Lena'mla seksGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Lena'mla seks

Post by Anonymous »

Oldukça olgun arkadaşlarım var. Ben de onlardan biriyle seks hakkındaki hikayelerimi paylaşmak istiyorum.
Adı Elena, şu anda 62 yaşında. Birlikte harika bir akşam geçirdik ve ben de geceyi onunla geçirdim.
Sabah elinin vücudumun her yerini nazikçe okşadığını hissederek uyandım. Dudakları beni nasıl okşuyor. Diliyle beni nazikçe okşadı, öpücükleri giderek azaldı. Penisim zaten taş gibi duruyordu, yavaşça yalamaya ve okşamaya başladı. Onu öpüp okşadı, tek eliyle taşaklarımı yoğurdu. Çılgınca heyecanlandım. Bu okşamalar uzun sürmedi.
Daha sonra beni dudaklarımdan öpmeye başladı, vücutlarımız birbirine dolanmıştı, o üstteydi. Kulağıma onu memnun etmemi istediğini fısıldadı ve benim de bundan hoşlanacağımı söyledi. Ona tamamen güvendim, üzerimde durdu ve kıçını yüzüme indirdi. İlk başta yavaşça üzerime doğru sürünmeye başladı, sonra hızlandı ve sonra yavaşladı. Açgözlülükle amını yaladım. Ağzıma sıkıca bastırdığı büyük dudakları var. Onun bütün meyve sularını yaladım. Zaten çok yüksek sesle inliyor ve daha fazlasını istiyordu.
Sonra penisime sarıldı, ben de onu yalamaya devam ettim. Zaten çok fazla sızıntı yapıyordu ve kendini kontrol edemiyordu. Bazen küçük akışlar yayınlıyoruz. Klitorisini okşayıp emdim. Onun boşalmasını hissettim. Ama duramadım, ellerimle kıçını tuttum, uyluklarını yoğurdum ve onu gittikçe daha sert yaladım, tüm salgılarını yuttum. Bir kereden fazla geldi. Ve sonra orgazmın yaklaştığını hissettim. Son damlasını ağzına döktüm. Her şeyi yuttu. Ereksiyonum zayıflamaya başladıktan sonra bile penisimi okşamaya devam etti.
Biraz sakinleştiğimizde ve heyecanımız biraz azaldığında, kucaklaştık ve bir süre daha öyle yattık. Bir bacağını üzerime atıp başını göğsüme koydu. Bir elimle başını okşadım ve diğer elimle vücudunun üzerinde gezindim.
Daha önce hiç bu kadar iyi hissetmemiştim. İkimiz de penetrasyon olmadan oral seksten geldik.
Sonra birlikte duşa gittik.
En güzel sabahtı ve güne harika bir başlangıçtı.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post