Öğle yemeği seksiseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Öğle yemeği seksi

Post by Anonymous »

Mutfakta sakince durdum ve son dokuz yıldır beş odalı kocaman bir daireyi paylaştığım sevgili çocuklarım için güzel, besleyici bir öğle yemeği hazırladım. Hepsi çok iyi arkadaşlarımdı ama aslında iki müzik grubunun üyesiydiler. Bunlardan biri ağabeyimdi ve biri de erkekti; bu etobur sürüsü içinde beni becermeye hakkı olan tek kişiydi. İstediğiniz zaman ve istediğiniz kadar. Bu aşk olmalı.

Kilit tıkladı. Parlak, sıcak güneş mutfağı sular altında bıraktı ve ben çoktan dışarı çıkıp sevdiklerimle buluşmak için koşmak, dönüşümlü olarak boyunlarına asılmak ve onları kırmızı dudaklarından öpmek istedim. Ancak apartman kapısının kapanmasına, aynı anda fırlatılan çok sayıda ayakkabının çıkardığı uğultu ve gürültü eşlik etmedi. Bu beni endişelendirdi; genellikle bu nadiren oluyordu ve bu daireye en fazla iki sakinin gelmesinin sonucuydu. Arkamı döndüm ve mutfak koridorunda Dima'yı gördüm. Görünüşü beni üzdü; sarhoştu. Eklemlere tutunarak gülüyordu ve içtiği alkolün kokusuyla birlikte şehveti de bana ulaştı.

Devasa mutfağımızın derinliklerine doğru yürüdü, önce gözlerime, sonra da kalçamı sıkan, daha çok kurdele parçalarına benzeyen şortuma baktı. Bu kadar açık bir seçim yaptığım için kendimi azarladım ama sonra düşüncelerim Dimka'nın beni sımsıkı tutan elleri ve onun ateşli konuşmalarıyla kesintiye uğradı, aralarına onu yakalayan karşı konulmaz şehvetten dolayı uzun süren inlemeler ve yarım iç çekişler serpildi.

—Neden yalnızsın sevgilim?

- Çocuklar kaldı, ben gittim - seninle olmak istediğimi söyledim.

—Bebeğim, akşam yemeği pişiriyorum, gördün mü? Çocuklar gelip yemek isteyecekler.

- Ben... Her şeyi kendim hazırlayacağım... Beni duyuyor musun? …

Bunun ardından benimle ilgili cinsel görüşlerini açıklayan bir açıklama geldi. Planlarım, geniş ve arkadaş canlısı ailemiz için akşam yemeği hazırlamak gibi nesnel bir bahaneyle onu nazikçe uğurlamak, onu anne özeniyle soymak ve yatağına yatırmaktı.

Fakat beni kollarına alarak planımı kesintiye uğrattı. İlerideki yolu zaten biliyordum; uzun bir koridor, sonra soldaki ya da sağdaki en uzak oda. İlk durumda, her şey benim odamda, ikincisinde - erkeklerin odasında, dağınık çarşaflar ve dağınık CD'ler ve dergiler bulunan birkaç dağınık yatak arasında, rastgele atılmış kot pantolonlar, kemerler ve etiketli yıkanmamış tişörtler arasında olacak veya kaykay şirketlerinin gösterişli yazıları.

- Dima, kunduz gibi sarhoşsun! İstemiyorum...

- Ölüyorum... Seni istiyorum... Lütfen. Seni seviyorum. Seviyorum... Hayattan daha fazlası...

Tüm argümanlarını yıllar içinde bilenmiş ustaca eylemlerle destekledi. Orduda en hızlısı olacaktı; kibritin yandığı süre boyunca, yalnızca kendisini değil, komutanıyla birlikte tüm taburu da soyunmaya zamanı olacaktı.

Hayır, genellikle çok heyecan verici bir ön sevişme oluyor ama bugün sarhoş olan alkolün dozu, hayvani arzusunun büyüklüğüyle doğru orantılıydı. Çok sevdiği martini ve konyakının dumanını yüzüme üfleyerek hızla bacaklarımı omuzlarının üzerine attı. "En güzel bacaklar omuzlarımın üzerinde olanlardır" dedi.

