O hassasiyettirseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 O hassasiyettir

Post by Anonymous »

Ağırlıksızlık, hafif çiçek aromaları, her tarafta hassasiyet ve hayır, bunun renkle ilgisi yok, vücutta ve zihinde hissedilen sıcaklık ve rahatlık hissi. Bir ışık dalgası içindeyim, kendimi iyi, sakin hissediyorum, kıyafetsiz olduğumu hissediyorum ama bu beni rahatsız etmiyor, utançtan veya utançtan kurtuldum. Sıcaklık kaslara yayılır, vücut güçlü ama rahattır. Gözlerimi açıyorum, etrafımdaki her şey yumuşak pembeyle dolu, rengi yumuşak, sakin ve şehvetli. Önümde, boşluğa uygun, bilmediğim bir çiçeğin kocaman bir tomurcuğu var. Şimdi ve burada sadece şefkat var, ben ve bu çiçek. Çiçek hızla büyümeye başlar ve burada tuhaf bir şey görünmüyor, her şey olması gerektiği gibi. Büyüyor, tüm dikkatimi çekiyor, sadece izliyorum ve artık benden büyük, büyümeye devam ediyor.

İlk bilinçli düşünce.

— Orada her şey olabilir.

Konuşamıyorum... tıpkı uyku felcinde olduğu gibi, dudaklarım hareket ediyor ama ses yok ama nedense bu beni hiç korkutmuyor, hatta kelimeler büyüyü ve dinginliği bozabiliyor gibi görünüyor bu yerin.

- Tamam, hisset ve düşün, şimdilik bu kadar yeter. Hissedin ve düşünün.

Dikkat yine çiçeğe gidiyor, onu çekiyor gibi görünüyor, dışarıdan hareketli değil ama içeride bir şeyler olduğu açıkça görülüyor. Aroma biraz değişti, koku dolu bir tabak çileğe benziyor.

Bir enerji dalgası, birkaç yaprak açık ve onu içeride görüyorum.

— Sanki canlı bir tanrıçayla karşılaşmış gibiydim.

O, göz kamaştırıcı derecede güzel ve ideal olmayan malzeme için fazla ideal.

Pürüzsüz bir cilt, sanki bir resimden çıkmış gibi, minyatür vücut, ideal oranlar, zarif hatlara sahip ince ve düzgün bel, küçük kalçalara kadar iniyor, düzgün bacaklar, çok uzun değil, çok düzgün ve güzel, çok sevimli ve küçük ayaklar, insanlar bunu sevmez böyle düz ve yedi katlı ayakları yoktur. Ele tam oturan, kalkık ve güzel göğüsler, ince bir boyun ve çok temiz ve berrak bir yüz. Sarı saçlar omuzların üzerine düşüyor ve köprücük kemiğine çok az ulaşıyor.

Uyuyor, rahatlamış ve açık görünüyor, göğsü sakin nefes almasıyla uyumlu bir şekilde yükselip alçalıyor, dudakları sadece hafifçe aralık. Yüzü ideal bir heykeltıraşın eseri gibi, yaşını belirlemek imkansız ama içindeki uyuyan kadim güç ortada, bu arada sevgi ve şefkat dalgaları doğrudan ondan hissediliyor.

Gözlerini açtı, ben hemen ortadan kayboldum, aşkla dolu bir boşluk gibi onların içinde eridim.

—Uzun zamandır beni mi bekliyordun?

Beklediğim son şey böyle bir soruyu duymaktı, ne bekleyebileceğimi bilmesem de, bunu doğrudan kafamın içinde "duymak" bir yana.

— Sözle konuşmanın anlamı yok, yeterince niyet ve düşünce var.

Görünüşe göre bu beni alarma geçirmeli; tamamen açığım, çıplağım ve düşüncelerim sonuna kadar açık. Ama burada korkacak hiçbir şeyim yok, en rahat yerdeyim, sevgiyi temsil eden ve çilek kokan bir kadınla birlikteyim. Burası için gündelik mantık pek uygun değil. Şimdi tekrar düşünüyorum.

