Üvey annenin sırlarıseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Üvey annenin sırları

Post by Anonymous »

Benim adım Dima. 24 yaşındayım. Ben uzun boylu, esmer bir adamım. Küçük yaşlardan itibaren annem öldüğünden beri beni sadece babam büyüttü. Ne kadar kötü yaşadığımızı hatırlıyorum ama zamanla babam bir stüdyoda ses mühendisi olarak işe girdi ve iyi para kazanmaya başladı. Birkaç yıl sonra geçen yıl mezun olduğum üniversiteye girdim.

Hikayemiz dört yıl önce başladı. Babam Tanya adında bir kızla çıkıyordu. Bir gün onu eve getirdi ve Tanya'nın bizimle yaşayacağını söyledi. Aynı yıl evlendiler. Tanya çok güzel, kızıl saçlı bir kızdı. 33 yaşındaydı. Oldukça büyük yuvarlak kıçı, 5 beden göğüsleri ve büyük mavi gözleri olan, ortalama yapıda kısa bir kızdır. İlk başta biraz utangaç davrandı. Benimle neredeyse hiç iletişim kurmadı. Birkaç ay sonra Tanya'nın benden hoşlanmadığını fark ettim. Ancak bir süre sonra her şey değişti.

Tanya benimle ilgilenmeye ve işlerimde bana yardım etmeye başladı. Ve genel olarak çok daha cesur davranmaya başladı. Dairenin içinde kısa şort veya bornozla dolaştı. Bazen bir tişört ve külotla. Bu sırada ona ilgiyle baktığımı fark etti. Babamın sık sık gece kayıtları vardı ve Tanya ile ben sabaha kadar yalnız kaldık. Bu beni heyecanlandırdı ve bir gün üvey annemle nasıl seks yapacağımı hayal ettim.

Sonbaharın başlarında bir gün, babam sabah döneceğine söz vererek akşam işe gitti. Tanya işten eve her zamankinden biraz geç geldi. Bazen kıyafetlerini değiştirirken onu gözetliyordum. O akşam da aynıydı. Kapı aralığından Tanya'yı gözetledim. Bluzunu ve sütyenini, ardından eteğini çıkardı. Üvey annemin eteğinin altına külot giymemesine çok şaşırdım. Sessizce çantasının durduğu koridora çıktım. Sessizce içeriye baktım ve kırmızı külotunu gördüm. Korkularım haklıydı. Tanya'nın külotuna cömertçe sperm bulaşmıştı. Bu yüzden işe geç kaldı. Birisiyle sikişiyordu. Ne kaltak! Ben odamda otururken Tanya sakince duşa girdi. Birkaç dakika sonra beni akşam yemeğine çağırdı. Mutfağa girdim ve neredeyse çenem düşüyordu. Üvey anne, pürüzsüz traşlı pubis bölgesi şeffaf siyah dantel külot, siyah çoraplar ve Tanya'nın meme uçlarını kapatan dantel sutyen giyiyordu, ancak neredeyse hepsi onun külotu gibi yarı saydamdı. Onun cazibesinden gözlerimi alamadım. Akşam yemeği sırasında üvey annem televizyonda bir dizi izliyordu, ben de onun büyük göğüslerine bakıyordum. Yoğun heyecandan dolayı yemeğimi bitiremedim ve odama gittim. Ama tam mastürbasyon yapmak üzereyken Tanya odamın kapısını çaldı.

- Dimochka, mutfağı temizlememe yardım eder misin? — Sevgiyle sordu.

—Evet, elbette. — Biraz sinirin sakinleşmesini bekledim. Ama mutfağa girer girmez gaf yeniden başladı. Üvey anne, poposu girişe doğru dört ayak üzerinde durdu ve masanın altındaki yerleri sildi. Bulaşıkları yıkadım, sürekli dönüp ona baktım. Bana okul ve yeni okul yılının başlangıcı hakkında sorular sordu. İki kat memnun oldum çünkü tatlı iletişimin yanı sıra üvey annemin yarı çıplak güzel figürüne bakabiliyordum. Bugün onun işindeki birinin onu becerebildiği için ne kadar şanslı olduğunu düşünüyordum. Dışarıda yağmur yağmaya başlamıştı. Saat on ikide gerçek bir fırtına başladı. Yağmur kovalar halinde yağıyordu. Şimşek çaktı ve gök gürledi. Tanya odamın kapısını çaldı.

- Dimochka, korkuyorum. " dedi endişeyle. -Benim odamda uyuyabilir misin? Lütfen. Gök gürültüsünden çok korkuyorum.

