Yakın arkadaşımız bazen bizi hamam için kulübesine davet ediyor, kocam ve ben ona geliyoruz, hep birlikte masayı kuruyoruz, mangal yapıyoruz, bir şeyler içiyoruz, sonra hamam hazır, buhar almaya gidiyoruz banyo. Ben mayoluyum, kocam çıplak ve arkadaşımın eşyalarına sarılı bir havlusu var. Yüz üstü yatıyordum, sonra sırtüstü, adamlar sırayla beni bir süpürgeyle gezdiriyordu, biri havada asılı dururken diğeri soyunma odasında dinleniyordu, çünkü rafta bir süpürgenin altında yatıp havada asılı durmak doğru değil. Aynı şey, bir adam tam yükseklikte duruyor, başı tavanın altında, orası sıcak, ayrıca kollarınızı sallamanız gerekiyor. Ben de birkaç kez dinlenmek için soyunma odasına koştum, adamlar birbirlerinin üzerinde geziniyordu. Sonra dört elle vücudumu sabunladılar, çok güzeldi.
Kocam bir daha benden tangalı bir mayo giymemi istediğinde hemen kabul ettim, arkadaşımın tepkisini görmek ilginçti. Buhar banyosu yapmaya gittik ve tabii ki ilk başta kafası karışmıştı, utanarak kıçıma nasıl yan gözle baktığını fark ettim. Hoşuma gitti ve rafa uzandığımda sütyenimi bile çıkardım, erkekler de sırayla beni yüzdürdü, sırtüstü döndüğümde önce ellerimle göğüslerimi kapattım, sonra durdum. Soyunma odasında üzerime bir çarşaf örttüm. Adamlar beni yine dört elle yıkadılar ama bu sefer neredeyse çıplaktım, ıslak tangam sayılmıyordu. Gözlerim kapalı durdum ve dört adamın eli çıplak kıçımı, çıplak göğsümü sabunlayıp okşadı, bacaklarımın arasını sabunlayıp okşadı, parmaklarıyla dudaklarıma dokundu. Bu beni çok heyecanlandırdı, çünkü kimin ellerinin popoyu okşadığını ve aynı zamanda kimin ellerinin kasıklarını okşadığını görmedim, duyumlar sadece "vay be" idi. Soyunma odasına gittiğimizde aynada ıslak tanganın hiçbir şey gizlemediğini, traşlı pubilerimin ve iç dudaklarımın açıkça göründüğünü gördüm, bunu kocama anlattım ve bir dahaki sefere tuvalete gitmeye karar verdik. buhar odası çıplak. Ve evde böyle bir banyodan sonra harika bir seks yaptık, görünüşe göre heyecanım etkisini gösterdi.
Bir hafta sonra tekrar hamama geldik, su bastı, içtik, mangal yaptık, biraz daha oturduk, hamam hazırdı, önce buhar odasına girdim, sutyenimi ve tangamı çıkarıp rafa uzandım. karnım. Adamlar içeri girdi ve kocam sonunda çıplak olduğumu, çırılçıplak buhar yapmam gerektiğini söyledi, bunun üzerine arkadaşım havlusunu çıkardı ve kocam bana buhar vermeye başladı. Sonra soyunma odasına gitti, sırt üstü döndüm ve arkadaşım üzerimde yüzüyordu, başımı eğdim ve penisinin üzerimde durduğunu gördüm. Bir süpürgeyle üzerime doğru geliyordu ve aynı zamanda ereksiyon halindeki penisi de komik bir şekilde sallanıyordu. Penisi elimle ulaşabilecek kadar yakındı, her detayını inceledim ve gözlerimi kapatarak ağzıma nasıl girdiğini ve heyecanlanmaya başladığını kolayca hayal ettim. Arkadaşım soyunma odasına gitti ve ben orada uzanıp klitorisimi okşadım ve amımın ne kadar ıslak olduğunu hissettim.
