Size onunla geçirdiğimiz hayatımızın yalnızca bir bölümünden bahsetmek istiyorum. Kaliteliyim, güven kazanıyorum, açık sözlüyüm ve zamanla bana karşı dürüst ve açık olmaya başlıyorlar. Onu cinsel açıdan sorularla test ettiğimde, MFM düşüncesinin onu tahrik ettiğini çok geçmeden fark ettim ama korkuyordu ve bunu kabul etmeyeceğini anladım.
Bir kez daha sevişirken, diğer odada şimdi dışarı çıkacak başka bir adamın olduğu, gözlerinin bağlı olduğu vs. gibi şakalar yaptım, her şeyin cinsel açıdan olmasından "korktum" ve şunu anlamaya başladım: Bunu sadece ona bir gerçeği sunarak yapmak zorundaydım. Çılgınca sikişiyordu, bu yüzden onu dışarıdan görme düşüncesi beni heyecanlandırıyordu. Yapamadığı tek şey spermi ağzına almaktı. Ne kadar sorsam, ikna etsem, hatta bazen yalan söylesem de, boşaldığım ve çıkardığım penisten anladım, genel olarak ağzına boşalmak istemedim. Ama MZHM'ye geri dönelim.
O gün geldi. Onu becermekten çekinmeyen bir arkadaşım vardı, resimlerini gördü. Kıştı. Kar. Sadece seks yapmak istedi, arkadaşlarımın ofisinde yer olduğunu oraya gitmesi gerektiğini söyledim, hangi metro istasyonunda bekleyeceğimi söyledim, onunla tanıştım ve ofise gittim. Ofis genişti; birkaç ofis, bir dinlenme odası ve bir toplantı odası vardı.
İçeriye girdiğimizde girişteki kanepeye oturdu, adamların şimdilik orada olduklarını, birazdan gideceklerini söyledim, inanılmaz utandı ama beni beklemeye başladı. Adamların yanına gittim, güvenlik kameralarını açıp onu izlediler.
Ona şampanya döktüm ve yanına gittim, onu kızdırmak için kanepenin yanındaki aletimi üzerine döktüm ve o da birkaç yudum şampanya aldı ve kameranın altında beni emmeye başladı (erkekler izliyordu), kıçına dokunarak ona sordu durup adamların yakında ayrılacağını ve onu toplantı odasına götüreceğini söyledi, büyük bir yuvarlak masa vardı ve hava karanlıktı, oraya gittiğimde onu tekrar dizlerimin üzerine koydum ve yavaşça ağzından sikmeye başladım. Beni beklememi, fazla kıyafetlerimi çıkarmamı, kot pantolon ve tişörtle kalmamı söyleyerek arkadaşlarımın yanına gittim.
Sonunda, onlarla hiçbir konuda anlaşmaya varmadan, biri onsuz güzelce dinlenebilmemiz için yakında ayrılacağını söyledi ve onu isteyen ikincisi beklemeye devam etti. Yanına gittim, onu sertçe elledim, gittiklerini söyledim ve onu becermemi isteyip istemediğini sordum. Bu kelimeyi ve bu soruyu beğendi.
Tutkulu bir şekilde onu bu masanın üzerinde sikmek istedi, keskin ve kaba bir şekilde köpek stilini çevirdi, onu dizlerinin üstüne koydu, pantolonunu dizlerine kadar çekti, onu içine soktum ve onu sandalyede sert bir şekilde sikmeye başladım. , hatta arkadaşımı unutuyorum. Yüksek sesle inlemeye başladı ve aniden, benim için bile beklenmedik bir şekilde, onun hakkında ne diyebilirim ki, zaten hazır olan arkadaşım, benim bile bilmediğim bambaşka bir kapıyı açıyor. Korktu ve mücadele etmeye başladı ama güçlü eller onu tuttu, o geldi, ben ondan çekildim ve birkaç rahatlatıcı söz söyledim, bu arada o keskin bir şekilde bu sürtüğe girdi. Penetrasyondan sonra itaatkar bir oyuncak bebeğe dönüştüğünü zaten biliyordum.
Onu sikmeye başladı ve kadın hemen cinsel olarak inlemeye başladı, gizli fantezisi neredeyse gerçek oldu, geriye kalan tek şey ağzına daha fazlasını vermekti. Ama hiç acelem yoktu, bir dakika boyunca ağzı açık inleyerek bana o lanet bakışlarıyla bakmasını izledim, sonra toplantı odasından çıkıp onu kameralardan izlemeye başladım.
