Bu benim için çok ilginçGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Bu benim için çok ilginç

Post by Anonymous »

Konu o kadar çok forum üyesinin düşüncelerinden ilham aldı ki burası artık sıkıcı olmaya başladı...
Yetkili kişilerle tartışmayacağım. Ben kimim ben, burada bir "palyaço" ve daha fazlası yok..
Tamam, konu dışına çıkıyorum..
Öyle oldu ki 1996'da doğdum ve aradığım "şeylerin" çoğunu bulamadım eski rejimde bunlar vardı. Ve o zaman ne olduğuyla çok ilgileniyorum. İnsanlar nasıl eğlendiler, neler okudular, neler dinlediler, neler izlediler...
Bu başlıkta benim gibi bunu görememiş olanlar için ilginç olacak bir şeyler paylaşmayı öneriyorum. zaman...
Mesela iş yerimde “Yura Amca” var, daha doğrusu Yuri Nikolaevich... O benden çok daha yaşlı... O bizim şoförümüz. Bazen yanında farklı makamlara evrak götürüyorum..
Yani Yura Amca araba kullanırken bazen kendi kendine farklı şarkılar mırıldanıyor... Ondan bu tür sözleri sık sık duyardım.
“Beni düşün. ?
Evet! Kötülüğe hazırım...
Ama keşke bir kavgada yeterince cesaretim olsaydı."...peki, vb.
Ama benim neydim? "Bu nedir?" soruma şaşıran Yura Amca bunun çocukluğundan kalma bir şarkı olduğunu söyledi...
işte
iframe millet, kahretsin, bu videoyu izlediğimde hayrete düştüğümü söylemek hiçbir şey söylememek demektir... evet, bu parodi şarkı tek başına neredeyse tüm pop müziğimizden daha iyi... bu gerçek... kısacası buna benzer başka harika “şarkılarınız” varsa ekleyin... Onları hiç duymadım ve ilgileniyorum

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post