Nüfuzları berbattı. Derin ve çok hızlı. Bazen korkunç bir şekilde inlemek ve anlaşılmaz bir şeyler söylemek için dilini ağzımdan çıkarırdı, ama gözlerindeki mutlu bakışa bakılırsa çok iyi bir şeydi.

İnlemelerim sert ve ani çıktı - Ona tüm bunlardan hoşlanmadığımı söylemeye çalıştım ama çılgınca hamleler yüzünden hiçbir ünsüz ses çıkmadı.

Dimka bazen bacaklarımı omuzlarına yerleştiriyordu. Derisinin yırtıldığını hissederek üç santimetrelik uçları sırtına tuttum. Sol kürek kemiğinde aşk ilişkimize dair hiçbir iz yoktu; tamamen bir dövmeyle kaplıydı ama sağ omzunda her zaman dört uzun çizik vardı.

Nefes nefese kalıyor ve bana bir şeyler fısıldıyordu, Prens Albert'i hazırlıksız vajinada hoş olmayan hisler yarattı - ön sevişme olmadan neredeyse hiç yağlama yoktu.

— Dima. Dima, acıyor.

Duymadı. Sadece bir hayvandan bir çeşit seks makinesine dönüştü.

Kırgın hissettim. Orada yattım ve her şey bitene kadar bekledim ve mutfağa gidip çocuklarım için çorba hazırlamaya devam edebildim. Ve sonra masaya oturduğumuzda teatral bir şekilde gücenmiş bir prenses gibi davranın ve bu aptal, bulutlu ve tatmin olmuş bakışlarıyla bana sevgiyle bakacak. Ve bundan sonra, bir sonraki sekse tek kelimeyle muhteşem bir ön sevişme sağlanacak.

Ve şimdi bacaklarımı yukarı kaldırmış yatıyorum ve Dimka'nın çelik penisini, Prens Albert'ini içimde hissediyorum, duvarlara dokunuyor ve yüzümün önünde ağır hırıltılı nefes alıyor.

Hız değişmedi. Bu kadar güç nereden geliyor? Zaten dağınık olan çarşaflar buruşmuş bir dağa dönüştü. Su almaya başladığımı ve eğlenmeye başladığımı fark etmekten memnun oldum. Gözlerimi kapattım ve hislere teslim oldum.

Gerçek şu ki Dimochka ağzımı çoktan unutmuştu; yüzünü yatağa boynumla omzum arasına gömdü ve ağzıma sadece uzun, terli saçları girmişti.

Bir ineğin, görevinden sonra ahırdan çıkan tohumlama yapan hayvancılık teknisyenine acınası gözlerle baktığı ve "Bir öpücüğe ne dersin?" diye sorduğu bir anekdotu hemen hatırladım. Bu anekdotu ağlayana kadar nasıl güldüğümü, bunu çocuklara anlattığımı ve uzun bir süre bu cümlenin geniş ailemizde tanıdık geldiğini ve mide kramplarına neden olduğunu hatırlıyorum.

Dima horlamaya devam etti ve sanki hayatı nüfuzun derinliğine bağlıymış gibi penisini içime itti. Şimdi yüzünü üzerime kaldırdı ve saçları yoğun bir perde gibi yüzümü kapladı. Sonunda mantıksız bir şekilde unuttuğu ağzını hatırladı ve bu beni biraz tahrik etti. Dayanılmaz derecede inlemeye başladı ve ben de odadaki pencerelerin kapalı olup olmadığını merak ettim.

