Herkese merhaba, adımı vermeyeceğim, o kadar da önemli olmadığını düşünüyorum. Bu hikaye gerçekleştiğinde 19 yaşındaydım. Birkaç ayda bir eve gelip babamın BMW X5'ine biniyordum. Şehrimiz küçük ve araba burası için oldukça havalı. Bir gün tatil için eve geldim, birkaç gün sonra sıkıldım ve bir arkadaşlık sitesine kaydoldum. Birkaç saat sonra orada Margot adında bir kız buldum. Konuşmaya başladık, yürüyüşe çıkmamı istedi, beni reddetmedi.
Görünüşümün kötü olmadığını düşünüyorum, normal bir yüzüm vardı, kızıl saçlarım vardı, sürekli spor salonuna gidiyordum, atletik bir yapıya sahiptim, penisim 16 cm, boyum 180 cm idi. ok attılar ve birbirlerini gördüler. Tanrım, çok güzeldi... İnce, atletik, esnek kalçalı, sevimli yüzlü, “Üç Metre Üstü Gökyüzü”ndeki Babi'ye çok benzeyen bakımlı, çok lezzetli kokuyordu. Genel olarak memnun kaldım. Şehirde gezintiye çıktık, gezdik ve sohbet ettik. Yaklaşık 20 dakika sohbet edip arabayla dolaştıktan sonra, yerel, terk edilmiş bir plajda durdum. Orada manzara çok güzel, doğa, gölet. Oturup konuşuyorduk ve birden kucağıma çıktı, öpmeye başladı, ben de taytının üzerinden kıçına dokunmaya başladım. Tek kelimeyle muhteşemdi, son derece nazik, kadınsı ve tek kelimeyle muhteşem bir kıçı olan bir kızdı... Yavaşça onları üzerinden çekmeye başladım, o da geriye doğru tırmandı, kot pantolonumun düğmelerini çözdü ve sikimi ağzına aldı.
Şok olduğumu söylemek hiçbir şey söylememek demektir. Beceriksizce yaptı ama çok güzeldi, çok yumuşak dudakları ve dili var, çok kırılgan ve kadınsı, böyle insanları seviyorum... Elimi taytının altına uzattım ve poposuna ulaştım. ve parmağımı anüsünün etrafında hareket ettirmeye başladım, kedisini okşadım ... Geri çekildiğinde parmağımı kedisinin içine sokmaya çalıştım ve orada hala bir kız olduğunu ve sadece kıçına verebileceğini söyledi. Ben bunun için hazırdım! Sanırım çok az insan böyle bir güzelliğin kıçından sikilmeyi reddeder. Neyse ki arabamda bu tür şeyler için yağlayıcı vardı. Arka koltuğa geçtik, onu soydum ve köpek stilini koydum. Çöreklerini yoğurmaya başladım, içeri girmemi bekledi ama hayır... Çörekleri yaydım ve dilimi anüsünün narin pembe halkasına batırdım. Uzun süre kıçını yaladım, dilimi içeri soktum, amını yaladım, hatta birkaç kez geldi. Onun inlemelerini duymak, çöreklerini tutmak ve bacaklarındaki titremeyi hissetmek tarif edilemez bir duygu. Böyle güzellikler güzel bir şeyler yapmak ister... Ama şimdi eğlenme sırası bende.
Penisimi ve onun kıçındaki anal deliği yağladım. Sikimi deliğe soktum ve bastırmaya başladım, pes etmedi ve o da içeri girmek istemedi, sonra tüm gücümle sonuna kadar içeri ittim... Zavallı kızım neredeyse ağlayacaktı. ama bu duygu tarif edilemez... Onun içi, prensesimin kıçı o kadar sıkı ve sıcak ki. Ve onun nasıl inlediğini duymalıydın, bu sadece bir peri masalı. Kısa bir ara verdim ve yavaş ama emin adımlarla onun güzel kıçını sikmeye başladım. İnledi ve kendini aletimin üzerine itti, ben de hızımı artırmaya devam ettim. 15-20 dakika sonra iki pozisyon değiştirip kıçına boşalmaya başladım... O kadar çok boşalma vardı ki kıçından koltuğa akmaya başladı. Biliyor musun, mesele sadece seks değildi... Bu kıza gerçekten aşık oldum ve gözlerinde onun da bana aşık olduğunu gördüm.
Tüm bunlardan sonra birkaç kez daha birbirimize keyifli oral seks yaptık, akşam iki kez daha onu kıçına soktum ve ikisinde de ona girdim. O zamandan beri şehre her geldiğimde onu görüyoruz ve saatlerce sevişiyoruz. Bu hikayeden altı ay sonra bekaretini aynı gölde, aynı arabada aldım... Ama bu bambaşka bir hikaye... Bunu ilk defa yazıyorum, varsa yorum yazın, düzeltin beni. ...
Margot'la tanışın ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version