Masaya otururken kocama, beni bir daha buhar odasında onunla yalnız bırakırsa arkadaşını becereceğimi fısıldadım. Kocası, gerçekten istiyorsan yapabileceğini söyledi. Bu durumda ben arayıp bir arkadaşımı buhar banyosu yapması için çağırana kadar buhar odasına girmemesini istedim. Bir arkadaşım beni yüzdürüyordu ve ben yüzüstü yatıyordum, başımı yana eğiyordum, şişmiş bir kafa ile dik penisine bakıyordum ve yine onu nasıl ağzıma aldığımı, beni onunla nasıl becerdiğini, heyecanı yıkadığımı hayal ediyordum. üzerimde, fark edilmeden elimi altıma soktum ve parmaklarımla klitorisi okşadım. Sonunda heyecan o seviyeye ulaştı ki artık yaptıklarınızın farkında olmaz hale geldi, ahlaki engellemeler kalktı, aşağı indim, alt rafa oturdum, arkadaşımın penisi tam karşımdaydı ve şu sözlerle: “Kocam izin verdi” ben,” Elimi tuttum ve ağzını ona dayadım, dudaklarını sıkıca onun etrafına sardım. Kafa o kadar büyük ve sıcaktı ki çoktan zevkle inledim, zar zor ağzıma girdi, dudaklarım patlayacak gibiydi. Onu öpmeye ve yalamaya başladım, ona hayranlık duyuyordum ve amıma nasıl gireceğini hayal ediyordum, alt karnımda dalgalar halinde vücuduma yayılan bir sıcaklık hissettim. Artık bu harika aleti ememezdim, amım arzudan zayıflıyordu. Köpek gibi ayağa kalktım, ellerimi rafa dayadım, sırtımı büktüm ve kıçımı dışarı çıkardım, hemen sıcak bir penisin içime girdiğini hissettim, ona doğru eğildim, taşaklarıma kadar üstüne oturdum ve zevkle inledim, benim arkadaşı anın tadını çıkararak dondu ve inledi: "Ne kadar ateşlisin." Dayanamadım ve kıçımı ileri geri hareket ettirdim, amımla sikini sikti, beni kalçalarımdan yakaladı, ritmi yakaladı ve sanki bir yıldır sikişmemişim gibi beni öyle bir tutkuyla sikmeye başladı ki Daha az tutkuyla ona doğru el salladım. Onun donduğunu ve aletinin içimde seğirdiğini ve üçüncü kez boşalmama neden olduğunu hissetmeden önce iki kez orgazm yaşadım.
Bir arkadaşım buhar odasından çıktı ve benim isteğim üzerine kocamı aradı, içeri girdiğinde çömelmiş ve yıkıyordum, klitorise dokunduğumda bacaklarım titriyordu, başka bir erkeğin spermi benden aktı, böyle bir resimden penisi anında ayağa kalktı, geldi ve ön sevişme olmadan beni ağzımdan sikmeye başladı, sonra tekrar köpek stili ayağa kalktım ve kocam ve ben 5 dakika önce başka bir adamla siktiğimin aynısını siktik. bu düşünce beni çok heyecanlandırdı. Kocam beni sikmeye devam etti ve eli karnımı okşadı, aşağı kaydı ve parmakları klitorisi okşamaya başladı, güçlü bir orgazm beni kapladı, amımdan bir fışkırtma akıntısı fışkırdı. Aşırı duygulardan çığlık attım, kıçım ve bacaklarım o kadar titriyordu ki neredeyse penisten atlayacaktım ama kocam kalçalarımı sıkıca tuttu ve beni sikmeye devam etti. Penisinin ve parmaklarının klitorise yaptığı baskılardan birkaç kez daha geldim, çığlıklar atarak ve zevkten ürpererek, sonra kocam uzun bir inilti çıkardı, penisi amımın içinde seğirdi, sıcak sperm jetleri rahme çarptı ve bir orgazm daha yaşıyorum. Kocam kıçımı okşadı ve soyunma odasına gitti ve ben aynı pozisyonda durdum, hareket edemiyordum, tüm vücudum ürperdi, nefesim yavaş yavaş düzeldi, tarafsız bir bakışla sperm akışını izledim içimden yere damlıyor, bacaklarımdan aşağı akıyor. Aklım başıma geldikten sonra kızımı yıkadım ve soyunma odasına çıktım, erkekler bira içiyordu ve bir arkadaşım kocama bana ne yaptığını sordu, o kadar çok çığlık atıyordum ki, kocam güldü ve bunu söyledi. deneyimdi, bir saat boyunca masada oturduk, dinlendik ve güç kazandık ve buhar odasına bir dahaki sefere girdiğimde, adamlar beni her iki tarafımdan, amımdan ve ağzımdan tuttular, görünüşe göre yorgunluktan yer değiştirdim sadece birkaç kez geldi ama yine de harikaydı. Sonunda önlerine çömeldim ve onlara oral seks yaptım, yüzüme sperm sürdüler, ben de onu sürdüm ve yüz maskesi yaptım.
Hamamdaki MFM ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version