Yataktan kalktım. Bir yandan utanıyordum çünkü sonuçta Tanya babamın karısıydı. Bir yandan da onun yanında uyumayı gerçekten istiyordum. Belki poposuna ya da bacaklarına biraz dokunabilirim. Ve eğer şanslıysanız, belki göğsünüzden bile. Şort giyip babamla üvey annemin odasına gittim. Tanya yatakta yatıyordu, neredeyse kafasına kadar ince bir battaniyeyle örtülmüştü. Yanına uzandım.

—Buradayım. — Üvey anneme söyledim.

—Ah, Dimochka! Çok korktum. Yanıma uzan. “Battaniyeyi çıkardı ve ben de ona yaklaştım. O anda sokakta bir şimşek daha çaktı. Tanya yüksek sesle inledi, hızla bana döndü ve yüzünü göğsüme bastırdı. O kadar kötü döndü ki battaniye daha da aşağı kaydı. Odadaki küçük bir lambanın loş ışığına rağmen onun çıplak göğüslerini gördüm. Gördüğüm şey anında aletimin havaya kalkmasına neden oldu. Üvey annemin omuzlarından biraz sarıldım. Bir süre bu pozisyonda yattıktan sonra sırtını bana döndü ve başını elimin üzerine koydu. Tanya'nın kıçı neredeyse mideme bastırılmıştı. Kendimi bir battaniyeyle örttüm, daha doğrusu bacaklarımı örttüm. Üvey annemin pürüzsüz bacaklarını hissettim. Sikim sırtına biraz baskı yapıyordu ve o da bunu hissetmekten kendini alamadı. Yağmur biraz dinmişti. Tanya uyuyakaldı ya da sadece uyuyormuş gibi yaptı. Elimi yavaşça kalçasının üzerine koydum. Yumuşak ve sıcaktı. Gittikçe daha da heyecanlanıyordum. Elim yavaşça üvey annemin kıçına kaydı. Yuvarlak, sıkı kalçasını yavaşça sıktım. Tanya'nın yattığı eliyle göğsüne uzandım. Çok dikkatli bir şekilde elimi memelerden birine koydum ve biraz okşayarak Tanya'nın kıçını biraz daha cesurca sıkmaya devam ettim. Birkaç dakika sonra bir elimle üvey annemin meme ucunu okşadım, diğer elimle de külotunu kenara itip parmaklarımla onun hassas, sıcak ve çok yumuşak vajinasına dokundum. Tanya'nın ağır nefes almaya başladığını duyana kadar parmaklarımı yavaşça üzerinde gezdirdim. Sonra belki de uyumuyor, sadece numara yapıyor diye düşündüm. Bir dakika sonra tek parmağımla yavaşça amına girdim. Onu hareket ettirmedim bile. Üvey anne kalçalarını hareket ettirmeye başladı ve amını parmağıma doğru itti. İkinci parmağımı da içine soktum ve yavaşça hareket ettirdim. Tanya sessizce inledi. Vajinasının içi sıcak ve ıslaktı.

— Dimochka. - Sessizce fısıldadı. - Peki ne bekliyorsun? Sikini şimdiden içime sok.

Şortumu indirdim. Şişmiş üye hızla dışarı atladı. Onu elime aldım ve penisimin başını hareket ettirerek üvey annemin amına soktum. Sikimin üstüne otururken tatlı bir şekilde inledi. Uzunluğuna ve kalınlığına hayran kaldı. Tanya'nın kıçı hızla hareket etti. Penisimin serbestçe amına girmesine izin vermek için bacağını kaldırdı. Üvey annemin elastik göğüslerini yoğurup ona doğru ilerledim. Daha sonra külotunu çıkardım. Tanya sırtüstü uzandı ve bacaklarını iki yana açtı.

— Dimochka. Çok iyi sikişiyorsun. “Üvey anne nefesini düzene sokmaya çalışarak dedi. - Hadi tatlım, biraz daha sik beni. Sikini yeniden içimde hissetmek istiyorum.

Penisini keskin bir şekilde Tanya'ya sürdüm. Kollarını ve bacaklarını etrafıma doladı. Onu öptüm ve hiç hız kesmeden siktim, öpücükler arasındaki yüksek sesli inlemelerini dinledim. Uzun süre dayandım, üvey annemi boşalttım. Daha sonra kendisi de onun içine girdi. Üvey annemin hap kullandığını biliyordum ve bunu odasında defalarca gördüm, bu yüzden içine girsem bile hamile kalamazdı.

