Güzel masözseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Güzel masöz

Post by Anonymous »

Onun adı Elizabeth'ti; 3 beden göğüsleri, güzel, sulu kıçı ve eşek arısı beli olan kırılgan bir kızdı. Saçları beline kadar uzanan dalgalı ve deniz kumu rengindeydi.

Masaj terapisti olarak çalışıyordu, mükemmel bir uzmandı ve tıbbi amaçlarla ya da sadece rahatlamak için kendisine başvuran kişiye nasıl zevk vereceğini tam olarak biliyordu. Yaptığı masajın akıllara durgunluk verici olması nedeniyle birçok zengin insan ona geldi. Bir gün Elizabeth'in yanına uzun boylu, şişman, sarı saçlı ve sahibinin acımasız bakışlı genç bir adam geldi. Adı Herc'tü; uzun süre kendisine karşılıksız aşık olan kızların kalbini kurcalamıştı. Randevu alıp ofise girdi. Eli orada onu bekliyordu. Beyaz kısa bir elbise giymiş, saçları toplanmış ve biraz yorgun. Herk onu görür görmez ilk düşüncesi şu oldu: "Bugün bacaklarını önüme açacak ve ben de bugün bunun gerçekleşmesi için her şeyi yapacağım." Çünkü beklemeyi sevmiyordu.

— Merhaba, sen Herc olmalısın? Benim adım Elizabeth, içeri gelin. Üstünüzü, tişörtünüzü, şortunuzu ve çoraplarınızı çıkarıp kanepeye uzanın. Ekranın arkasında soyunabilirsiniz.

— Merhaba, utangaç değilim, özellikle de önümde senin gibi güzel bir kız varken.

Kızları yatağa sokma konusunda her zaman farklı bir yaklaşım benimsedi.

Elizabeth buna tepki vermedi; ondan yalnızca seks isteyen birçok kişi vardı.

Herc'in sırtına dokunmaya başladığı anda göğsünden tatlı bir inilti yükseldi, kendini o kadar iyi hissetti ki bunun sonsuza kadar sürmesini istedi.

—Altın ellerin var Elizabeth, seni bana boşuna önermediler.

—Teşekkür ederim, beğendiğinize sevindim.

Giyindikten sonra küstah bir gülümsemeyle ona yaklaştı ve şöyle dedi:

—Bugüne kadar saat kaçta çalışıyorsunuz?

"Sen son hastasın," diye yanıtladı Eli.

—O halde bir yere gidelim mi?

- Teşekkür ederim ama çok yorgunum, yarın işe döneceğim, seni reddedeceğim ve gelecekte de müşterilerle ilişki kurmuyorum.

Herc bu cevaba şaşırdı çünkü şimdiye kadar hiçbir kız onu reddetmemişti.

— O halde seni evine bırakayım, hava çoktan karanlık ve senin gibi hoş bir kızın bu mahallelerde yalnız yürümemesi gerekiyor.

Aslında Eli işten uzakta yaşıyordu ve geceleri uyuşturucu bağımlıları ve hırsızlarla dolu bölgelerde yürümeyi sevmiyordu, bu yüzden taksi çağırmayı tercih etti.

— İlginiz için teşekkür ederim ama zaten bir taksi çağırdım, birazdan gelecek.

Herc'e veda ettikten sonra ofisten ayrıldı ve kıyafetlerini değiştirmeye gitti. Klinikten çıktıktan sonra taksi beklemeye başladı, uzun süre gelmedi ve servisi geri aradı.

— Kızım, taksin orada olmayacak, bütün arabalar dolu, istersen yarım saat bekle.

Sonra siyah bir Hummer ona doğru geliyor, pencere kapanıyor ve Herc oradan dışarı bakıyor.

— Taksi gelmedi mi? - diye sordu Herk.

— Hayır, henüz ulaşmadı.

—Otur, seni bırakacağım.

Yapacak bir şey yoktu, arabaya binmek zorundaydım çünkü beklemek istemiyordum ve yürümekten korkuyordum.

Eli küçük ama şirin bir daire kiraladı; ev tek katlı olduğu için komşusu yoktu. Herk onu eve götürdü ama 3 adam evin yakınında duruyordu.

— Size daireyi göstereyim, bu adamlar pek arkadaş canlısı görünmüyor.

Eli kabul etti. Girişe girdiler, Herk heyecanlıydı ve Eli'yi baştan çıkarmak için onların daireye girmelerini bekliyordu. Ona değerini abartıyormuş gibi geldi, onun peşinden koşmasını istiyordu ama gerçekte güzel görünüme sahip sıradan bir fahişeydi.

Daireye yaklaştılar, Eli kapıyı açtı ve Herc'e teşekkür etti ama onun ayrılmaya niyeti yoktu. Herc, Eli'nin gözlerinin içine bakarak onu odaya itti ve kapıyı kapattı.

—Senden içeri girmeni istemedim!

— Ancak herhangi bir teklife ihtiyacım yok.

