Aklımı kaybediyorumseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Aklımı kaybediyorum

Post by Anonymous »

Size anlatmak istediğim hikaye kendi hayatımdan bir hikaye ve bu olay benim başıma geldi. Burada bir gram kurgu yok. Bugün bazı nedenlerden dolayı içimde karşı konulamaz bir şekilde bunu sana anlatmak istiyorum ve bu gerçek beni çok heyecanlandırıyor. Bazıları hikayemi sıkıcı ve ilgi çekici bulmayabilir, ancak diğerleri tam tersine onu bağ kurulabilir ve heyecan verici bulabilir. Okuyucular arasında böyle kişiler varsa ve hayatlarından benzer olayları anlatmak istiyorlarsa bu konuyu konuşmaktan memnuniyet duyarım.

Şimdi hikayeye geçelim. Şu anda çok sevdiğim ve gelecekte onunla evlenmek istediğim bir kızla yaşıyorum. Aynı duyguları bana karşı da gösteriyor. O ve ben her şeyde harika bir uyum içindeyiz. Aynı şeyleri seviyoruz, filmleri, kitapları, konuşacak pek çok konumuz var. Sekste de her şey harika ve uyumludur. Bunu seks açlığı çeken bir manyak olmadığımı anlaman için söylüyorum.

Ve güzel bir günde işyerinde otururken bu sitede bir hikaye okudum. Hikâye ihanetle ilgiliydi. Okurken şaşırtıcı bir şekilde cinsel uyarılmanın arttığını hissettim. Neden sürpriz? Evet, çünkü daha önce bu tür hikayeler bende pek ilgi uyandırmıyordu. Ve sonra... Genel olarak, yavaş yavaş kafamda ihanet ve seks düşüncesi dışında tek bir düşünce kalmadı. Öğle yemeğine giderken tüm bunların nasıl ve kiminle yapılabileceğini düşündüm. Kiminle birlikte olduğum sorusunun cevabını neredeyse anında buldum: tabii ki Olya ile, yaklaşık bir yıl önce ayrıldığımız eski kız arkadaşımla. Erkek arkadaşı olup olmadığını, bir arzusu olup olmadığını vs. bilmiyordum. Sadece teorik olarak fırsat ve koşullara sahip olabileceğini biliyordum. Gerçek şu ki, her gün değil günaşırı çalışıyor ve bu nedenle şu anda evde olabilir. Eve geldiğimde öğle yemeği yedim, sonra banyoya gittim, soyundum ve elimde telefonla sıcak suya uzandım. Şimdi onu benimle seks yapması için nasıl baştan çıkaracağıma karar vermem gerekiyordu. Banyoda yatarken elimle kaya gibi sert penisimi okşadım ve Olya'nın soyunduğunu, sikimi nasıl emdiğini ve sonra onu nasıl aldığımı hayal ettim. Böyle durumlarda dedikleri gibi tamamen delirdim. Onu ne kadar istediğimi, boş konuşmalara gerek kalmadan düz metinle söylemek istediğimi fark ettim. Bunu ona, mütevazı bir kıza, herhangi bir giriş yapmadan anlattığımı hayal ettim ve neredeyse bana sunulan resimden yola çıktım. Şimdi arayıp bunu ona hemen söylemezsem asla söylemeyeceğimi fark ettim. Aceleyle numarayı çevirdim ve birkaç uzun saniye boyunca bip seslerini dinledim. Bana evde yokmuş gibi gelmeye başladı ama sonunda telefona cevap verdi.

— Merhaba Olya, benim. Tanıdın mı? — diye sordum, sesim heyecandan kısıktı.

— Evet, elbette merhaba. Nasılsın? - diye yanıtladı.

—Tamam Olya, her şey yolunda. Dinle, seninle seks yapmak istiyorum. Olya uzun süre sessiz kaldı ve telefonda atan kalbimle onun nefes alış verişini dinledim.

- Peki... bunu hemen yapamazsınız. "Hatta bu bir şekilde uygunsuz" dedi.

—Neden? Sadece bana oral seks yapmanı istiyorum, sonuna kadar sıcak sikimle sana nüfuz etmek istiyorum. Sonuçta sen de bunu istiyorsun, değil mi? - dedim heyecandan ve çılgın heyecandan boğulmuş bir sesle.

Kendimi kaptırmıştım çünkü hiçbir kıza bu şekilde söylemediğim şeyleri söyledim.

- Evet, bunu hemen yapamazsınız. Bir yıldır birbirimizi göremiyoruz, belki bir erkek arkadaşım var ya da başka bir durum var. Ziyarete gelmek, biraz çay içmek ve sadece konuşmak istiyorum" dedi.

- Ama seni deli gibi istiyorum, gelmeli miyim? — Ben de sezgisel olarak onun da bu koşullardan heyecan duyduğunu hissederek devam ettim.