Pozisyonunu değiştirmeden onu parçaladı ve o asla sikini çekmedi ve siktiğine bakmadı bile. İçeri girmeyen veda etti, kızın çılgın olduğunu söyledi ve kapıları kapatarak gitti, ben de onlara katıldım ve sonra gerçek MFM başladı. İçeri girdiğinde onu penisine doğru eğdi.
Beni yüksek sesle inleyerek emdikten sonra ona sikimi kaldırmasını söyledim ve o arkadaşımı emerken onun analını sikmeye başladım. Her karşılaştığımızda onu anal olarak becerdim, bu yüzden mükemmel tasarlanmıştı. Amında ve kıçında iki sik isteyip istemediği sorulduğunda, kelimenin tam anlamıyla gülümsedi. Onu sikimin üzerine oturttum ve arkadaşım analına girdi. Nasıl inlediğini zaten tokatlarla sakinleştirmeye çalışıyordum, bu da tam tersine onu o kadar tahrik etti ki iki büyük penisine vahşi çığlıklar atarak, tırmalayarak ve çabalayarak boşalmaya başladı.
Fakat güçlü adamların yanında çok daha zayıf oluyor. Aklımız başına gelince onu biraz dinlendirip kanepeye geçtik. Onun zıt taraflarında yatıyorlardı. Organlarımızı aldıktan sonra tahrik olmaya başladı, bana baktı, arkadaşımı üflemeye başladı, sen tam bir sürtüksün diyorum, gülümsedi, sonra onun üzerine bindi ve atladı, periyodik olarak ona ağız dolusu verdim, ona çeşitli kaba sözler söyledim , arkadaşım onu farklı pozlarda sikerken ve burada her şey zaten sınıra ulaşmıştı, o çılgınca heyecanlandı, amını ovuşturdu, anal kısmından döverken köpek stili ayakta durdu ve ben de onu ağzına verdim. Ve aniden boşalmak üzere olduğunu söylüyor. Ve düşündüğünüz gibi, sikten atlıyor, önünde diz çöküyor, adam her şeyi anlıyor, prezervatifi çıkarıyor ve ağzını biraz siktikten sonra oraya boşalmaya başlıyor, o bir fahişe gibi aldı 2-3 yıldır ona sormamasına rağmen her şeyi son damlasına kadar kabul etti. Ben de sınırda olduğum için onu kendime doğru çevirdim ve bitmiş ağzına geldim.
O gün güzelce seviştik ve her seferinde onun ağzına girdik. Ondan sonra defalarca konuştuk, içinde nasıl bir sürtüğün yaşadığını bana göstermek için önümde sikişmeyi severdi. Ama artık aynı fikirde değildi, bunun nasıl bir şey olduğunu kendi başına anladığını ve bunun onun için yeterli olduğunu söyledi, ısrar etmedim, ancak daha önce olduğu gibi periyodik olarak onu bir arkadaşımla tekrar becereceğim diye korkuttum. . Artık bu arkadaşımla birlikte değildim, ancak birkaç yıl sonra onu yeniden ayarladım, bu sefer gözleri bağlı olarak başka birine ve sonra bütün gece 18 yaşına yeni giren arkadaşımın onu becermesini izledim. Yani daha genç bir erkekle de seks yaptı. Ben müdahale etmedim bile.
Hiç kimse bu kadar utangaç, ürkek ve romantik bir kızın bu kadar küstah bir sürtüğe dönüşeceğini düşünmezdi. Şimdi, o (bu arada, Türkçe konuşuyor, uyruğunu söylemeyeceğim), hemşerisiyle çoktan evlendi, ama hâlâ bana yazmaya devam ediyor ve her zaman sahip olduklarımızdan bahsediyor, teşekkürler bana (bu arada, değil) Rusça), sahip olduğu her şey benim sayemdeydi. Ve her şeyin yolunda gitmesine sevindim, kocasının da yatağında böyle lanet bir karısı olmasına sevindim.
O benim adıma biliyor. Ve sanırım içten içe minnettarım. Ve umarım kendisi onu MFM için istemediği sürece kocasıyla olan erkek dayanışması nedeniyle onu bir daha görmem
Mobile version