Arkadaşlar, eşine kimin oral seks yaptığını, sizde bunun nasıl ve neden başladığını, bundan sonra eşinizin size nasıl davrandığını sormak istedim. Eşimin bir tanıdığının bizi ziyarete geldiği, iki haftalığına Moskova'ya nakledildiği ve misafir olarak bizde kaldığı bir vaka vardı.
Eşim bana, birlikte okudukları sırada onunla bir ilişkisi olduğunu söyledi. enstitüde.
/>Hikâyesi beni çok heyecanlandırdı.
Karıma onunla tekrar yatmak isteyip istemediğini sordum, bana baktı ve gülümsedi ve içimde bir kıvılcım olduğunu fark ettim. Gözleri.
Ona güvendiğimi ve izin verdiğimi söyledim ama bilgim olsun, aldatmayı sevmiyorum. Bunun için beni deli gibi sevdiğini söyledi.
O andan itibaren onları yalnız bırakmaya çalıştım, bir bahane bulup evden çıktım, bazen iş için, bazen işte gereğinden fazla kaldım, bu sefer eşim konuğumuzla birlikte Moskova'da dolaşıp başkentin turistik yerlerini gösteriyordu.
Bir akşam eve geç geldiğimde karımı kısa bir elbise giymiş, poposunu sallarken ve altından çoraplarını gösterirken gördüm. , atış yaparken kalbim Kalash silahının panjuru gibi atmaya başladı, bir şeyler olduğunu hemen tahmin ettim.
Hep birlikte akşam yemeği yedik, sonra eşim ve ben yattık ve sonra ona sormaya karar verdim. eğer bir şeyleri varsa ilk başta sessiz kaldı, bana açıklamaya nereden başlayacağını bilemedi ve cevap verdi (peki izin verdin).
Ve tüm detayları anlatmaya başladı.
Her zamankinden daha çok heyecanlandım, karım fark etti ve dedi ki, tatlım, bu arada bunu gerçekten sevdiğini anlıyorum, hatta delicesine hoşuma gittiğini söyledim ve Sasha'nın aletini nasıl emdiğini hayal etmeye çalışıyorum ve o ağzına boşaldı ve sonra ekledi (ve sonra öpüştük, bu durumu nasıl buldun?)
Şoktaydım, zaten fantezilerimde uçuyordum.
Biz onunla seviştik. Neredeyse sabaha kadar onu dinledik ve diğer odadaki duvarın arkasından misafirimiz her şeyi duydu.
Sabah eşim tüm hafta sonu boyunca birlikte yazlığa gitme teklifi aldığını söyledi. Ya bana, belki de hepimize bir sürpriz olsaydı.
Ben zaten öyle bir arzuyla yanıyordum ki, o an sanki hafta bir ay gibi geçmiş gibi geldi bana, artık yeterince sabrım vardı.
Tüm hafta boyunca eşim ve misafirimiz beni sikti ve akşamları geceleri ben...
ben gelmeden önce onlar seviştikten sonra onu bir şekilde sikmeyi sevdim ve o tamamen Onun içine girerken ıslak ve kaygan olması beni inanılmaz derecede heyecanlandırdı.
Bir hafta geçti ve yiyecek, kebap, alkollü et aldık ve kulübeye gittik.
Fantezilerimde uçup giden her şey gerçekleşti. Olan biteni tam ayrıntıya girmeyeceğim, uzun zaman alır ama ilgilenen varsa yazsın, sorsun.
Ama en önemlisi eşimle ben misafirimize oral seks yaptık. , önce karım ve o penisimi emdi, sonra eşim bizden Sasha'nın sikini emmemizi istedi ve o da onu ağzıma yönlendirdi, sikini ve taşaklarını elleriyle tuttu, dedi ki, (hadi tatlım, al) ağzına alırsın, hoşuna gider, biliyorum) ve en iyi nasıl yapılacağını anlatmaya başladım, penisin başını emmeye başladım ve o sırada eşim penisi bir eliyle tutup ağzıma yönlendirdi. , ve diğer eliyle penisi ağzıma daha derin alabilmem için başımın arkasını tutuyordu.
Sonra Sasha ve benden 69 pozisyonunda uzanmamızı ve birbirimizi bu şekilde emmemizi istedi ve o zamanlar sırayla kıçımızı yaladı, uğultu çılgıncaydı, anal seks dışında her şeyi yaşadık, analdan hoşlanmıyoruz, hatta karımın güzel iç çamaşırını giydirmek bile vardı.
Her şeyi gerçekten beğendim, Ne zaman? mümkün, Sasha ile buluşuyoruz ama nadiren. Bu yüzden hikayelerinizi, kimin elinde olduğunu ve başlatıcının kim olduğunu bilmek istedim.
Fikrinizi duymaktan büyük mutluluk duyacağım ve bu konu hakkında iletişim kurmaktan mutluluk duyacağız.
Karısı olan bir adama oral seks ⇐ General
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
Kız arkadaşım ve takılarımı değerlendirin (seks için 1 adama ihtiyacın var)
by Anonymous » » in General - 0 Replies
- 41 Views
-
Last post by Anonymous
-
Mobile version