı ve ben ellerimi masaya koyarak ona sırtımı döndüm.
Eteğimi kaldırdı ve sikini amımın içine sokmaya çalıştı. Onu hemen içeri almadı ve benim yardımımla içeri girmesine bile yardım etmedi. Hatta onunla zihinsel olarak konuşmaya başladım: "Ne aptal, hadi, içeri girsin." Kendime bunu söyleyip penisimin başıyla yaydım ve sonuna kadar ittim, ardından sıkı ama kendinden emin bir şekilde, hiçbir rahatsızlık vermeden içime girdi. İki hareketten sonra kolayca ve hızlı bir şekilde onun içine doğru kaymaya başladı ve bu bana zevk verdi.
Orgazm hızlıydı çünkü aç olduğum için buna dayanamadım. Her hareketimde amım sikini tutuyordu, karnımın alt kısmında oluşan kramplar bacaklarıma da yayılıyordu, öyle ki göğsümle masaya düşmeseydim yere düşecektim. Vitalik bana fırsat vermeden devam etti, penisi bir piston gibi içimde hareket ediyordu. Masada yatarken onun daha hızlı boşalacağını hayal etmeye başladım çünkü bu pozisyonda olmaktan yorulmuştum.
Masa, penisinin her hareketiyle masaya çarpan karnına baskı yapıyordu ve parmak ucunda dururken bacakları ağrıyordu. Hızı yavaşlamaya başlayınca hareketleri yumuşadı, yavaş yavaş girdi ve yavaşça çıktı, sonuna kadar durdu. İçeride birkaç kez seğirdim ve sanki biri rahimimi okşuyormuş gibi hoş bir dalga belirdi, ona hafifçe dokundu. Böylece bitirdin, diye düşündüm, işte sana ve ikimiz için de başarılı bir Yeni Yıl. Külotumu giydikten sonra dikkatlice ofisten dışarı baktım, ardından Vitalik'i dışarı çıkardım ve sanki hiçbir şey olmamış gibi Yeni Yılı kutlamaya devam etmek için salona girdim.
Kurumsal seks ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version