Karımı yeni hislerle iyice sikmek istiyorum. Yaş 50, kilolu, tüm pozlar mevcut değil. Misyoner ve köpek stilinde sikişiyoruz. Ağızda ve kıçında denedik. Oyuncakları denemedik ama o her türlü oyuncağa veya kostüme karşı. Üçlü ve scat konuları ilgi çekici değil.
Karımı yeni hislerle iyice sikmek istiyorum. [url=viewtopic.php?t=959]Yaş[/url] 50, kilolu, tüm pozlar mevcut değil. Misyoner ve köpek stilinde sikişiyoruz. Ağızda ve kıçında denedik. Oyuncakları denemedik ama o her türlü oyuncağa veya kostüme karşı. Üçlü ve scat konuları ilgi çekici değil.
Bir şey size geldiğinde Cooney ile ilgili konuları kesmedi seks sonrası Kocamla. Açıkçası, karısıyla seks yapmak için ilk haklara sahip.
ve karısı çatışma ve boşanma istemezse, o zaman her zaman...
İlkbahardı. Kızlar, kızlar, kadınlar bacaklarını açmaya başladığında ve erkekler onlara hevesle baktığında. Ben de insanlığın kadın yarısının gerisinde kalmadım ve üzerime kısa bir deri etek, her...
Herkese selam. MHM'nin karısı ile bir toplantı planlanıyor, bundan önce konuşmak için içmek için oturmak istiyoruz ve hemen başlamıyoruz. Hangi oyunların oynanabileceğini ve buna yavaş yavaş...