Kocası bir oyuncu - ailede kederseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Kocası bir oyuncu - ailede keder

Post by Anonymous »

Yakışıklı, uzun boylu, esmer, 37 yaşında, oryantal yüzlü aile dostu Ravshan, Nikolai ve Marina'yı ziyarete gelir. Marina 29, Nikolai ise 34 yaşında.

Marina uzun boylu, yaklaşık 176 cm boyunda, sarışın, açık renk gözlü, iri göğüslü, iyi belli ve uzun bacaklı. Oldukça seksi ve çok huysuz.

Nikolai sakin bir adam, cinsel eğilimi düşük ve yatakta oldukça uyuşuk. Hırslı bir "oyuncu" olan Nikolai'nin bilgisayar oyunlarına olan tutkusu çoğu zaman aile içi anlaşmazlıkların nedeni haline gelir. Hikaye Cumartesi akşamı Marina'nın doğum günü için bir aile kutlaması düzenlemeye karar vermesiyle başlıyor.

Ve böylece oda, saat 22:45.

Koridorda, çalışan bir televizyonun önünde, iyi servis edilen bir masada üç kişi oturuyor. İki erkek ve bir kadın. Bunlardan biri, Nikolai sık sık saatine bakıyor ve yoğun bir şekilde bir şey hakkında düşünüyor, ikincisi Ravshan ise yavaş yavaş kadehten şarap içiyor ve Marina bunu fark etmediğinde ilgiyle bakıyor. Bugün Marina'da bakacak bir şey var: derin kayık yakalı dar, leylak rengi, dar bir elbise, büyük göğüsleri arasındaki oyuk açıkça görülebiliyor, uyluğun ortasına zar zor ulaşıyor, ince bacaklar üzerinde, siyah çoraplar bacakların arkasında bir çeşit desen. Marina'nın 4 büyüklüğünde büyük göğüsleri ve hacimli sarı saçları var. Ravshan, Marina'nın görünüşünü beğeniyor.

Marina bunu fark ediyor ve bu onu açıkça heyecanlandırıyor. Sonunda Nikolai bir kez daha saatine bakarak karısına şunu söylüyor:

– Marin, seni orada bırakacağım... Genel olarak gitmem gerekiyor...

-Yine mi?! – Marina açıkça öfkeyle soruyor.

- Peki tatlım, anla, orada bir oyunum var, eğer şimdi reddedersem, otomatik olarak kaybeden sayılacağım ve bu çok saçma! Anladın mı?!

- Evet, anlıyorum, anlıyorum, git... - Marina derin bir iç çeker ve televizyona döner.

Kendini suçlu hisseden ancak oyun arzusunun üstesinden gelemeyen Nikolai ayağa kalkıyor ve şöyle diyor:

- Ben hızlıyım Marin, sadece yarım saattir buradayım, değil mi? – Yalvaran bir ifadeyle karısına bakıyor. Derin bir nefes alır ve yanıt verir:

- Peki, tamam, git, Ravshan ve ben şimdi çayımızı bitireceğiz ve ben de masayı toplayacağım... - "Sorunun çabuk çözülmesinden" memnun olan Nikolai, karısını yanağından öpüyor ve koşarak odasına, çalışan bilgisayarına gidiyor.

Marina şarabı bitiriyor, bardağı masaya koyuyor ve acı bir şekilde kıkırdıyor:

- Lanet oyuncu, bu oyunuyla çıldırmış!

-Ne oynuyor? – Ravshan bir soru sorar.

– Lanet olsun, kendisi ve aynı derecede sakat olan diğer oyuncular internette bir tür saçmalık oynuyorlar, bilmiyorum. Bilmiyorum ve bilmek istemiyorum! – Marina bunu sesinde bariz bir kızgınlık ve öfkeyle söylüyor.

Nikolai'nin odasından genellikle bilgisayar oyunlarının eşlik ettiği patlama ve silah sesleri duyulabiliyor.

– Ne zamandır böyle? – Ravshan soruyor.

– Vay canına, bu yaklaşık üç saat demek! – Marina kötülüğü fırlatır.

Ravshan kendisi ve kendisi için şarap dolduruyor ve şunları sunuyor:

– Haydi doğum gününü kutlamaya gidelim. – Bardağını kaldırıyor.

- Zaten benimkine içtiler. – Marina da eline bir bardak alıyor.

– O zaman tüm güzel kadınlara. – Ravshan kadehini düzeltiyor.

Marina kızarır ve sorar:

– Sizce güzel miyim?

"Elbette" diyor Ravshan tutkuyla, "eğer bana ikinci eş olarak gitseydin, seni Nikolai'den alırdım."

– Vay be! - Marina şaka yollu bir şekilde haykırıyor: - buna rağmen ikincisine ne dersiniz, birincisi zayıf mı?!

