Merhaba. Benim adım Svetlana. Anlatılan olayların yaşandığı sırada 25 yaşındaydım. Kısa boylu. İnce. C göğüs. Göt tam da ihtiyacın olan şey. Evlendim. Kocamla seks sıktı. Neyi denemedik? Ama onunla orgazm olamadım.
Bir keresinde onunla büyük bir kavga etmiştik. Bir şişe votka aldım, gözyaşları içinde birkaç bardak içtim ve bunun işe yaramayacağına karar verdim. Banyoya gittim. Yıkandım, makyaj yaptım ve aynada kendime baktım. Evet iyiyim. Neden evde dışarı çıkmalıyım? Dolabı karıştırıp üzerime güzel yakalı bir bluz, çoraplar ve o kadar kısa bir etek giydim ki eğildiğimde dantelli külotum görünüyordu. Zaten gece yarısıydı. Cumartesi. Kulüplerde çok fazla insan var. Arkadaşlarım olmadan tek başıma gitmeye karar verdim. Sonuçta macerayı özlemiştim. Amaç, bir erkekle flört etmek veya belki biraz daha fazlasını yapmaktı.
Kulüp gerçekten insanlarla doluydu. Tezgaha doğru yürüdüm ve absinthe sipariş ettim. İlk bardak beynime sert bir şekilde çarptı ve dans etmeye gittim. Uzun süre sıkılmama gerek kalmadı. Bir adam bana katıldı ve müstehcen bir dans yaptık. Dansların arasında bir bardak absinthe daha içtim. Arkadaşı da aramıza katıldı.
Kulüp havasız ve dumanlıydı, bu yüzden yürüyüşe çıkmaya karar verdik. Kulüpten çok uzakta olmayan bir park ve garajlar vardı. Çocuklar artık bana iki taraftan da sarılmaktan çekinmiyorlardı. Biri küstahça eteğinin altına uzandı ve elleriyle külotunu karıştırdı, ikincisi ise göğüslerine dokundu. Her şeyin nereye gittiğini anladım ve öyle bir heyecana kapıldım ki, bir anda külotum ıslandı. Arkadaşım bunu hemen fark etti.
Parkta biraz daha ilerledikten sonra uzun boylu ve yakışıklı adamlardan biri bir banka oturdu, belinin düğmelerini çözdü ve penisini çıkardı. Çok büyüktü. Hiç tereddüt etmeden diz çöktüm ve onu tamamen ağzıma aldım. Diliyle başını okşamaya ve metodik olarak penisin kendisini emmeye başladı. Benden açıkça daha genç olan kısa boylu ikinci adam eteğimi kaldırdı ve külotumu indirdi. Sıcak ve esnek bir penisin amıma dokunduğunu hissettim.
İçeriye girmedi, sadece kıç ve am boyunca hareket etti. Açıkça onun üzerine atlamak üzere olduğumu hissetti. Ben de yaptım. Ağzımı uzun boylu adamın sikinden ayırmadan ikinci arkadaşımın sikini elimle kavrayıp amıma yönlendirdim. Ah evet! Süperdi! İçinizde iki üyeyi hissedin. Daha önce bunu hayal bile edemiyordum. Uzun boylu adam tamamlanmak üzereydi.
Başımı ellerinin arasına alıp ağzımla sikmeye başladı, öyle ki nefes almam bile zorlaştı. İkincisi ise amımı dövüyordu. İki kez geldim. İlk defa böyle bir orgazm yaşadım. İlki ağzıma girdi, bir hayvan gibi hırlayarak ve memnun bir şekilde geriye yaslanarak. Birkaç dakika sonra ikinci adam silahını bana doğrulttu. Bir bankta yan yana oturdular. Uzun boylu olan beni dizlerinden kaldırdı, kıçımı okşadı ve şöyle dedi: "Belki birbirimizi tanırız."
Uzun olan Andrey, küçük olan ise Dima'ydı. Andrey 25 yaşındaydı, Dima 19 yaşına yeni girmişti. Biraz dinlendikten sonra Dima dikkatlice ona da oral seks yapıp yapamayacağımı sordu. Absinthe ve heyecan bu kadar tatlı bir çocuğu reddedemezdi.
Kafasını yalamaya başladım. Bagajı em. Bu sırada Andryusha bacaklarımı açtı ve deliklerimi okşamaya başladı. Yakında Andrei savaşa hazırdı. Tükürüğünü kıçıma sürdü ve yeniden düzenlemeye başladı. Her ne kadar anal seksi denemiş olsam da, bu bir şekilde beklenmedik bir durumdu ve aynı zamanda bunu istiyordum. Andrey kabaca kıçıma girdi ve hemen tüm gücüyle sikişmeye başladı. Dima'nın ağzımın tam dibinde bulunan penisi çığlık atmamı engelliyordu.
Çocuklar beni o kadar öfkeyle becerdiler ki neredeyse anında geldim. Sonra ikinci orgazm dalgası üzerime çöktü. Beni en az 30 dakikada bitirdiler. Bu süre zarfında üç kez geldim. Silahlarını üzerime ateşleyen çocuklar bana sarıldılar, öptüler ve beni evime götürdüler. Kocası evde değildi. Hızla banyoya gidip yattım. Bütün delikler hoş bir şekilde ağrıyordu. Mutlu bir gülümsemeyle uykuya daldım. Bunu bir kez daha tekrarlayacağımızı biliyordum.
Orgazm Garantili ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version