—Oturmaya vaktim yok, her şeyi yapmak için 20 dakikam var. İş yerinde acil işler var; giderek daha küstahlaştığımı hissetmeye devam ettim.

“Gelin, orada göreceğiz,” dedi Olya. Sana bakmak istiyorum, belki değişmişsindir ama ben istemiyorum.

"10 dakika sonra orada olacağım" dedim. Külotunuza ve göğsünüze kadar soyun, zamandan tasarruf edeceğiz, dedim, sonunda küstahça davrandım.

Banyodan atlayıp hızla kendimi bir havluyla kuruladım, giyindim ve sokağa koştum. 10 dakika sonra Olya'nın yaşadığı apartmanın kapısı önündeydim. Kapı zili çalıyor ve kapıyı açıyor. Kısa bir elbise giyiyor.

— Merhaba Olya.

— Merhaba, odama gelin.

Ceketimi çıkardım ve odasına girdim. Yanına yaklaştım ve bir zamanlar ona verdiğim tuvalet suyunun kokusunu duydum.

“Peki, Olya gibi, konuştuğumuz şeyi yapalım” dedim. Bazı nedenlerden dolayı hâlâ onunla telefonda konuşur gibi konuşmaya utanıyordum.

—Biraz bekle, dedi.

"Olenka, başka zaman konuşuruz," diye cevapladım ve elini bacaklarımın arasındaki etkileyici tümseğe koydum. Bak seni nasıl istiyor.

Parmaklarını sıkmaya başladı ve akıl sağlığımı tamamen bozdu. Elbisesini açtım, altında sadece külot ve sutyen vardı. Aklımı çılgınca arzudan kaybedip ikisini de kopardım ve kendim soyunmaya başladım. Kendimi sadece külotumun içinde bulduğumda aletim içinden fırladı, o kadar büyüktü ki. Penisin başı şişmişti ve yağlayıcıdan parlıyordu.

"Dinle Olya, prezervatifim yok" dedim.

—Evet, dedi içinden. Normal misiniz, hiçbir şeyinizin olmadığından emin misiniz?

— Hayır, her şey yolunda.

Elimi bacaklarının arasına koydum ve orada her şeyin nasıl akıp gittiğini hissettim.

"Nasıl istersen," diye fısıldadım hayranlıkla.

"Evet" diye yanıtladı Olya.

Onu yatağa doğru ittim ve o da yatağa uzandı. Üstüne uzandım ve keskin bir hareketle aletimi onun amına ittim. Boğuk bir inilti çıkardı ve gözbebekleri anında büyüdü. İkimiz de sadece sarsıldık. Sağma hemen direnmek büyük zorluklarla oldu. Hareket etmeye başladım ve kelimenin tam anlamıyla bir düzine hareketten sonra Olya sırtını eğdi ve orgazm onu ​​sarstı. Bir iki. Mutluluktan ağladı. Sonra çığlık attı ve bu beni anında boşalttı. Hayatımda daha önce yaşamadığım bir şekilde patladım. Olya'nın içine bir sperm akışının çarptığını fiziksel olarak hissettim. Çığlık attım. Ve aktı ve aktı. Artık hiçbir şeyi, olası bir hamileliği, hiçbir şeyi düşünmüyordum. Olya kasıklarını bana doğru bastırdı, penisimi olabildiğince derine itmek ve sıvımı kendi içine almak istiyordu. Karşılıklı orgazmla sarsılarak donduk. Sonunda her şey bitti. Ayağa kalktım ve sikim bir gürültüyle onun amının içinden çıktı ve sonra sperm çarşafın üzerine akmaya başladı. Olya gözleri kapalı yatıyordu ve ağır nefes alıyordu. Banyoya gidip duş aldım. Odaya döndüğümde çoktan yatakta oturuyordu ve tüm yüzü gözyaşları içindeydi. Bacaklarının arasını silmek için peçete kullandı.

—Sorun nedir Olya? — diye sordum.

Olya gözyaşları içinde "Sorun değil, her şey yolunda" dedi, "Seni hâlâ istiyorum."

— Olya, hiç vaktim yok, işte beni bekliyorlar, yapacak çok iş var.

Külotumu yerde buldum ve giymeye başladım. Olya bornozunu yerden alıp çıplak vücudunun üzerine koydu.

"Teşekkür ederim Olya," dedim.

"Ve sen de" diye yanıtladı.

Giyindim ve Olya beni kapıya kadar geçirdi. Ona veda öpücüğü verdim:

— Pekala, hoşça kalın, artık kaçma zamanım geldi.

— Hoşça kalın, yakında görüşürüz.

Ve ben ayrıldım.

Bundan sonra benzer koşullar altında tekrar buluştuk. Okuyucular ilgilenirse beğenin, ben de bunun hakkında yazacağım. Herkese güle güle.

Quick Reply

Change Text Case: