Herkese merhaba, adım Andrey ve 21 yaşındayım. Pek yakışıklı değilim ve birçok kişi seksi olduğumu, yeterince uzun olmadığımı söylüyor ama şimdi size söyleyeceğim şey, boyumun işe yaradığıydı.
Bir keresinde arkadaşlarım (beş kişiydik) 2-3 haftalığına kamp yapmaya gittik. Arkadaşlarımın isimleri Rustam, Georgy, Daniil, Maksimka idi. En büyüğü Rustam'dı, 24 yaşındaydı, Georgiy 23 yaşındaydı, Dana da benim gibi 21 yaşındaydı ama Maksimka 18 yaşındaydı. Hepsi havalı, uzun boylu ve güzel.
Böylece oraya geldik, çadır kurduk, tuvalet kazdık, genç ladin ağaçlarından çardak yaptık, her taraf güzelliklerle doluydu, Volga Nehri kıyısına vardık. Tabii ki bir içki içtik ve akşam 1'de erzakımızı açtık, Rusya'da futbol şampiyonası devam ettiği için hepimiz futbolu severdik. Maç bittiğinde Mısır takımını yendiğimiz için mutluyduk. Sarhoştuk ve bir şeyler çalmayı önerdim, herkes kabul etti. Rüstem taş-kağıt-makas oynamayı önerdi, biz de kabul ettik. Sonra Maksim sordu:
—Ne için oynayacağız?
Düşünüyorduk ve ben aptalca ağzımdan kaçırdım:
— Bir dilek tutalım mı?
Ve herkes hemen bu fikri kabul etti. Ancak George şunları söyledi:
— Sıradan arzulara değil, %10'dan %100'e kadar bayağılık içeren arzulara yönelelim.
10 kaybedene kadar oynadık.
Ve anlaştık; ilk kaybeden ben oldum. Bana tişörtümü, ceketimi ve külotumu çıkarmamı söylediler, o yüzden neredeyse külotumla kalmıştım.
Maximka ikinci kez kaybetti, ona iç çamaşırı dışındaki her şeyi çıkarmasını ve oyunun sonuna kadar oturmasını söylediler.
Danya üçüncü kez mağlup oldu, ona pantolonunu ve iç çamaşırını çıkarmasını ve mürekkep balığı gibi yürümesini söyledik (bu, ellerin ve ayakların üzerinde yürümek gibidir ama karnı yukarıda).
Rustam dördüncü kez mağlup oldu, bir sonraki oyunun sonuna kadar külotuna kadar soyunmak ve George'un sikinin üzerine oturmak zorunda kaldı.
Georgiy beşinciyi kaybetti, Rüstem'e külotsuz sarılmasını diledik.
Maximka altıncı kaybetti ve şimdi onu külotunu çıkarmaya zorladık ve ona bu şekilde oturmasını söyledik.
George yine yedinciyi kaybetti, Rustam ikimizle de dalga geçmeye karar verdi ve Gosha'ya külotunu çıkarmasını, makinesini alıp sırtıma, göğsüme, boynuma doğru hareket ettirmesini söyledi ve ben de ereksiyon oldum. Her şeyi gördük ama hiçbir şey söylemedik, daha yakından baktık ve yeni bir oyuna başladık.
Sekizincisi Danya'ya yenildi. Çıplak bir ağaca çıkıp eşcinsel olduğunu bağırmasını istedik, tabii ki kızdı ama bu bir oyun ve yine de ıssız bir yer bulduk.
Dokuzuncusu Maksimka'ya yenildi, onu yüzmeye gitmeye zorladılar ve geri dönüp ıslak bir şekilde orada oturmaya zorladılar.
Onuncu kaybettim, beni striptiz yapmaya zorladılar ve ben de aynı oyunu oynamayı kabul ettim.
Böylece oynadık, hepimiz giyindik ve yatmaya başladık. Herkes uyuyordu, ben tuvalete gittim, dışarı çıktım ve Gosha da tuvalete gitmek için dışarı çıktı. Karanlıkta sokakta alkol döküyoruz, tuvalete gitmedik ama çalıların yanında duruyoruz. Konuşuyorduk ve sonra göz ucuyla makinesine baktım, fark etti ve ağzına koymak ister misin dedi (zaten beğendiğimi anlamıştı). Kabul ettim ve çadıra gittik, sadece iki kişilik bir yemek yedik.
Sevişmeye başladık, tişörtünü çıkardım, meme uçları kemik gibiydi, dilimle her şeyi okşamaya başladım. Kot pantolonuma, yani neredeyse çıkmak için yırtılan tümseğe indim.
Yavaşça fermuarını açtım ve hızla pantolonunu çıkardım, bir tutkuyla iç çamaşırını yırttım ve onu ağzıma aldım. Boyutu oldukça büyük, 19-20 santimetre. Şok oldum. Her şeyi özenle tıraş edilmişti, gövdesinin her milimetresini okşadım. Diliyle yavaşça başını yaladı. 10-15 dakika süren okşamanın ardından taşaklarımı yuttum, başımı alıp temposunu artırmaya başladı ve böylece beni bademciklerime kadar ağzımdan sikti. Daha sonra şu emri verdi:
— Taşaklarımı yala kaltak!
Bagajıyla ilgili her şeyi kabul ettim.
Daha sonra (üniteden bahsediyorum) atmaya başladı, bir mucizenin gerçekleşmek üzere olduğunu fark ettim; ağzıma boşalacaktı. Mutluydum. Ve sonra o kadar çok geldi ki tüm sperm dışarı çıkmaya çalıştı ama ben tek bir damla bile dökmemek için her şeyi yuttum. Gosha yorgun ve ben de öyle. Onu öptüm ve çıplak uykuya daldık.
Sabah herkesten önce kalktım, serin suda yüzmeye gittim, çadıra gittim, çıplak sevgilimin üzerini örttüm ve kahvaltı hazırlamak için oradan ayrıldım.
Taş kağıt makas ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version