Herkese merhaba!)
Bu konuyu oluşturma motivasyonum ilk buluşmadan sonra sızdırılmış olmamdı, ancak daha sonra bu konuya daha fazla değineceğim
Resmi tamamlamak için kendim hakkında biraz yazacağım. Çocukluğundan beri sporla uğraşan, boks sporunun ustası olan 26 yaşındaki genç, bir süre profesyonel olarak yarıştı ancak sakatlıklar nedeniyle ayrılma kararı aldı. Şu anda iş yapıyorum. Boy 190, kilo 85. Mizah dolu bir hayat yaşadım, erkek gruplarında hiç sorun yaşamadım, tüm (erkek) çevrelerde kendime çok güveniyorum, itibarıma her zaman değer verdim ve değer verdim, sözü esirgemiyorum, her zaman Kendimi nasıl konumlandıracağımı biliyorum. Elbette şüphecilik şeklinde eksikliklerim de var, sık sık önemsiz şeyler yüzünden kendimi rahatsız ediyorum (hayat bana hala öğretmiyor ..), sık sık kendime dalıyorum.
Dürüst olmak gerekirse hayatımda hiç ciddi bir ilişkim olmadı! Sürekli "erkek işleri" ile meşgul olduğum ve eğitim aldığım için sadece ilişkiler ve seks vardı ve bir ilişkiye ihtiyacım yoktu. Ve sonra iki yıl önce hayatın uçup gittiğini, gelecekte evlenmem gerektiğini ve karşı cinsle iletişim konusunda hiç deneyimim olmadığını fark ettim, doğal olarak hiçbir deneyimim yoktu, çok fazla uğraştım, üzüldüm, sonra bir yıl önce bu foruma rastladım, burada da rastladım ve hâlâ işleri berbat ediyorum!)
Şimdi hikayeye gelince, onu kısaca anlatacağım. Sokakta çok hoş bir kızla tanıştım, biraz yürüdük, numarayı aldım, etikete yazdım ve kahve içmeye karar verdik. Nadiren ama ayrıntılı olarak, meşguliyetine atıfta bulunarak cevap verdi. Ben de ona yazmadım. Buluşana kadar bekledim, bana öyle geldi..) iyi vakit geçirdik, yaklaşık 30 dakika yürüdük, bir kafede oturduk, güzelce sohbet ettik, ara vermeden, benim açımdan herhangi bir hata ve... randevudan sonra Bir gün sonra nasılsın diye yazdım. Bu yüzden ilgisini tamamen kaybetti ve okumadı bile. Üç gün sonra yazıyorum, senin için her şey yolunda mı?) Evet diyor, her şey yolunda, işte sıkışıp kaldım vb. Ama aptal değilim, neyin ne olduğunu anladım..) Kendimi empoze etmedim, başka bir şey yazmadım. Tabii ki hoş değil, elbette şaşırdım ve üzüldüm… tamam, şarkı sözleri bu kadar. Hatalarımı analiz ettim, ondan utandığımı fark ettim (yani, kahretsin, onu çok sevdim, ne kadar terbiyeli, terbiyeli bir kız), fiziksel olarak yaklaşmaya çalışmadım (bir şey olacağını düşündüm) bunun için ikinci tarih). Kısacası, tek kelimeyle, yeterince emin değildim, her ne kadar belli etmemeye çalışsam da (her şeyi mahvetmekten korktum, önemini toplantıdan önce bile dile getirdim), ama muhtemelen hepsi aktarıldı ve hiçbir kimya olmadı, içgüdü işe yaramadı
SONRAKİ SORU! Bana ilginç gelen şey şu kardeşim. Doğal olarak bu kızı yalnız bıraktım, Instagram'da da bıraktım)) ve görüyorum ki sıska, yalanmış tatlı bir kızla hikayeler anlatmaya başlamış)) Daha önce böyle biriyle tanışmıştım, benim yerime başkalarını seçmişler, ben nasıl söyleyeceğimi bile bilmiyorum. .zayıf erkekler ve bu tür tiplerde kız içgüdülerinin nasıl çalıştığını anlamıyorum? Bilinçaltı onları gerçekten daha cesur mu okuyor? Dünyanın kesinlikle adil olmadığını anlıyorum ama çoğu zaman objektiftir, bu da neyi değiştirmem gerektiğini anlayamama neden oluyor. Sanki aynaya bakıyorum, her şey açık, en yakınımdakilerin saygısı var, cebimde bir bozuk para var, karizma da var!) ama kızlar bana objektif olarak bunun böyle olmadığını gösteriyor, ben onda iyi
Fikrini merak ediyorum kardeşim
Bilgilendirme, iç karışıklık ⇐ kadınların baştan çıkarılması
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version