Ravshan gülüyor ve cevap veriyor:

– Zaten Zainab'ım var, ilk çocuğum, ailelerimiz bizimle evlendi, bu onların vasiyetiydi, o yüzden benim yapacak bir şeyim yoktu... – Ravshan iç çekiyor ve Marina'ya bakıyor.

- Peki ikinciyi mi alırsın? – Marina kışkırtıcı bir sesle soruyor.

– Tabii ki, yeterli gücüm olduğu sürece genellikle üç veya beş karım olabilir. – Ravşan övünmeden cevap veriyor.

– Ve Zainab'ınız bunu umursamayacaktır. – diye soruyor Marina sinsice gözlerini kısarak.

–Kim ona soracak? – Ravshan cevaplıyor.

– Ah, nasıl!

- Evet ama sen ikincisin, bana gelmiyorsun. – Ravshan sahte bir pişmanlıkla diyor.

Marina gülüyor:

- Hayır, elbette ikinciye gitmeyeceğim, tek olmayı isterdim, düşündüm ama ikincisi... hayır! – Tekrar şarabından bir yudum aldı ve Ravşan'a şöyle dedi:

– Hadi sizinle dans edelim.

–Nikolai kızmayacak mı?

- Kim, Nikolai, onun artık yapacak hiçbir şeyi yok, bir turnuvası ya da seti var ya da kim bilir başka neleri var.

- Haydi. – Ravshan da aynı fikirde ve masadan ilk kalkan oluyor.

Bazen sanal patlamaların uğultusu ve Nikolai'nin muzaffer ya da sinir bozucu ağlamasıyla örtülen sessiz müzik çalıyor.

Ravshan, Marina'nın beline sarılarak dans ediyor ve heyecanlanıyor. Ravshan'ın karısı Zainab, nasıl dans edileceğini bilmiyor ve genellikle bunun utanç verici bir aptallık olduğunu düşünüyor. İyi bir eşin bu şekilde davranmaması gerektiğine inanıyor. Ama müzik hoş, Marina'nın vücudu çok yakın, çok heyecan verici, ayrıca Ravshan her zaman sarışınları severdi ve Rusya'da sadece sarışınlarla tanıştı. Ravshan penisinin pantolonunun etek kısmına dayandığını hissediyor. Marina bunu fark eder, Ravshan kendini tuhaf hisseder ve durumu bir şekilde düzeltmeye çalışır. Ancak Marina bunu fark eder ve güler:

–Senin durumun hep böyle mi?

– Nasıl? – Ravshan utanarak tekrar sordu.

Marina yüzünde kurnaz bir ifadeyle heyecanlanan penisine biraz sürtüyor.

- Peki... Bir kadınla dans ederken hep böyle mi olur?

Ravşan utandı ve şöyle cevap verdi:

– Aslında kadınlarla dans etmiyorum.

"Hadi ama," diye haykırıyor Marina inanamayarak, "Muhtemelen Rusya'da pek çok kızı denemişimdir!"

Ravshan tamamen utanıyor ama yine de cevap veriyor:

- Evet... Yapmam gerekiyordu... ama onlarla farklı dans ediyoruz, dans ediyoruz...

– Peki Rus kadınlarını nasıl seversin? – Marina sinsice gülümseyerek soruyor.

– Ah, ah, ah! Serin! Hiç bir kelime yok. – Ravshan diyor.

-O zaman neden bir Rusla evlenmedin? – Marina soruyor.

– Ailem bana izin vermedi.

– Ah, nasıl!

"Bizim durumumuz böyle..." diyor Ravshan ve gizlice Marina'nın sırtını okşuyor.

Dans sırasında Marina heyecanlı Ravshan'a giderek daha fazla tutunuyor ve Ravshan sonunda buna dayanamayıp şöyle diyor:

- Marina, dayanamayabilirim...

Marina'nın nefes alışı onun zaten çok heyecanlı olduğunu açıkça ortaya koyuyor.

-Peki sonra ne olacak? – Onu kışkırtan Marina soruyor.

- Bir şey olabilir, belki olur! – Ravshan heyecanla mücadele ederek dalgın bir şekilde cevap veriyor.

- Hadi gece gidip avluda dolaşalım. Hadi sakinleşelim. – Marina önerdi.

- Hadi gidelim. – Ravshan da aynı fikirde.

22:58 Gece avlusu.

– Bugün hava güzel. – diyor Marina ürpererek.

Ravshan, Marina'ya arkadan sarılıyor.

- Peki? – Sesi heyecandan titriyor.

"Hava daha sıcak," diye fısıldayarak yanıtladı Marina ve aniden Ravshan'ın elini tutup onu bir yere çekiyor.

23:01 Marinina'nın Nikolai banyolu karanlık giyinme odası.

Tamamen karanlıkta, Marina ile yalnız kalan Ravshan, arkasında duruyor, büyük göğüslerini elleriyle sıkıyor ve başını çevirerek dudaklarıyla Marina'nın dudaklarına uzanıyor.