Artık neredeyse tam bir keyif aldım. Onun kesinlikle hayvani çığlıkları beni çılgına çevirdi - sonuçta bir kadın kulaklarıyla sever. Ritim tamamen yasaklayıcı hale geldi ve birkaç yıldır tüm alışkanlıklarını bildiğimden, yakında bitireceğini fark ettim. Sonra hiçbir şey yutmadığımı ve bu aptalın tüm aşıkların lastik dostunu giymediğini hatırladım. En azından karnıma gelmesini tavsiye edecek vaktim olmadı ama spermatojenik sıcaklığın içimde yayıldığını hissettim.

Dima anında gevşedi ve üstüne düştü. Sonunda uykuya daldığını varsaydığımda mutlu oldum ama altından çıkmaya başladığımda avuçlarıyla şakaklarımı tuttu ve beni açgözlülükle öpmeye başladı, yarı anlaşılır bir şey söylemeyi başardı.

— Bırak da yatayım! — Sinirlendim ve onu ittim.

Bu onun sarhoş, şehvetli beynini alevlendirdi ve beni yalamaya başladı, yapışkan ama benim için çok değerli olan tükürüğünü yanaklarımda, boynumda ve ellerimde bıraktı. Ve hepsinin bu olmadığını fark ettim.

Her şeyi beni nasıl sevdiğine dair hikayesiyle birleştirerek, aynı zamanda beni anal tatminin güzelliğini kendisine sunmaya ikna etti. Ben, özellikle hayat ve seks konusunda alışılmadık görüşlere sahip bir kişi olarak, bu tür seksi diğerlerine tercih ettim, ancak bu durumda bunun kabul edilemez olduğunu düşündüm ve Dimka'nın altından çıkıp sonunda erkekler için öğle yemeği pişirmeye çalıştım.< br /> Ama elinde hâlâ her zaman en uygun yerde duran, basit bir el hareketiyle çıkarılabildiği bir kavanoz yağlayıcı vardı. Terbiye uğruna bile asla komodinin içinde saklanmadı - böylece her an rektumun yardımına gelebilirdi. Beni üzdü. Kıçımı sarhoş, terli ve sevilen bir adamın iri sikinin altına koymak artık benim için bir öncelik değildi.

Sert bir şekilde "Hayır" dedim ve bir kez daha %80'i dövmeli vücudumdan çıkmaya çalıştım.

Domuzdaki meşe palamudu gibi üzerime bir ikna akışı yağdı ve hemen kendimi diz-dirsek pozisyonunda buldum. Dima'nın her şeyi hızlı ve verimli bir şekilde yapabilme yeteneğine her zaman hayran kaldım.

Kıçımda kaygan bir parmağın tanıdık hareketlerini hissederek başımı itaatkar bir şekilde eğdim.

— Dima, yapma. "İstemiyorum" deneyimlerimi onunla paylaştım ve başımı yana çevirip sertleşmiş penisine baktım.

Buna yanıt olarak kalan kayganlaştırıcıyı kalçalarıma sürdü ve iki eliyle kalçalarımı tutarak denedi. Sonra bir elini serbest bıraktı, avucunun kenarını kalçaların arasında gezdirdi, durdu ve parmağını içeri itti. Bir inleme çıkardım. Daha fazla yağlayıcı aldı ve iki parmağını soktu. Gelişmiş anüsüm için bu çok saçmaydı. Geçenlerde Dimochka ve ben bir seks oyuncağı mağazasını ziyaret ettik - anal seks için gerçekten ilginç bir şey bulmak istedim - bu tür seksi o kadar seviyorum ki bir penis benim için yeterli değil. Bu nedenle Dima bana kadınların rektumu için özel olarak şekillendirilmiş kocaman, nervürlü bir yapay penis verdi. Hiçbir şey onun sikini kıçımdaki bu pembe şeffaf oyuncağı görmek kadar sertleştiremez.

