Anladığınız gibi karşı cins de mastürbasyon yapıyor.General

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Anladığınız gibi karşı cins de mastürbasyon yapıyor.

Post by Anonymous »

Küçükken kızların da mastürbasyon yaptığına dair hiçbir fikrim yoktu. Tek olduğumu düşünmüştüm. Çocukken hep şöyle derlerdi: "Vediyeye dokunma." You need to register to see the link. bununla yaşadım. Kızla tanıştığımda çok gençtim, 16 yaşlarındaydım, onunla birlikte yürüyorduk ve 2. kattaki balkonda ağaçların arkasında duran ve mastürbasyon yapan bir adam vardı. Kız ve ben güldük ve hepsi bu. Akşam bu konuyu tartışmaya başladık. Ve şöyle diyor: "Kızlar bunu erkeklerden daha çok yapıyor." Duraklamış durumdaydım. Nasıl yapıyorlar? Aslına bakılırsa, onların mastürbasyon yapacak hiçbir şeyleri yok. Ve bir delikte bekaretlerini kaybedebilirler. Tabii ki güldüm ve her şeyi biliyormuş gibi davrandım ama dürüst olmak gerekirse hiçbir şey anlamadım. Zaten, birkaç yıl geçti. Evli bir kadınla tanıştım. Sessizce yanıma geldi. Böylece bir gün onu bekledim, bekledim. Her şey zaten kaynıyordu. O geldiğinde öpüşmeye ve el yordamıyla yaklaşmaya başladılar. Ona girmeyi hedeflediğimde hemen sızmaya başladım. Şimdi ne yapmalıyım diyor? Peki, hadi diyorum. Orgazm olana kadar kendini okşamaya başlayacağını beklemiyordum. Bunun kadınlarda nasıl olduğunu izledim ve anlamaya başladım. Neredeyse hemen geldi. Bence onu da okşamaya çalışmalıyız. Ve hemen ikinci bir orgazm yaşadım. Penetrasyonla ve üçüncü ve dördüncü ellerle. İşte o zaman her şeyin farkına vardım. Senin için nasıldı? Sonra gençliğimizden gelen okşamalarımızdan bahsettik.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post