Yani ortak bir sırrımız var. Birkaç gün sonra üvey anne işten eve erken geldi. Babam hâlâ işteydi ve bir buçuk saat içinde gelmesi gerekiyordu. Tanya hızla duş aldı ve odama geldi. Üvey anne tamamen çıplaktı. Daha fazla uzatmadan beni öpmeye başladı, ardından oturup şortumu çıkardı ve sikimi emmeye başladı. Ağzıyla harika bir şekilde çalıştığı unutulmamalıdır. Birkaç dakika sonra kanepeye uzandık ve onu tekrar becerdim.

Ondan sonra babamın yokluğunda sık sık seks yaptık. Haftada iki ila üç kez. Ancak Ekim ayının sonunda her şey değişti. Üvey anne bir şekilde tuhaf davrandı. Oldukça mütevazı bir sabahlık giymişti, ancak ondan önce babam evde olmadığında, sanki bana seks istediğini ima ediyormuş gibi dairenin içinde tamamen çıplak ya da seksi iç çamaşırlarıyla sakince dolaşıyordu. İlk başta bu günlerde olduğunu ya da havasında olmadığını düşünmüştüm. Uzun süre odasından çıkmadı. Sonra mutfağa çıktığımda Tanya yanıma geldi ve beni şefkatle öpmeye başladı.

—Dimochka, sana sıra dışı bir şey sorabilir miyim? — Üvey anne kararsızca sordu. - Bunu sana nasıl anlatacağımı bile bilmiyorum. Bana tecavüz etmeni istiyorum.

—Ne? - Anlamadım. - Tecavüze mi uğradın? Peki, bir aydan uzun süredir zaten seks yaptığımıza göre neden?

- Evet, ama görüyorsunuz, heyecan istiyorum. Sokakta bir yabancıyı kışkırtmayacağım. Bunun nasıl sonuçlanacağı bilinmiyor. Ve seninle kesinlikle sakinim. Sadece bana sert davranmanı, elbiselerimi yırtmanı ve tecavüz etmeni, tecavüz etmeni, tecavüz etmeni istiyorum! Karşı koyacağım, ağlayacağım, senden durmanı isteyeceğim ama sen yine de beni zorla alacaksın. Bu oyunu oynamayı gerçekten istiyorum. Beni küçük düşürmen için. Bunu deneyeceğim için gerçekten heyecanlıyım.

—Bilmiyorum. Bu çok garip bir istek. Fazla ileri gitmekten korkuyorum.

—Hiçbir şey, bunun için iki güvenli kelime bulabilirsin. Eğer “kırmızı gül” dersem bu, oyunumuzu bitireceğimiz anlamına gelir, ya da siz bitirdikten sonra. Ve sanki tek kelimeyle "dur, dur" dersem, o zaman biraz daha kolay bir şey yapmanız veya yaptığınız eylemi durdurmanız gerekecek. Mesela kolumu çok fazla büküyorsan ve ben dur dur dersem, bu işi biraz daha kolay yapman gerektiği veya tamamen durman gerektiği anlamına gelir. O yüzden bana çok kaba davran. 5 dakika sonra yatak odasında seninle buluşacağım.

Tanya beni öptü ve mutfaktan çıktı. Olan biten karşısında biraz şok oldum. Gerçekten de üvey annenin isteği çok tuhaftı. Ama eğer çok yoğun hisler istiyorsa ve ben de onu gerçekten becermek istiyorsam, neden ona sert seks yapmayayım ki? Bir süre durdum ve önce külotum hariç tüm kıyafetlerimi çıkardıktan sonra yatak odasına doğru yöneldim ve çok kaba olmaya hazırlandım.

Bir dakika daha bekledikten sonra kapıyı sertçe açtım. Tanya eşyalarını raflara koyuyordu. Sessizce odaya girdim ama üvey annem bana dönüp dehşetle baktı.

— Dima. Beni korkuttun. Bugün başına neler geldi? Neden böylesin? — Tanya bana inanamayan gözlerle bakarak yatağa doğru biraz ilerledi.

—Görünüşümü beğenmedin mi? O zaman onları çıkarabilirim. “Külotumu çıkardım ve yere fırlatıp üvey anneme yaklaştım. Sikim zaten ayaktaydı ve onu olabildiğince çabuk becermek istiyordum.

— Kes şunu lütfen. Ne yapıyorsun? - Tanya eliyle gözlerini kapatarak benden uzaklaştı. Ama ona çok yaklaştım. Elini uzatıp ona yaklaşmamı engellemeye çalıştı. Sadece gülümsedim.

—Ne yapıyorum? Henüz bir şey yok ama çok yakında seni becereceğim, kaltak!

