Maria ve Pavel daha yeni evlendiler ve bu nedenle ilk günlerindeki gibi aynı güçle birbirlerine sürpriz yapmak istiyorlar. İşte bugün sevgi dolu bir koca, karısını gün batımında pahalı bir restorana davet ederek mutlu etmek istedi. Zaten sabahın erken saatlerinde Maria kargaşa içinde koşuyor, akşam için güzel bir kıyafet bulmaya çalışıyordu ve onu bulduğunda tatlı yüzünde bir gülümseme belirdi. Uzun, kırmızı bir elbiseydi, kavak bedenini tamamen saran bir elbiseydi; kız bunu sadece birkaç kez özel tatillerde giymişti ve bugün bunun tam da o an olduğunu düşünüyordu. Aşağıda bir zamanlar özel olarak satın alınan parlak kırmızı stilettolar duruyordu ve yüzünde yeniden bir gülümseme belirdi ve kafasından tek bir düşünce geçti: "hala bir saç modeli kaldı."
Fakat kocam hemen harika bir gün geçirmedi! Trafik sıkışıklığı nedeniyle işe geç kalma, yetkililerden ağır bir kınama ve ayrıca bu suçtan dolayı para cezası. Adam, zamanında yetişmeye çalışırken sigara molalarını ve öğle yemeğini unutup sıkı çalışmaya başladı.
Masa 7 kişilikti ve devre arasıydı. Maria bir taksi çağırdı ve restorana gitti. Müşterisini gören genç taksi şoförü iltifatlar yağdırarak kızın yüzünü kızarttı. Hemen kıyafetin iyi seçildiği düşüncesi ortaya çıktı. Hedefe varan kadın kocasını aradı, Pavel'in meşgul olduğunu ve geciktiğini duyunca yüzündeki gülümseme anında kayboldu. Masa numarasını ondan öğrenip içeri girdim.
Salona girdiğimde tanımadığım ama hem görünüşü hem de giyimi yakışıklı bir adam dikkatimi çekti ve o da dikkatleri kıza çekti. Onun bakışıyla karşı karşıya kalan Maria hafif bir sersemliğe düştü; yaklaşan garson tarafından durum düzeltildi. Kız, "Şampanya lütfen" dedi ve kocasını beklemeye başladı. Dakikalar geçti ve o hala orada değildi. "Merhaba" diye düşünen kadını korkutan bir ses duyuldu. Aynı adam gözlerinin önünde duruyordu. "Oturabilir miyim?" diye devam etti.
— Merhaba, seni hayal kırıklığına uğratmak zorundayım ama birini bekliyorum.
— Adam mı?!
— Zaten bir koca (kız gülümseyerek cevap verdi).
— Bu kadar güzel kesime sahip bir elması gözetimsiz bırakmak mümkün mü?
— Yakında burada olacak!
—Bu gerçekleşecek mi?
— Olacak!
—Benim adım Oleg.
—Maria.
- Çok hoş, oturayım mı?
— Buna değmez!
—Kocanız şanslı, çok güzel bir karısı var!
— Teşekkür ederim (yüzünüzde yine bir kızarıklık belirdi).
—Pekala, ısrar etmeyeceğim, iyi akşamlar! Üzgünüm!
—Hiçbir şey, teşekkürler!
O anda Maria kendine neden bu adamla tanışmaya karar verdiğini ve ona bakarken neden bir tür sıcaklık hissettiği sorusunu sordu. Telefona baktığında Pavel zaten bir saat gecikmişti, tam onu aramak üzereyken bir kısa mesaj aldı: “Sevgilim, en fazla yarım saat daha var ve yola çıkıyorum. Özür dilerim, kesinlikle suçumu telafi edeceğim.'' Maria bardağı boşalttıktan sonra bir tane daha sipariş etti ama bu seferki şaraptı. Garsonun gidişini izlerken Oleg'in barda oturduğunu ve ona dikkatle baktığını fark etti. Kız yine rahatsız oldu ve gözlerini sakladı ama ilgi onu olumsuz etkiledi ve periyodik olarak o yöne baktı ama adam gözlerini ondan ayırmadı.
Ve bu sırada ofiste patron, büyük bir kağıt destesiyle ayrılmak üzere olan Pavel'e yaklaştı ve bunları anlamlı bir şekilde masaya attı ve yarın bir rapor beklendiğini söyledi!
