Ön tarafta zayıfseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Ön tarafta zayıf

Post by Anonymous »

Nikita ve ben çıkmaya başladığımızdan bu yana biraz daha zaman geçti. Bir gün önce oğlum ve ben hafta sonu için ortak planlarımızı tartıştık, parkta yürüyüşe çıkmanın ve müzeye gitmenin ne kadar harika olacağından bahsettik çünkü orada yeni bir sergi açılıyordu. Onun ve benim evden bir yere çıkmamızı gerçekten seviyorum. Ancak ne yazık ki Nikita'nın babası hastalandı ve annesine ve büyükannesine yardım etmek için kulübeye gitmek zorunda kaldı. Hafta sonu mahvoldu! Bu temelde biraz kavga bile ettik ama hiçbir şey düzeltilemeyeceği için hemen barıştık. Her boş dakikada birbirimize yazıp sohbet etmeye karar verdik.

Küçük sevgilim yoldayken her şey olduğu gibiydi, yazıştık ve sohbet ettik ama o geldiğinde çoktan bir saat geçmişti, bir saat sessizlik ve can sıkıntısı.

Sıkıntıdan açık havada çay içmek için dışarı çıktığımda aniden komşumu gördüm.

— Neden bu kadar üzücü?

—Hafta sonu mahvoldu, diye mırıldandım.

— İsterseniz bizi ziyarete gelin.

—Kime gitmelisiniz?

Bugün evde yalnız olduğunu biliyordum, en azından dün beni becerdiğinde öyle demişti.

— Şimdi bir arkadaşım beni görmeye geliyor, biraz içki içmek istiyoruz.

—Öğleden sonra saat 3, sarhoşlar, sizinle ne yapayım?

- Ama biz sizin gibi üzgün değiliz! İstersen hemen karar ver, sana da bir şeyler al diyeceğim.

Biraz düşündükten sonra yine de yalnız üzgün olmaktan daha iyi olduğuna karar verdim ve kabul ettim. Oradan da yazışabilirsiniz.

Bir saat sonra telefon haince susmuştu ve sohbet edip alkol içiyorduk. Her şeyi tartıştık, erkekler bana iltifat etti, seks ve her türlü saçmalık hakkında konuştuk. Nikita hâlâ sessizdi ve bugün onu yine aldatacağımı çok iyi anladım, bu düşünce hemen beni harekete geçirdi ve oğlanların bütün akşam oturup sohbet etmek yerine bir şeyler oynamalarını önerdi.

—Ne?

— Kartları soyun. — dedim ve hemen nasıl oynanacağını bilmediğimi ekledim.

Her şey netleşti ve adamlar hemen beni soymaya başladı. Penisi elime alır almaz bir SMS geldi: “Üzgünüm, meşgulüm. Umarım sıkılmazsın."

Burada çıplak oturuyorum, şimdi beni bir fahişe gibi ele geçirecekler ve işte bu SMS. Şaşırmadım ve cevap vermek için hemen elimi serbest bıraktım. Penisimi ağzımda tutarak "Seni özlemiyorum, her şey yolunda" diye yazdım. Daha sonra beni köpek stiline soktular ve ağzımla ve amımla sikmeye başladılar. Bir SMS daha geldiğini duydum ama sikildiğim için henüz cevap veremedim. Bu seks ya da sevişme değildi, özellikle sikildim. Göğüslerim o kadar çok titriyordu ki acı veriyordu ve nefes almaya zar zor zamanım vardı. Ama sonra telefon çaldı, onun Nikita olduğunu biliyordum ve telefonu açmak istemedim ama o kadar heyecanlandım ki cevap vermeden duramadım. Sesim boğuk ve nefes nefeseydi, hemen şampanya almak için mağazaya koştuğumu söyledim ama hiçbir şeye cevap vermedi. Bana söylediklerinin bir kısmını duyacak zamanım olmadı çünkü o anda adamlar yüzüme ve ağzıma boşalmaya başladılar. Sadece beni özlediğini, sevdiğini ve beni öpmek istediğini söylediğini hatırlıyorum. Lanet olsun, neden böyle anlarda böyle söylüyor?

Spermlerle kaplı oturuyorum. Tükürüğümle karışan sperm göğüslerime akıyor ve o seviyor ve öpmek istiyor. Ben de gerçekten öpüşmek istediğimi söylediğimi ve telefonu kapattığımı hatırlıyorum. Daha sonra yaklaşık 5 saat boyunca beni sürekli siktiler, tüm deliklerim yoruldu ve vücudum spermle kaplandı. Sonra duşa girdim, dışarı çıktığımda beni yine yırttılar. Deyim yerindeyse göğüslerime boşaldıktan sonra, boşalacak hiçbir şey olmadığından adamlar sakinleşti. Ben de belden yukarısının fotoğrafını çektim, sperm olmadığından emin oldum ve fotoğrafı Nikita'ya gönderdim.

Bu ne büyük bir hataydı, şimdi düşünüyorum. Neyse ki çıplak göğüslerim karşısında şaşkına döndü ve fotoğrafın kenarlarının benim dairem olmadığını fark etmedi. Akşam buluştuğumuzda fotoğrafını sildim, kimseye görmesin dedim. Artık bunun hakkında konuşmadık. Akşam yürüdük, deliklerim hoş bir şekilde ağrıyordu ve öpücükler her zamanki gibi değildi. Tabii bu kadar emmek çenemi inanılmaz derecede yoruyor. Beni eve götürdüğünde göğsümü biraz sıktı. Gömleğimi kaldırıp beni öpmek istedi ama izin vermedim. Birisinin görebileceğini söyledi.

Aslında duş alamayacak kadar tembeldim ve son spermi de yıkamadım ve oral seksten sonra dişlerimi fırçalamayı unuttum, bu düşünceden dolayı alt karnımdaki his yeniden ısınmaya başladı. ..

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post