Daha da aşağı eğildim ve bir anda aletini almaya hazırlandım. Alkolik koordinasyon bozukluğu nedeniyle tek eliyle vuramıyordu ve iki elini kullanamıyordu - kalçasını açmak zorunda kaldı. Onun için üzüldüm ve kurtarmaya geldim - her şeyi kendim ayırdım. Nüfuz etme anında vahşi inlemelerimiz birleşti ve bana öyle geldi ki burada biteceğiz. Ancak ilk başta yalnızca kafasını itmeyi başarabildi, sonra bir şey koptu ve penisi dışarı kaydı. Dima sabırsızlıkla tekrar yapıştırmaya başladı ama elleri ona pek itaat etmedi. Sinirlendim ve ellerimin ve dizlerimin üzerinde ayağa kalktım, onu omuzlarından tuttum ve yavaşça yatağa yatırdım.

"Sen benim sarhoşumsun" düşüncemi uzun bir öpücükle sürdürdüm ve başlangıçta onunla cinsel ilişkiye girme konusundaki isteksizliğime rağmen, durumu kendi ellerime aldığımı ona bildirdim.

Gümüş yüzük, sevimli penisinin ucunda yumuşak bir şekilde parlıyordu. Birkaç saniye bunu düşünerek geçirdim, sonra ona sırtımı döndüm, penisini aldım ve sakince üzerine oturdum. Yumuşak ve sorunsuz bir şekilde girdi - penisin rektuma ağrısız girme tekniğini biliyordum, bunu kendi denemelerimden ve hatalarımdan sentezlediğim söylenebilir, bu yüzden şimdi Dima sadece zevkten nefes alıyordu.

Ellerimi yatağın genişçe yayılmış kıllı dövmeli bacaklarının arasına koydum ve bu eyleme sevgiyle adlandırdığım şekliyle "şiş yapmaya" başladım. Ancak bu sersemletici için kontrolüm yeterli değildi - beni belimden tuttu ve kendisi kazığa oturtmaya başladı. Hem onu ​​hem de yatağı salgılarımla doldurduğumu hissettim. Saçlarım uçuştu ve yüzümü kapattı, eğildim ve uzun ciyaklama sesleri çıkardım. Penis mükemmel bir şekilde hareket etti, Dima kayganlaştırıcıyı ne kadar derinden uygulayacağını zaten biliyordu, bu yüzden neredeyse hiç acı yaşamadım. Parmakları yanlarımı sıkıca kavradı ve vücuduma baskı yaptı. O kadar çok inledi ki, bu seslerden dolayı saatlerce boşalmaya hazırdım.

Ter vücudu parlak ve kaygan hale getirdi, Dimka'nın elleri kaydı ama inatla beni penisinin üzerine itmeye devam etti.

Tamamen kontrol edilemeyen hareketlerinden ve uğultulu inlemelerinden neredeyse hazır olduğunu anladığımda, beni dört ayak üzerinde çevirdi ve öyle bir adım attı ki, yataktan uçup karşı duvara çarpmaktan korktum. İnlemeler kükremeye, dünyevi hız kozmik hıza dönüştü ve işte, bakın! , neredeyse aynı anda geldik - hemen ardından içimde kalın, sıcak bir kütle hissettim. Bundan bir dakika önce, oldukça uzaktan zayıf olan kapı kilidinin tık sesini duydum ve yatağa düştüm. Dima o kadar yorulmuştu ki üzerime düştüğü için artık ayağa kalkamıyordu, bu yüzden terli, yapışkan vücudunun altından hızla çıkıp karşılaştığım ilk şeyleri yakalamak zorunda kaldım.

Dimkin'in üzerine bir tişört fırlatıp, spermlerle kaplı kalçalarımı saklayarak, sevimli ve çocuksu bir şekilde kollarımı çaprazladım ve odaya giren kardeşime iri mavi gözlerle baktım.

"Merhaba bebeğim" dedim ve tamamen estetik nedenlerden dolayı öpüşmek için içeri girmedim.

Gülümsedi ve biraz suçluluk duygusuyla sordu:

— Müdahale ettiniz mi? Bir dakika sonra, değil mi bebeğim?

Sadece güldüm ve tuvalete koştum. Kapısında durup suçluluk duygusuyla şöyle dedim:

—Senin için öğle yemeğini henüz bitirmedim.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post