- Ama... Yapamam, zaten geç kaldığım başka işlerim var.
—Yarın bir rapor bekleyeceğimi söyledim.
—Tamam, onları eve götüreceğim ve yarın raporla birlikte getireceğim
—Belge formunu gördünüz mü? Bu evraklar ofisten çıkmamalı! Oturun ve yapın!
— Ama...
— Seni kovacağım! Benim hakkım var ve bunu biliyorsun!
Kalmaktan başka yapacak bir şey kalmamıştı çünkü işten çıkarılma ciddi bir sebepti, telefonunu çıkarıp ceketini çıkardı ve karısını aradı.
Çok üzgün bir kız, kocasını neşelendirmeye çalıştı ve onunla fazla konuşmadıktan sonra faturayı istedi! Ancak sonra bir sorun ortaya çıktı: Yetersiz para, kızın parasını ödemesine izin vermedi ve Oleg'in duyduğu bir çatışma başladı. "Sorun değil, hesabı ödeyeceğim" diyerek hesabı çıkarıp garsona uzattı.
—Teşekkür ederim.
— Buna değmez ama şimdi en azından bir süre benimle oturmanı istiyorum!
Kafamda pek çok düşünce uçuşuyordu ama yine de yardım etti ve Maria ayrılmanın kabalık olacağına karar verdi!
—Kocanız nerede?
— İşiyle ilgili sorunlar onu bırakmadı.
—Ah, anlıyorum.
Konuşma uzadı ve zamanın nasıl geçtiği çoktan kaybolmuştu. Bardak üstüne bardak içen Maria tamamen rahatladı ve tamamen yabancı birinin yanında kendini eski bir dost gibi hissetti. Hafif müzik çalıyordu ve Oleg dans etmeyi önerdi ve kız da anında kabul etti.
Elleri omuzlarındaydı, o da onları beline yerleştirdi ama orada uzun süre kalmadılar, kıza iltifat yağdırmaya devam ettiler ve yavaşça aşağı indiler. Adam hiçbir direnç hissetmeden zaten aktif olarak onun kıçını yoğuruyordu. Açık renkli elbisenin içinden onun bir tanga giydiği anlaşılıyordu ve adam periyodik olarak onu kaldırmak için başparmaklarını kullanıyordu. Maria alkol almaktan çekinmedi, partnerinin şakalarına sadece gülümsedi ve güldü. Çift masaya oturdu ve şarabı bitirdi, şişeyi boş bıraktı ve yeni bir tane sipariş etti. Kız yokken Oleg bir taksi çağırdı ve döndüğünde onu arabaya götürdü.
“Peki, nereye gidiyoruz?” — Maria heyecan ve eğlence dolu bir sesle sordu.
— Harika maceralara.
— Ooooh, maceraya mı çıkıyorsunuz? Macerayı seviyorum!
—Beğeneceğinize söz veriyorum.
—Nedenini bilmiyorum ama sana inanıyorum.
Bu sözler onun için bir nevi itici güç haline geldi, eğildi ve kızı hickey'den öptü ve kız dilini ağzına bile soktu! İki beden tutkuyla sarmalanmıştı ve öpücük devam ediyordu; şakacı elleri çoktan vücudunun üzerinde yürümeye başlamıştı, gevşek saçlarına gömülmüştü, sonra boynuna, göğsüne ve kalçalarına düşüyordu. Elimi yakaya sokup heyecanlı göğüsleri yoğurmak için büyük bir istek duydum ama beni durduran şey onların hala takside olmasıydı.
Oraya varıp taksi şoförüne bakmadan birkaç banknot verdikten sonra hızla Maria'yı üst kattaki dairesine götürdü. Oleg, beyaz çarşafların üzerine oturup bir şişe şarap açıp bir bardak içtikten sonra tekrar öpüşmeye gitti! Adama yardım etmek için kız hemen uzandı ve bir öpücük için eğildi. Oleg, Maria'nın çoktan heyecanlandığını fark etti; göğüsleri, daha doğrusu elbisesinin altından çok güçlü bir şekilde dışarı çıkan meme uçları bunu gösteriyordu.
