Kışın büyük bir şehirde 30 yaş üstü flört: nerede? su altı?kadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Kışın büyük bir şehirde 30 yaş üstü flört: nerede? su altı?

Post by Anonymous »

Herkese selam.

Lütfen bana kimin tecrübesi olduğunu söyle. Zorlu bir boşanma sona erdi ve flört sorunu yeniden ortaya çıktı. Seks, kültürleşmek için birlikte gitmek ve restoranlara gitmek için LTR ile bu açığı ciğerlerimle kapatmak istiyorum.

34 yaşındayım, 26 görünüyorum. Görünüş olarak kızlar benden hoşlanıyor ama son altı ayda ÇOK kilo verdim, spor yapmaya başladım, forma giriyorum. Stil açısından üzerinde çalışıyorum, şu ana kadar smart casual. 20'den fazla ülkeyi ziyaret ettim, bazılarında yaşadım ve birçok hobim var, bu yüzden birçok hikaye anlatabilirim. 2 yıl başka bir ülkede yaşadım ve yakın zamanda Rusya'ya döndüm.

Çok kazanıyorum ama kişisel bir durum nedeniyle birikimlerimin tamamını kaybettim, bu yüzden şimdi geri kazanıyorum. Yaşam tarzımı hiçbir şekilde etkilemedi ama istikrarlı hissetmek için işler çalkantılıyken tasarrufa ihtiyaç var.

Öyle ya da böyle vakit geçireceğim küçük bir oğlum var. Eşime bakım için para gönderiyorum.

Ve böylece farklı uygulamalara/sitelere gittim:

- Bumble

Sonbaharda orada bir sürü kız vardı ve 2 gün içinde çok iyi kızlarla tanıştım. Ama şimdi durum değişti - kelimenin tam anlamıyla bir saat içinde tüm kızları taradım ve hepsi bu, artık yok. Sanki herkes bir yere gitmiş gibi ama nereye olduğu belli değil. İyi bir randevusu vardı, göreceğiz.

- Tinder

Rusya Federasyonu'nda işe yaramıyor gibi görünüyor, ancak kızlardan birinin randevusuna ilişkin bir bildirim gördüm. Şu anda kullanan var mı, nasıl gidiyor?

-Saf

Bir sürü korkutucu. Benim gibi çok farklı kızlar var, ama bir şey aynı: boş bir profilleri var, güzel olanların bile "her şey ciddi" yazan anlaşılmaz fotoğrafları var. Bu nedenle diyalog kurmak zor, ayrıca oradaki her kız birkaç gün içinde 200 beğeni aldığı için. Eski eşim bunu bana doğruladı. Buna göre, mesajlarınız yalnızca popüler olmayanlar arasında açılır ve bir adım daha atmanız gerekir. Onunla randevularımız var ama pek hoş randevular değil.

Elbette her şey yolunda ve her zamanki gibi Kuzeybatı'da arama ve buluşma yaparak 2 ay daha geçirebilirsiniz, ancak: 34 yaşındayım, çoğunlukla 29 yaşındaki kızlarla tanışıyorum -33. Ben başkalarıyla birlikte filtrelerden geçmiyorum ve bunu başarabilenler de onları nadiren seviyor. Yaşı hafife alabilirsiniz, bu anlaşılabilir bir durumdur, ancak LTR'nin pek uygun olmadığı bir yalan olduğu ortaya çıkıyor. Neyse, tüm bunlara zaman yok.

Ve işte sorular:

- Çevrimdışı olmak istiyorum ama orası soğuk: eksi 10-20. Seçenekleri değerlendiriyorum: Metroda flört etmek, restoranlar. İlginç bir kızla tanışmak için başka hangi yerler olabilir? Restoranlarda bu zordur, çünkü genellikle çiftler halinde veya mch ile giderler, yine de hangi restoranın buna uygun olduğunu aramanız gerekir. St. Petersburg'da başka seçeneği olan var mı?

- SZ ile devam edersek, LTR? Bumble gibi bir şey istiyorum ama insanlar nerede?

- Zaten tutulan bir kadını denemeyi düşünüyorum. Bütün arkadaşlar öyle ya da böyle onlara sadık kalıyor. Seks için para ödeme fikrinden nefret ediyorum ama öyle ya da böyle hepimiz bunun parasını ödüyoruz. Ancak konuyu bir an önce kapatmak istiyorum. Üstelik bunun sonsuza kadar olmayacağına dair bir anlayış var, uygun görünüyor. Bu yaklaşımın tuzakları nelerdir?

Nasıl ve ne olduğunu bilen varsa lütfen bana söylesin. Teşekkür ederim

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post