—Ne? Kapa çeneni! Bana nasıl söylersin...” Tanya cümlesini tamamlayamadı çünkü onu boğazından yakaladım. Bana dehşetle baktı ve tek kelime edemedi. Ona hafif bir tokat attım, sonra saçından tutup dizlerinin üzerine çöktürdüm. Sikimi yüzüne koydum.

—Boş ver, kaltak! “Ona emir verdim ama o sadece sessizce bana baktı. Yüzüne bir tokat daha attım, bu da üvey annenin ağzını biraz açmasına neden oldu. Hemen aletimi ona soktum. Beni uzaklaştırmaya çalışmasına rağmen ağzını sikmeye başladım. İlk başta derin değildi, sonra giderek daha derine indi ve Tanya boğulmaya başladı. Sonra onu kucağıma aldım. Bana pislik dedi ve beni sertçe iterek gitmesine izin vermemi istedi. Elini tuttum ve arkasından çektim.

— Bir kez daha bana pislik ya da başka bir şey dersen seni dövmeye başlayacağım, kaltak. Anladın? Pis fahişe!

- Hey, bırak gideyim, Dima! Canımı acıtıyor!

—Beni anladın mı diye sordum? — Üvey annemin elini arkasından daha da sıkı bir şekilde bükerek soruyu tekrarladım.

- Ah, evet! Anlıyorum, bırak beni lütfen Dimochka! - Üvey anne ağlamaya başladı. Elini bıraktım. Odadan kaçmaya çalıştı ama hemen onu yakalayıp yatağa fırlattım. Tanya'nın üstüne oturdum. Ağladı, direndi ve bırakılmayı talep etti. Üvey annemin yüzüne birkaç tokat attım ve üzerindeki bornozu yırttım. Sonra sütyenini yırttım ve dudaklarımı göğüslerine bastırdım. Daha yüksek sesle çığlık atarak bırakılmayı talep etti. Yüzüne vurmadım, sadece salladım ama bu Tanya'nın yüzünü kapatması ve birkaç saniye direnmemesi için yeterliydi. Bu anlardan birinde zorla bacaklarını ayırdım ve kendimi aralarına konumlandırdım. Tanya daha da yüksek sesle ağlayarak kendisine kötü bir şey yapmaması için yalvardı. Ama külotunu bir kenara ittim ve aletimi zaten ıslak olan amına sert bir şekilde soktum. Üvey anne sanki acı çekiyormuş gibi ağlamaya ve ulumaya devam etti, ben de elimle ağzını kapatarak onu daha derin ve daha hızlı sikmeye devam ettim. Yaklaşık 10 dakika sonra üvey annemin yanından kalktım ve onu yüzüstü çevirdim. Artık karşılık vermedi, sadece biraz ağladı ve ona tecavüz etmeyi bırakmasını istedi. Yavaşça çöreklerini yaydım ve penisimin başını yavaşça kıçına sokmaya başladım. Direnmedi çünkü birkaç kez onu analdan sikmeme izin verdi. Onu becermeye devam ettim. Tekrar yavaşça, sonra daha hızlı ve daha hızlı. Tekrar çığlık atmaya başladı ve elimle ağzını kapatmama neden oldu. Birkaç dakika sonra aletimi kıçından çıkardım ve sırtına çıktım. Daha sonra yataktan kalktım ve yüzüne yaklaştım ve penisimdeki tüm spermleri yalayıp yutmasını talep ettim ve o da bunu yaptı.

Bir hafta daha geçti. Tanya sanki bir şey onu rahatsız ediyormuş gibi çok sessiz davrandı. Ve bir gün ondan Messenger'da bir mesaj aldım: “Tatlım, artık sessiz kalamam. Oğlunuz siz evde olmadığınızda bana tecavüz ediyor. Bu bir aydan fazladır devam ediyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bir gün yatak odamıza dalıp bana yeniden tecavüz ettiğinde sessizce kamerayı açtım.” Bir dakika sonra tecavüz oynadığımız anın videosunu gönderdi. Bu orospu sessizce yatağın önüne bir kamera yerleştirdi ve gerçek bir tecavüz gibi göstermek için olup biten her şeyi filme aldı. Üvey annem beni aradı.

— Dimochka, merhaba. " dedi gülerek. - Filmi nasil buldun? Yanlış numarayı yapıp babanın yerine sana gönderdim. Ama istersen ona da gönderebilirim. İstiyor musun?

— Hayır. — Sessizce cevap verdim.

