Bu kadın şirketimize geldiğinden beri, bütün erkekler kelimenin tam anlamıyla çıldırdı. Lina Kim minyon bir Asyalı kız olmasına rağmen çok seksi bir kızdı.
Kız ya da kadın, 27 yaşında, muhtemelen hala bir kız, ancak hayır, muhtemelen bir kadın, çünkü zaten bir çocuğu vardı, ama o Çin'deki anavatanında kaldı. Lina 156 cm boyundaydı ama Çinli bir kadın için hiç de tipik olmayan göğüsleri oldukça büyüktü. Çevresi kesinlikle 90 cm'den fazla. Uzun değil ama ince bacaklar ve küçük bir ağzın dolgun dudakları. Ne güzel bir oyuncak bebek!
Lina'yı hemen beğendik, o da bunu hissetti ve beğendi. Lina'nın kocası Çinli, memleketinde kalıyordu, sık sık birbirlerini arayıp "anlamsız" dillerinde saatlerce bir konu hakkında sohbet ediyorlardı.
Ancak Lina, püriten görüşleriyle öne çıkmıyordu ve kolayca iletişim kurabiliyordu. Bizim yanımızda çalıştığı altı ay içinde erkeklerle en az 10-12 cinsel ilişkide bulundu. Çoğu zaman Lina patronumuz tarafından dövülürdü; Lina iki ya da üç adamla aynı anda saunaya gitmeyi ve orada onları bitkinleştirmeyi severdi. Bir keresinde bize bir erkeğe asla doymadığını itiraf etmişti ve onu bu tür davranışlara iten şey de çok büyük bir vajinaya sahip olmasıydı ki bu Asyalı bir kadın için tipik değildi! Şirketimizden penisi yaklaşık 22 cm olan Maxim tarafından dövüldüğünde Lina memnuniyetle inledi.
Genel olarak Lina tipik bir fahişeydi. Ancak onurunu hiçbir zaman kaybetmedi. Ölçülü davrandı ve değerini biliyordu; bunu yalnızca cinselliğini tatmin etmek için yaptı. Temel gereksinimi kurallara ve önlemlere uymaktı: yalnızca prezervatifle seks yapmak; oral seks de. Bize asla anal seks yapmadı. Ve sadece bir kez, tüm şirketimiz içinde en küçük penise (yaklaşık 11 cm) sahip olan Tolik, onu anal seks yapmaya ikna etti. Lina tatmin olmadı ve gelecekte bunu kendisine teklif etmememizi istedi. İyi tamam! Önemli bir şey. Dar vajinası bizim için yeterliydi.
Ah, ne kadar sıkı ve ateşliydi! Mmm! Ve vajinal kasları nasıl çalıştıracağını nasıl bildiğini...
Çok uzun zaman önce, ikimiz, ben ve arkadaşım Mikhail, Lina ile birlikte Mikhail'in kulübesine geldiğimizi hatırlıyorum. Mikhail bekar ve saklayacak bir şeyi yok, bu yüzden öğleden sonra geldik. Hamamı sular altında tuttuk, mangal yaptık ve içtik.
Ben ızgaranın etrafında uğraşırken, Mikha zaten kulübenin koridorunda Lina'yı çekmeyi başarmıştı ve onlar çoktan rahatlamış ve yorgun bir şekilde dışarı çıktılar. Onlara baktım ve Mikha bana göz kırpıp sessizce şunları söyledi:
- Şimdi gidin, lastik bantlar rafta... - Lina'ya göz kırptım, o her şeyi anladı ve beni eve çağırdı.
Yalnız kaldığımızda Lina, altına yalnızca külot giydiği, neredeyse görünmez olacak kadar ince olan bornozunu açtı ve pantolonumu çıkarmaya başladı. Birkaç saniye sonra tamamen çıplak bir şekilde onun önünde durdum. Lina prezervatifi eline aldı ve ustalıkla zaten sert olan penisimin üzerine çekti.
Lina harika bir oral seks yaptı. Küçük ağzı organımı yuttu ve kafasını almaya direnmek imkansızdı. Lina tutkuyla inledi ve ben de inleyerek kafasını penisime doğru çektim. Kelimenin tam anlamıyla üç dakika sonra geldim. Lina neşeyle göz kırptı, dizlerinden kalktı ve beni dudaklarımdan öperek Mikhail'i görmek için sokağa koştu.
Dışarı çıktığımda dışarısı zaten karanlıktı, tatil köyünde hava karanlıktı ve ilginç tabloyu yalnızca ateşin ışığı loş bir şekilde aydınlatıyordu.
Dışarıya çıktığımda Lina, Mikhail'in üzerinde oturuyordu ve bir aygır gibi onun üzerinde "dörtnala koşuyordu". İnce bacakları Mikhail'in beline dolanmıştı ve başı tutkulu bir coşkuyla geriye doğru atılmıştı. Onlara yaklaştığımda Lina beni pantolonumun kemerinden tutup kendine doğru çekti. Birkaç saniye içinde penisim onun ellerindeydi. Onu ustaca yerleştirdi ve aynı ustalıkla üzerine elastik bir bant atarak (onları nereden buldu!?) çılgınca bana oral seks yapmaya başladı.
Mikha yüksek sesle inledi, inlemelerine Lina'nın inlemeleri katıldı, terden keçeleşmiş siyah saçları yüzünü kapladı ve kızın göğsündeki meme uçları şişmişti, onlara dokununca patlayacakmış gibi görünüyordu! İkinci seferde daha uzun süre dayanabildim, bu yüzden ilk önce Lina patladı. Neredeyse çığlık atıyordu ve Mikha da onun arkasından hırladı. Daha sonra birlikte hamama gittik, burada Mikha (sağlıklı bir adam!) Lina'ya tekrar oral seks yaptı ve kendini iyice yıkadığında (çok temiz), sonunda beni lateks bir peçete aracılığıyla oral seks yapmaya ikna etti. Yaklaşık otuz dakika boyunca amına bakım yaptım! Lina en az beş kez geldi! Peçete olmasaydı onun fışkırtmasında boğulacaktım.
Harika bir gece geçirdik, Mikha ve ben neredeyse sabaha kadar sırayla Lina'yla seviştik ve sonra üçümüz yatakta uzanırken Lina sırrını bize açıkladı; eşini çok sevdiğini fakat penisinin çok küçük (yaklaşık 7-8 cm) olduğunu ve onu tatmin etmediğini söyledi. Ve başka türlü tatmin yöntemleri aramayı kesinlikle reddediyor. Hikaye şu: Lina tatil için Çin'e gitti ve biz grup olarak onun dönüşünü sabırsızlıkla bekliyoruz.
Çinli Lina Kim ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version