Çok tuhaf hanımefendi. Baba sizi merkezinde yaşamaya davet ediyor!kadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Çok tuhaf hanımefendi. Baba sizi merkezinde yaşamaya davet ediyor!

Post by Anonymous »

Herkese merhaba arkadaşlar.

Bir kızla tanıştım. 31 yaşında, evli değil, çocuğu yok ama Moskova'nın merkezinde tek odalı bir dairede yaşıyor.

Profil açıklamasında açıkça ve doğrudan kendisiyle yaşayacak, yiyecek satın alacak bir erkek aradığını, onu işten lezzetli yemekler ve masajlarla bekleyeceğini yazıyor. Beyninize katlanmayacağına söz veriyor ve karşılığında yeterlilik istiyor. çok parlak ve unutulmaz bir teklif.Genel olarak yazıp hanımı bir toplantıya davet ediyorum. Hayatta fotoğraftakiyle aynı, ancak toplantıya yaklaşım iş gibi, sanki bir randevuda değil de bir röportajda oturuyormuşsunuz gibi.

Genel olarak, olabildiğince çabuk onun yanına taşınacak bir erkek arıyor (sempatinin karşılıklı olması ve hedeflerimin onun hedefleri ile örtüşmesi şartıyla - birlikte yaşamak, her gün akşamları geçirmek, yemeğini yemek ve ona getirmek) eve yiyecek kendisi girer). ve karşılığında bana am ve masaj verdi.

Ancak burada GARİP bir DURUM var:

İlk buluşma bir kafede, ikinci buluşma ise onun evinde, bu buluşmayı “test” günü olarak adlandırıyor, yaşam koşullarını tanıyıp onun yemeklerini yiyorum, sonra uzun süre yemek yemem ve yaşamam gerekiyor. Orası

koşullar bana uygunsa, iki haftalık bir staj olacak, birlikte uyuyup birlikte yaşayacağız ama ben onu sikmiyorum, o benim gerçek niyetimi ve onunla seksten daha fazlasına ihtiyacım olduğunu anlıyor. Sitedeki adam gibi, ihtiyacın olan tek şey bu. ve işte onunla yaşamak, bir ilişki geliştirmek ve yalnızca iki haftada bir seks yapmak için ne kadar hedefim olduğunu görmek gibi bir kontrol, ama ne tür ve ne miktarda, yani çok olacak.

Güzel ve yeterli biri ama sorun ne* Sorun ne? Onunla yaşamaya hazırım ama neden her şeyin onun istediği gibi olduğunu hala anlayamıyorum? İnsan kaynakları uzmanı olarak çalışıyor ve adama karşı bu yaklaşımın olduğunu söylüyor.Onun tanınmış ve tanınmış bir kişi olduğunu açıklığa kavuşturayım güzel kız. Bir sebepten dolayı erkek arkadaşının yanına taşınmak istemiyor, mesela dairesini kiralamak istemiyor ve boş kalmasını da istemiyor.Eğer onu kaybedersem, Zalupinsk'ten Vasya mesela, onun yanına taşınacak ve hepsi bu. Ama acele etmek istemiyorum. Açık olmasına rağmen orada herhangi bir sürpriz olmayacağına eminim.
3 dakika önce Tollyclassic şunları söyledi:
Herkese merhaba arkadaşlar.

Bir kızla tanıştım. 31 yaşında, evli değil, çocuğu yok ama Moskova'nın merkezinde tek odalı bir dairede yaşıyor.

Profil açıklamasında açıkça ve doğrudan kendisiyle yaşayacak, yiyecek satın alacak bir erkek aradığını, onu işten lezzetli yemekler ve masajlarla bekleyeceğini yazıyor. Beyninize katlanmayacağına söz veriyor ve karşılığında yeterlilik istiyor. çok parlak ve unutulmaz bir teklif.Genel olarak yazıp hanımı bir toplantıya davet ediyorum. Hayatta fotoğraftakiyle aynı, ancak toplantıya yaklaşım iş gibi, sanki bir randevuda değil de bir röportajda oturuyormuşsunuz gibi.

Genel olarak, olabildiğince çabuk onun yanına taşınacak bir erkek arıyor (sempatinin karşılıklı olması ve hedeflerimin onun hedefleri ile örtüşmesi şartıyla - birlikte yaşamak, her gün akşamları geçirmek, yemeğini yemek ve ona getirmek) eve yiyecek kendisi girer). ve karşılığında bana am ve masaj verdi.

Ancak burada GARİP bir DURUM var:

İlk buluşma bir kafede, ikinci buluşma ise onun evinde, bu buluşmayı “test” günü olarak adlandırıyor, yaşam koşullarını tanıyıp onun yemeklerini yiyorum, sonra uzun süre yemek yemem ve yaşamam gerekiyor. Orası

koşullar bana uygunsa, iki haftalık bir staj olacak, birlikte uyuyup birlikte yaşayacağız ama ben onu sikmiyorum, o benim gerçek niyetimi ve onunla seksten daha fazlasına ihtiyacım olduğunu anlıyor. Sitedeki adam gibi, ihtiyacın olan tek şey bu. ve işte onunla yaşamak, bir ilişki geliştirmek ve yalnızca iki haftada bir seks yapmak için ne kadar hedefim olduğunu görmek gibi bir kontrol, ama ne tür ve ne miktarda, yani çok olacak.

Güzel ve yeterli biri ama sorun ne* Sorun ne? Onunla yaşamaya hazırım ama neden her şeyin onun istediği gibi olduğunu hala anlayamıyorum? İşveren olarak çalışıyor ve erkek arkadaşına bu şekilde yaklaştığını söylüyor.

Öne çıkan ve güzel bir kız olduğunu açıklığa kavuşturayım. Bir sebepten dolayı erkek arkadaşının yanına taşınmak istemiyor, mesela dairesini kiralamak istemiyor ve boş kalmasını da istemiyor.Eğer onu kaybedersem, Zalupinsk'ten Vasya mesela, onun yanına taşınacak ve hepsi bu. Ama acele etmek istemiyorum. Açık olmasına rağmen orada sürpriz olmayacağından eminim

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post