Eşimin sevgilisiseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Eşimin sevgilisi

Post by Anonymous »

Natasha, David'in önünde diz çöktü ve altında güçlü penisinin saklandığı iç çamaşırını çıkarmaya başladı. Başını açığa çıkaran Natasha, sevgilisinin penisini yalamaya başladı. Kenarda durup olup biten her şeyi filme aldım, penisim kazık gibi duruyordu. Tabii ki karım artık başka bir adam tarafından sikilecek. Natasha, canavarını okşayarak David'e zevk vermeye devam etti. Ya onu tamamen yuttu ya da taşaklarından kafasına kadar yaladı.

Saksodan sonra David karımı memnun etmeye karar verdi. Onu aile yatağımıza yatırdı, bacaklarını açtı ve amını yalamaya başladı. Natasha inlemeye başladı, elleriyle David'in kafasını tuttu ve onu sallamaya başladı. Kısa süre sonra fahişem geldi ve bu yakışıklı adamı, tutkulu bir öpücükle birlikte harika oral seks için teşekkür etmek üzere kendisine yaklaştırdı.

Bu arada David sakinliğini korudu ve yirmi santimetrelik pistonuyla karımın rahmini deldi. Natasha çığlık attı ve tırnaklarını sırtına geçirdi. David, karımın içinde giderek daha derine doğru hareket etmeye başladı, neredeyse penisini onun amından çekip çıkaracak, içinde sadece kafasını bırakacak ve onu yavaş yavaş Natasha'nın vajinasına doğru itecekti. Ortaya çıkan tablo beni çok heyecanlandırdı, yani karımın başkasının erkeği tarafından prezervatifsiz sikilmesi ve ondan hamile kalabileceği düşüncesi beni tamamen şaşırttı.

David penisini güzelliğimin içinden çıkardı ve sırt üstü yattı. Natasha bana baktı, gülümsedi ve David'in meyve sularıyla parıldayan penisini emmeye başladı. Daha sonra bu erkeğin penisinin üzerine oturdu ve üzerine atlamaya başladı. David, Natasha'yı kendisine doğru çekti ve onu öpmeye başladı. Dayanamadım, sevgililerin yanına gittim ve eşimin analını yalamaya başladım. Natasha daha da heyecanlandı ve kıçını sallayarak susturucu sesler çıkarmaya başladı.

David'in penisi, Natasha'nın vajinal sıvılarıyla parladı ve ona daha derin ve daha hızlı nüfuz etti. Bir süre sonra eşim döndü ve sırtı David'e dönük olarak tekrar David'in sikinin üzerine oturdu ve klitorisini okşayarak binmeye başladı. Fahişemin deliğini yalamak istedim. Natasha başımı alıp amına doğrulttu, klitorisini yalamaya başladım. Dilimi klitorise götürdüm ve hareket etmedim.

Natasha, David'in sikinin üzerine atlamaya devam etti ve dilimin ya onun klitorisini okşadığı ya da David'in sikine biraz dokunduğu ortaya çıktı. Tiksinmiyordum, aksine sevgilime zevk vermeyi, böylece kadınımın penisinden gelen vajinal sıvının tadına bakmayı seviyordum. Birkaç saniye sonra Natasha çığlık attı, penisinden ayağa kalktı ve amından bir akıntı fışkırdı.

Onu asla bu noktaya getiremedim, sonra fışkırttı ve ardından sert ve derin bir şekilde kendini tekrar sikiğin penisine sapladı. David hırlamaya başladı ve Natasha'mı olabildiğince derine itti. Dick onun kedisinde nabız gibi atmaya başladı ve David'in sevgilimin içine indiğini fark ettim. Natasha, penisini çıkardıktan sonra David'den indi ve bacaklarını genişçe açarak sırt üstü yattı. David'in spermi kırık deliğinden dışarı akmaya başladı ve ben de karımın deliğini yalamak için koştum.

Sperm eşimin am suyuyla karışarak dışarı aktı ve bu ilahi nektar çok sıcaktı. Bu süreden sonra David karımın daimi sevgilisi oldu.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post