Eli'yi boynundan yakalayıp duvara yasladı, Eli şaşkınlıkla ağlamaya başladı, onu zorla alabilecek kişinin kendisi olduğunu düşünmedi.

— Bırak beni, ne yapıyorsun???

—Seni istiyorum ve şimdi senin tadına bakacağım.

- Lütfen yapma... İstemiyorum... Henüz hazır değilim... Henüz bir erkeğim olmadı. Ağlayarak söyledi.

Herk şaşırmıştı ama ilk başta inanmadı.

- Buna inanacağımı mı sanıyorsun? Böyle bir görünüme sahip bir kız, cüzdanında parası olan herkesi sikiyor. Cüzdanını çıkardı, parayı çıkardı ve yüzüne fırlattı.

- Şimdi ne istersem onu ​​yapacaksın ama önce bana doğruyu söyleyip söylemediğini kontrol edeceğim.

Giysilerini yırttı, kadın ağladı ve direndi, devam etmemesini istedi ama adamın umrunda değildi. Külotunu söküp işaret parmağını amının içine soktu. Bu Eli'nin daha da çok ağlamasına neden oldu; aşağılanma ve çaresizlik onu paramparça etti.

- Hımm... bebeğim, bana yalan söylemedin, gerçekten bakiresin. Bugün bekaretini yırtacağıma sevindim ve bunca zaman boşuna sevişmediğini anlayacaksın, çünkü bu tatlı bir zevk.

Eli tek kelime edemedi, sadece ağladı ve elleriyle vücudunu kapatmaya çalıştı.

—Vücudunuzu saklamayın, çok güzel.

Herc, Eli'nin bakire olup olmadığını kontrol edip emin olduktan sonra kıyafetlerini çıkardı. Vücudu Eli'nin vücudu kadar güzeldi. Büyük ve elastik penisini ıslattıktan sonra, onu samimi dudakları boyunca hareket ettirmeye, başıyla hafifçe içeri girip geri çıkmaya başladı. Sonra ona sarıldı ve boynundan bastırdı.

- Şimdi acıyacak ama direnmezsen her şeyi çok nazikçe yapmaya çalışacağım. Penisini tükürükle yağladıktan sonra hemen vajinasına soktu. Eli acı içinde mücadele etmeye ve çığlık atmaya başladı ama Herc onu yalnızca kendisine yaklaştırdı ve boynundan öpmeye başladı. Kızlık zarının yırtıldığını hissettikten sonra yavaş yavaş, sonra giderek daha hızlı penisini sokmaya başladı. Eli'nin amının ne kadar sıkı olduğunu hissetti, burada kendisinden önce kimsenin olmadığını anladı ve bu onu çılgına çevirdi.

- Acıyor, lütfen bırak beni, çok acıyor, dedi Eli sızlanarak... o çok büyük...

—Kes şunu tatlım, yakında hoşuna gidecek.

Klasik pozisyonda 5 dakikalık seksten sonra kadının ters çevrilmesi gerektiğine karar verdi. Adam onu ​​kaldırıp yüzüstü çevirdi, köpek stili yaptı ve penisini yeniden içine soktu.

—Muhtemelen anal seksi denemedin mi? Şimdi deneyelim.

- Yapma, lütfen, bu beni çok incitiyor... Eli ağlayarak ve sözlerinin bir şeyleri değiştireceğini umarak tekrarladı.

-Tamam o halde nasıl oral seks yaptığını görelim. Herk onu kucağına alıp dizlerinin üzerine koydu ve ardından şunları söyledi:

— Her şeyi iyi yaparsan ve hoşuma giderse, o zaman seni bugünlük yalnız bırakacağım.

Elizabeth'in başka seçeneği yoktu, Herc'ün gözlerine, sonra penisine baktı ve başını penise doğru eğdi, önce yavaşça, sonra daha hızlı emmeye başladı. Herc gözlerini devirdi, o anda bunun şimdiye kadar yaşadığı en iyi oral seks olduğunu düşündü. Saçını okşadı, başını destekledi ve ona nazikçe rehberlik etti. Gerçekten hoşuna gitti. Birkaç hareket daha yaptı ve Herc geldi. Sadece fahişelerin ağızlarına veya yüzlerine boşaldığına inandığından sikini ondan aldı ve Elizabeth'in göğsüne geldi. Sonra onu tutkuyla öptü ve yatağa yatırdı.

Yatak çarşafları ve Eli'nin vücudundaki kan izleri, Herc'e onun bekaretini yeni aldığını haber verdi ve bu ona büyük mutluluk verdi. Giyindi, yanına geldi, çenesinden tuttu ve şöyle dedi:

—Eli, sen muhteşemsin. Sen herkesten daha iyi oral seks yapıyorsun...

Elizabeth uzun süre yattı ve ağladı, ancak sonra duşa gidip geçmişin kalıntılarını temizlemesi gerektiğine karar verdi. Bu arada Herc, sahibi olduğu kulübe geldi ve etrafı silikonla şişirilmiş yerel derilerle çevrili arkadaşlarıyla tanıştı.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post