Dik öğrenci ona ilk yük arasında boşalmak içinde ona kedi alırseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Dik öğrenci ona ilk yük arasında boşalmak içinde ona kedi alır

Post by Anonymous »

3 erkekle eğlenmeye başlar başlamaz, birçok site kullanıcısı amıma da sperm almak için bobin takmamı önerdi, çünkü bunlar benim için yeni hisler ve erkekleri bile memnun edebileceğim Daha. Bu hafta başında nihayet bu adımı atmaya karar verdim, doktordan randevu aldım, zamanı bekledim ve muayenehanesine gittim. Masada 30 yaşında bir doktor oturuyordu ve onunla her şeyi tartıştıktan sonra onun çok nazik ve tatlı olduğunu fark ettim. Ayrıca sürtük gibi görünmemek için bobini hangi amaçla taktığımı sordu, ben de gelecekte herhangi bir erkekle seks yaparken rahatsızlık duymamak için bobini taktığımı söyledim. Bu yanıttan memnun kaldı ve kaydı Cumartesi gününe ayarladı, ancak daha sonra onu aradım ve Cuma gününe yeniden randevu almasını istedim.

Cuma günü yanına geldim, durumumu kontrol etti ve benim isteğim üzerine soyunmama yardım ederken amımın ıslanmaya başladığını hissettim ve sevimli doktorla dalga geçmeye karar verdim ve şakacı bir şekilde sordum: " Biraz ıslağım, bu engel değil mi?". Gülümsedi ve bunda bir engel olmadığını söyledi. Bir sandalyeye oturdum, bana zarar vermesin diye iğne yapmaya karar verdi ve işine başladı. Hiçbir şey hissetmeden orada yattım ve dinlendim, ama o periyodik olarak sağlığımı sordu, ben de sessizce her şeyin yolunda olduğunu söyledim. Bir süre sonra bitirdi ve her şeyin hazır olduğunu, biraz daha dinlenmeye ihtiyacım olduğunu söyledi, onu dinledim ve yaklaşık 30 dakika boyunca her şey hakkında sohbet ettik. Bundan sonra inmeme yardım etti ve ben şeffaf tangamı giyerek ona spiralin çalışmasını onunla ve penisiyle kontrol etmek istediğimi söylemeye karar verdim, bunun imkansız olduğunu çünkü benim neredeyse iki katım olduğunu söyledi. yaşındayım ve üstelik o evliydi ve ben de birkaç gün boyunca vajinal seks yapamazsınız.

Ben de onun bir doktor olduğunu ve hastalara yardım etmesi gerektiğini söyleyerek ana kozumu kullanmaya karar verdim ve ardından kendisine çeşitli iltifatlar yağdırmaya başladım ve işini harika yaptığını ve ek ikramiye alması gerektiğini söyledim. Benimle tartışmaktan yoruldu, bir sandalyeye oturdu ve sadece 15 dakikamın olduğunu söyledi çünkü... bir toplantıya gitmesi gerekiyor ve geç kalmak istemiyor. Bir saniye bile kaybetmeden onun önüne geçtim, pantolonunun içinden yetişkin, güçlü bir penis çıkardım ve bir an önce bitirmesi için hemen tamamen yutmaya başladım, tempoyu değiştirdim, ellerimle okşadım. ve dil ve sonuç olarak neredeyse 7 dakika sonra ağzıma su basmaya başladı ve o anda kendimden memnun kaldım. Benden aldığı oral seksten gerçekten hoşlandı ve bana harika bir kız dedi, böyle bir yoruma gülümsedim ve teşekkür ederim dedim. Numaralarımızı verdik, ardından onu çarşamba günü spirali kontrol etmesi için evime davet ettim, o da kabul etti ve pişman olmayacağını söyledim.

Çarşamba geldi, spirali çalışırken kontrol etmek zaten mümkün ve gerekliydi. Sabah doktor yanıma geldi, onunla tanıştım ve birer çay içerken her şeyi konuştuk. Bir bardak içtikten sonra sıcakladığımı ve tamamen soyunduğumu söyledim. Boncuklu külot gördü ve beni incelemeye başladı, ardından penisinin şişmeye ve şişmeye başladığını fark ettim. Onun önünde dizlerimin üstüne oturarak bu büyük sorunla ilgileneceğimi söyledim. Penisini çıkardıktan sonra birkaç dakika ağzımda keyif aldım ve ardından spirali çalışırken kontrol etme zamanının geldiğini söyledim. Masaya uzandım ve sert penisini soktu ve o anda, yakında yetişkin bir erkeğin sperminin amımda olacağını ve bundan kesinlikle hiçbir sonuç çıkmayacağını anlamaya başladım. Birkaç dakika sonra bir nabız atışı hissettim ve yakında boşalacağını fark ettim. Dışarı çıkmak istediği anda bacaklarımı ona doladım ve spirali çalışırken kontrol etmem gerektiğini ve amımda sperm istediğimi söyledim. Beni dinledi ve deliğimin içine kadar geldi.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post