— Ha ha ha! Biliyordum. Artık babana her an şikayet edebileceğime göre daha itaatkar bir çocuk olacağını düşünüyorum. Daha doğrusu her arzumu yerine getireceksin. Sonuçta bu videonun sonu babanızın ve ardından polisin eline geçebilir. Veya sırrımız olarak kalabilir. Neyi seçersiniz?

— Böylece bu bizim sırrımız olarak kalsın.

—Aferin. Akıllı çocuk. Artık babana söylemeyeceğimiz daha fazla sırrımız olacak. Umarım beni anlıyorsundur, kaltak? Ağızını kapalı tut. Yabancıların ve babanın bilmemesi gereken her şey hakkında. Ve itaatkar ol. Çok itaatkar bir çocuk. Beni anlıyor musun?

—Evet. Anladım. Ama ona hiçbir şey söylemeye niyetim yoktu.

— Aferin. Artık bundan emin olacağım. Ve bir kez daha külotumun aşıklarımın spermleri arasında olduğu çantamı karıştıracaksın, ellerini kıracağım! Anladınız mı?

- Ah, işte olay bu... Her şeyi anlıyorum.

— Aferin. Öpücük. Yakında orada olacağım.

Şok oldum. Üvey annemin elinde gerçekten bir koz vardı ve kaderim ona bağlıydı. O andan itibaren çok itaatkar olmam gerekiyordu. Kelimenin her anlamıyla. Gereksiz şeyleri ağzınızdan kaçırmamak için babanızla iletişim kurarken dikkatli olun.

Aynı akşam Tanya eve yalnız gelmedi. Odamın kapısı açıktı ve üvey annemin topuklarının ve başka birinin adımlarının sesini duydum. Tanya kıkırdadı ve birinin sert bas sesi ona fısıldadı: "Haydi Tanyuşa, artık buna dayanamıyorum." Sonra hışırtı sesleri duyuldu ve birkaç dakika sonra üvey annenin inlemeleri duyuldu. Sessizce koridora baktım. Tanya komodinin üzerine yaslanmış halde kanser gibi duruyordu. Eteği beline kadar kaldırılmış, külotu ise dizlerine kadar çekilmişti. 35 yaşlarında, uzun boylu, sarı saçlı bir adam ellerini göğüslerinin üzerine koyarak sikildi. İlişkileri yaklaşık 15 dakika sürdü. Yabancı ona sorup duruyordu: “Aldatılan kocanın gelmeyeceğinden emin misin? Aksi takdirde burnunu kırmak zorunda kalacağım" diye yanıtladı: "Hayır. Halen işte. Bana göremeyeceği yeni güzel iç çamaşırları için para kazandırıyor çünkü onu benden çıkaracaksın. Ha ha ha! Ve küçük sikini amıma koymasına izin vermem için bana tekrar yalvaracak. Ama seninle tutkulu bir seks yaptıktan sonra tam bir zavallı gibi beni sadece diliyle yalayabiliyor." Üvey annemin sözlerinden dolayı kendimi çok rahatsız hissettim. Onun nasıl bir orospu olduğunun farkına bile varmadım. Aynı zamanda babama hiçbir şey söyleyemedim. Şimdi çok zor bir durumdaydım. Yabancı hızlandı, yüksek sesle inledi ve birkaç kez keskin bir şekilde Tanya'ya girdi. Daha sonra üvey annemin aletini çıkardı. İçine sperminin damlamaya başladığı külotunu düzeltti. Odaya saklandım. Biraz daha fısıldaştıktan sonra ön kapı açılıp kapandı. Memnun bir Tanya odama geldi. Üvey anne sadece külot ve sutyen giyiyordu.

—Peki, beğendin mi? - Sevinçle sordu. — Babanın karısının ve sevgili kadınının bir yabancı tarafından sikilmesini izlemek hoşuna gitti mi? Koridorda sikişiyor, ha ha ha! Beğendiğinizi görüyorum. Bakın.

Tanya'ya döndüm. Üvey annemin sevgilisinin spermine bulanmış külotunu indirdi. Ayrıca vajinasından sperm damlıyordu ama bu görüntü beni tahrik etti. Tanya bunu fark etti ve onu becermeme izin verdi. Görünüşe göre üvey annem her zaman seks istiyordu. Doğru, sevgilisinin spermini silmeden onu becermem gerekiyordu. Ama bu beni daha da çok heyecanlandırdı.

Seks sonrasında Tanya bana külotunu verdi ve kendisi duşa giderken bana külotu sevgilisinin sperminden temizlememi emretti. Ayrıca bana videoyu ve “küçük sırrımızı” hatırlattı ve yakında daha fazla sırrımız olacağının sözünü verdi. Ama onlar hakkında başka zaman konuşacağız.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post