Onu şefkatle sevdi, canı yanmasın diye okşadı. O da onun duygularına karşılık verdi: Göğüslerini öptüğünde inledi, karnını okşadığında sırtını eğdi ve çaresizce onunla aynı anda boşalmış gibi yaptı. Ama gece başlar başlamaz başka birine, onu açgözlülükle ve zalimce seven birine gitti...
Ne kadar sürtük bir şey bu - diye düşündüm bir sigara yakarken - böyle gözleri olan bir kız için çok tuhaf, kahretsin, onun beyaz ve kabarık olduğuna gerçekten inanmak istiyorum... ya da sadece öyle düşünmek istiyorum... yani... o benim değil, asla olmayacak. Ne dedi? Mmmm... sonuçsuz seks. Bundan sonra tek bir sonuç var; delilik.
Sigaranın filtresi parmaklarını yakıyor, başını sallıyor ve yatağa bakıyor.
İşte burada. Güzel, arzu edilen ve benim... bugün.
Yatağa yaklaşıyor, kadın karnını öpmek için kalkıyor ama adam onu boynundan tutup sıkıyor. İnlemez ya da hırıldamaz... gözlerinin içine bakar.
Zalim, şeytani, güzel KALTAK - Yüksek sesle söylüyorum.
Gözlerini kapatıyor ve dudaklarını hafifçe açıyor. Elini boynuna doğru kaydırıp saçlarını tutuyor. Dili penisinin üzerinde kayıyor ve adam saçlarını daha sıkı kavrayarak onu kendine doğru çekiyor. Uzun okşamalarla onu derinden ve törensiz bir şekilde yutuyor.
Onu saçından biraz çekiyor, iki eliyle başını tutuyor ve onu ağzına almaya başlıyor. Zevk gözyaşları yanaklarından aşağı akıyor gibi görünüyor.
Onu yatağa atıyor... Kız ona kızgın, kavurucu bir bakışla bakıyor.
Ne? Beğenmedi? - Yüksek sesle söylüyorum - Bugün sana istediğim gibi sahip olacağım. Bir şey mi söyledin?
Ona hâlâ öfkeyle bakıyor ama sessiz kalıyor. Üstüne oturup avucuyla boynunu yatağa bastırıyor, diğer eliyle de göğsünü sıkıca sıkıyor. Tek bir inleme ya da hırıltı çıkarmıyor...
Neye ihtiyacın var, seni başka nasıl sevebilir ve çığlık atacak kadar sikebilirsin?
Aniden onu sırtına çevirir ve ellerini bağlar. Sallanıyor, açık avucunu güçlü bir tokatla kadının yuvarlak poposuna vuruyor. Titriyor ve büzdüğü dudaklarından bir inilti duyuluyor.
Cidden dayak yemen gerekiyor, hımm.. - Sanırım - sana yapılabilecek hâlâ o kadar çok zalimce şey var ki...
Avucuyla ona giderek daha sert vuruyor, kız da giderek daha yüksek sesle inliyor. Eti kırmızıdan tamamen mor ve sıcak bir renge dönüşüyor. Parmaklarını bacaklarının arasında gezdiriyor.
Darbelerden yanarak dudaklarını etine bastırıyor.
Sıcak, canlı ve benim... Dişlerimi ona geçirmeyi ve kanayana kadar ısırmayı o kadar çok istiyorum ki.
Biraz daha sessiz inliyor, sesi mutluluk ve tevazu dolu. Bekliyor... onun onu almasını bekliyor. Elini rahminden boynuna doğru götürüyor, kedi gibi sırtını büküyor, her şeye hazır.
Kapa çeneni, diyorum ki, artık yoruldum.
Onu saçlarından yakalayıp yataktan kaldırıyor, kız tekme atmaya çalışıyor ama adam onu ayağa kaldırıyor ve masanın üzerine öne doğru eğiyor. Parmaklarını bacaklarının arasında gezdiriyor.
Beni istiyor musun?!!
Sessizlik.
Beni istiyor musun dedim kaltak?!! Hızlı ve gürültülü!
Eliyle yanağını masaya bastırıyor ve penisini uyluğunun üzerine koyuyor.
— Acıyor.
Hayır, acımıyor, kendinizi iyi hissediyorsunuz, hoşunuza gidiyor.
Kalçasını parmaklarıyla sıkıyor, kırmızı izler bırakıyor, sonra bırakıp onu sertçe tokatlıyor. Çığlık atıyor... var gücüyle çığlık atıyor ve sonra adam keskin ve güçlü bir şekilde onun içine giriyor. Çığlığı en yüksek notada çıkıyor. Ağzını kapatıyor, aniden penisini çıkarıyor ve anüsüne giriyor.
Ah... kahretsin... acıyor...
Ağzını kapatan parmaklarını ısırıyor, kan damlıyor ama adam durmuyor. İki eliyle sırtının alt kısmını masaya bastırıyor, hareketler sert ve kısa oluyor. Anüs kaslarının kasıldığını hissediyor.
Sperm?.. tamam bebeğim.
Onu saçından tutarak masadan kaldırıyor ve önünde dizlerinin üstüne koyuyor.
Sen ne güzel bir kaltaksın... Onu ağzına al.
Dudaklarını adamın etrafına doluyor ve penisini boğazının derinliklerine sokuyor. Dudaklarını birkaç kez alt kısmına sıkıca bastırıyor, adam penisini ağzından çıkarıyor ve onun güzel yüzüne boşalıyor.
...FFFFFakkk...
Yüzünü çenesinden tutuyor ve gözlerinin içine bakıyor.
Kaltak…
Kalkıyor ve duşa giriyor... Sigara içiyor ve her nefeste zehirli-tatlı sigara dumanının tadını çıkarıyor.
Banyodan çıkıp telefonu alıyor. Her zamanki numarayı çeviriyor, telefonda bir erkek sesi duyuluyor:
—Günaydın bebeğim. Zaten uyanık mısın?
—Günaydın tatlım!
—Annem nasıl? İyileşiyor musunuz?
- Evet canım, akşam eve döneceğim, hepinizi öpüyorum... annemden merhaba.
Telefonu fırlatıp şöyle diyor:
—Akşama kadar seninle olacağım—“annem hastayken.”
Pis orospu ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version