Tutkuyla öpüşürler. Marina arkasını döndü ve göğsünü Ravshan'ın göğsüne bastırmış halde buldu. Birkaç dakika sonra Ravshan elini elbisesinin kısa eteğinin altına uzatır ve Marina'nın zaten çok fazla su sızdırdığını keşfeder. Dokunuşu onu titretiyor ve diz çökmeye başlıyor.

Ravshan'ın pantolonunun kemerini çözen Marina, penisini serbest bırakır. Soyunma odası karanlık ama Ravshan'ın penisinin ne kadar büyük olduğunu göremeyecek kadar karanlık değil.

– Vay be! – Marina hayranlık nidasını tutamadı.

Penis gerçekten büyük ve büyük bir kafaya sahip; karanlık onun penisi daha detaylı incelemesini engelliyor ancak bu onun büyük, sıcak, kemik sertliğindeki etini eliyle hissetmesini engellemez. Marina heyecanla başı öpüyor, Ravshan ürperiyor ve içgüdüsel olarak penisini ileri doğru hareket ettiriyor. Marina onu zevkle ağzına alır ve ıslak dudaklarıyla kapatarak emmeye ve diliyle oynamaya başlar. Ravshan inliyor ve ritmik bir şekilde Marina'nın kafasını organına doğru itiyor. Bu oral seksten birkaç dakika sonra Ravshan, Marina'nın ağzına boşalıyor. Ağzını kalın, baharatlı ve sıcak spermle doldurmak. Marina tohumunu keyifle kabul ediyor ve yutmadan önce bir süre tadını çıkarıyor.

Ancak Ravshan'ın penisi düşmez ve Ravshan onu dizlerinden kaldırıp Marina'yı sırtına alarak elbisesinin eteğini kaldırır, külotunu hızla uyluğunun ortasına doğru çeker ve başını hareket ettirir. büyük ve zaten ıslak dudaklarının biraz üzerinde, Marina'yı bu boyuta alışık olmayan vajinasına keskin ve derin bir şekilde yerleştiriyor.

Marina boğuk bir çığlık atıyor ve vajinası alışılmadık derecede büyük bir penisin üzerine gerildiğinde tutkuyla inliyor ve dudağını ısırıyor. Ravshan ritmik bir şekilde onu sikmeye başlar.

Her sürtünmede, penisin başı onu rahme doğru ittiğinden Marina sessizce çığlık atıyor ve bu, Marina'nın kendisini alışılmadık derecede iyi hissetmesine neden oluyor. Orgazmları birbirini takip ediyor. Bir zamanlar dar olan amcığı Ravshan'ın penisini kaplıyor ve penis Marina'nın vajinasından her çıktığında yüksek bir höpürtü sesi duyuluyor.

Marina Ravshan'a el sallamaya başlar, yakalanmak istemiyorlarsa acele etmeleri gerekir. Bir düzine çılgınca hamle daha ve Ravshan'ın penisi yine spermle fışkırıyor, bu kez Marina'nın vajinası kalın spermle doluyor.

Yorgun bir halde geniş bir bankın üzerine düşüyorlar ve kendilerine gelmeleri birkaç dakika alıyor.

23:15 Oda, masa, televizyon, şarap.

Marina ve Ravshan çay içip televizyon izliyor. Marina'nın yanaklarında bir kızarıklık var ve Ravshan'ın yüzü memnuniyet ve yorgunluğu ifade ediyor. Nikolai sonunda odasından çıkıyor.

- İşte buradayım! “Neşeyle şöyle diyor: “Hiçbir şeyi kaçırmadım, uzun süre dayanamadım ve sadece on beş dakika kadar...” Marina, Ravshan'a sinsi bir bakış atıyor ve kocasına cevap veriyor:

"Hayır canım, ilginç hiçbir şeyi kaçırmadın," Marina önemli bir duraklama yaptı, ancak bu konuda deneyimi olmayanlar bunu anlayamaz, "belki çayın yanında çikolatalı kek hariç...

Nikolai masaya oturdu ve bir fincan çay alıp çayını yudumladıktan sonra karısına döndü.

- Bugün çok ilginç bir oyundu, mmm, bir şekilde kurtuldum, - Nikolai bir süre oyununun ilginç ayrıntılarını kendisinden başka kimseye anlatmıyor ve sonra karısına şöyle diyor:

– Pasta çok lezzetli. – Marina, Ravshan'a muzip bir bakış atar ve dudaklarını şapırdatarak dudaklarını yalar.

– Bana söyleme bile, tadı harika. Sadece harika! – Gülümsüyor ve Ravshan başka tarafa bakıyor. Ancak elektronik savaş alanındaki kahramanca başarılarının anlatımına kendini kaptıran Nikolai bunu fark etmiyor.

Nikolai, iki hafta sonra Marina'nın Ravshan'dan hamile olduğunu anladığını ve kürtaja gittiğini hiç öğrenmedi...

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post