Saniyeler içinde çıkarılan ceket yana doğru uçtu ve elleri anında göğsüne düştü, hava ciddi anlamda ısınmaya başlamıştı ve Maria bizzat gömlekten kurtulmaya yardım ediyordu. Vücudun üzerinde öfkeyle dolaşan eller çoktan elbisenin eteğini kaldırmış ve kızın kasıklarını okşamaya başlamıştı ama külot denilen hafif, zaten ıslak olan kumaş onun hareketlerini engelliyordu. Çok geçmeden parmaklar bariyerin altına girdi ve kızın dudaklarından şehvetli bir inilti kaçtı! Tırnakları sırtına battı ve vücudunu ona daha da yaklaştırdı. Kulak memesine geçen eller elbiseyi iki yanından tutup yukarı çekerek kızı o zamanlar ihtiyaç duyulmayan bu kumaş parçasından kurtardı.
Ve şimdi önünde sadece külotla yatıyor ve adam onun vücudunu öpücüklerle kaplıyor, giderek daha da aşağı iniyor. Dil, bir pervane gibi, önce biri sonra diğeri papilla etrafında daire çizer, zaten terli göbeği unutmadan aşağı iner ve aşağı doğru sürünür. Maria kalçalarını biraz kaldırıyor ve kırmızı tanga elbisesinin yanında yere uçuyor. Ve dili vücudun üzerinde kayarak vücudun giderek daha fazla yeni ufuklarını kaplıyor. Uzun, ince bacaklar yanlara doğru yayılarak sevgiliyi en mahrem ortama sokar.
Kızın gözleri kararıyor, üzerine hücum eden yeni hisler ve heyecanlar yüzünden kasılmalar yaşıyor, dili okşuyor ve okşuyor ve artık bir inilti değil, dudaklarından bir çığlık kaçıyor! Kız bitkin bir halde kafasını bırakır ve onu mutluluğun zirvesine getirdiğini anlar. Hızla soyunan Oleg, ona yaslanır ve uzun süredir ayakta duran arkadaşını tamamen hazır ağzına bir kazıkla tanıştırır. Tırnakları yine sırtına batıyor, derisini kanayana kadar yırtıyor ve adam keskin ileri hareketlere başlıyor. Böylece, Masha ileri geri, ileri geri hızlanır, o kadar iyi çığlık atar ki, kocasıyla bile daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştı ve sonra tamamen geri çekilir ve bir saniye içinde keskin bir şekilde sonuna kadar gider, sonra tekrar tekrar vurmaya devam eder. kız hızlı adımlarla ilerliyor.
Tekrar dışarı çıkıyor ve onu yüzüstü çeviriyor; bacaklarının iyice açılması onun içeri girmesini kolaylaştırıyor ve hareketlerine yeniden başlıyor, kasıklarının kadının kıçına vurduğu tokat daha yüksek ve daha gürültülü oluyor, tıpkı kendisi gibi. çığlıklar. Kız partnerine el sallamak için mümkün olan her yolu dener ve bunu harika yaparlar, ona göstermek için başını çevirir, onu öpmek ister, dışarı çıktığında dudaklarını bir öpücük için büker, yan yatar ve Maria onun üzerine tırmanmaya başlıyor ve şimdi vahşi bir yabani at terbiyecisi gibi onun üzerine biniyor.
Orgazm üstüne orgazm kızı kapladı ve tamamen güçsüz bir şekilde yana çöktü, penisinden kaydı, inisiyatif tekrar eline geçti, yan taraftan içeri girdi, birkaç hareket yaptı ve kendini kızın içine döktü .
Saat sabahın 4'ünü gösteriyordu ve çift biraz konuştuktan sonra uykuya daldı.
Oleg yatakta yalnız uyandı: “Veda edemediğim için özür dilerim, kocam aradı, beni kaybetti... Sanırım birbirimizi tekrar göreceğiz... senin Maşa'n”
Not: Maria ve Pavel hala birlikteler, onun ne olduğunu bilmiyor, Maria henüz Oleg'i görmedi, şimdilik bu kelimeyi vurgulayacağım...
En mahrem ortama giriş ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
Kamu politikası ve cinsellik: yasalar mahrem yaşamlarımızı nasıl etkiliyor?
by Anonymous » » in General - 0 Replies
- 44 Views
-
Last post by Anonymous
-
Mobile version