—Bilmiyorum, az önce buradaydım, sonra sen ortaya çıktın.

—Bu alanda kendinizi rahat hissettiniz mi? Hareket etmeyi öğrendin mi? Vücudunuzun hissini mi kaybettiniz?

—Bunu düşünmedim bile, sanki ağırlıksızlıktaymış gibi buradayım, bu bir rüya değil, vücudumu kontrol ediyorum.

- Tamam, bana gelin.

Bu kısa sürede çiçek, sanki hep böyleymiş gibi, pembe bir buluta dönüştü, sanki yaprakları kumaş olmuş gibi ipeksi bir görünüme sahipti.

Ve o anda garip bir şekilde ona doğru hareket edemeyeceğimi fark ettim. Sadece vücudumu hareket ettiriyorum ama hareketler aslında sıfır yer çekimindeki gibi, itemediğim bir hareket.

— Tıpkı rüyadaki gibi uçun.

Gülümsediğini gördüm ve içgüdüsel olarak ona karşılık verdim.

—Ne kadar güzelsin.

Ve gerçekten de sanki bir rüyadaymış gibi, duygularımı çok az toparladıktan sonra yumuşak bir şekilde ona doğru yüzdüm, ama o da bana doğru çok daha yavaş yüzdü.

Yakınlarda, çok yakın ve dudak dudağa. Bir öpücük, sadece bir dudak dokunuşu, ne kadar tatlı. Bedenler birbirine dokundu, kolları beni kucakladı. Hafifçe çekildim, gülümsedim ve gözlerimin içine baktım, gözlerim hâlâ bir o kadar derindi, boğuluyordum. Bir daha öp, kafanda boşluk var, narin dudaklar, en narin dudaklar, karşılık ver öp, kollar birbirine geçmeden omuzlarına ve beline sarıl. Dudaklar sıcak, sıcak, burada bir ses var mı anlamıyorum ama onun şehvetli ve dolgun sevgisinin baskısını hissediyorum. Duygularım aracılığıyla kafamın içinde duyuyorum.

— İstiyorum.

Vücudum tamamen uyanık, kalp daha hızlı atıyor, tenim daha sıcak oluyor, öpücük daha yoğun, dudaklarımın nemini hissediyorum, tutku uyanıyor, daha sıkı bastırıyorum.

Dudaklar açık, dil sıcak ve hareketli, kendiminkini veriyorum, cevap veriyorum, başım ısınıyor, nefes alma aralıklı, kaslarda gerginlik oluştu.

Son derece yakınız, onu her şeyiyle hissediyorum, narin teni ellerimin altında, göğsü bana dayalı. Üye hızla yükselmeye başlıyor ve aynı zamanda sıcak vücuduna yaslanıyor.

Fakat bazı nedenlerden dolayı bir düşünce ortaya çıktı.

— Burası uygun mu?

—Burası mükemmel, sizi tam anlamıyla hissedememek çok güzel.

Eli aşağı kayar ve bu düşünce onu terk eder.

—Seninle her şeyi istiyorum, senin her şeyini istiyorum.

Avucu penisimi kaplıyor, ellerim aşağı iniyor.

— Ne istersen onu yap.

Ve parmakları beni yumruk haline getiriyor, öpücük bu arada dudaklarından ayrılmış, sağ eliyle kalçasını sıkıyor, esnek, esnek vücudu boyunca yürüyor, sol eliyle saçlarını topluyor ve yüzünü hafifçe çeviriyor, dudaklarıyla çok tatlı, yumuşak, ince teni boynuna doğru koşuyor, damarların sallandığını hissediyorum, nabzı hızlanıyor, sadece dudakları değil, dili de, benim sıcak ıslak dilim onun hassas boynunda. Hâlâ şefkatle öpüyorum ama alevlenmeye ve hafifçe ısırmaya başlıyorum, şu ana kadar sadece dudaklarımla.

Eli penisin tüm genliği üzerinde şimdilik yavaşça hareket ediyor, ancak avuç içi sıkıca kenetlenmiş ve her hareketi çok net bir şekilde hissediyorum, yavaş ama sürekli artan ritim, parmaklar daha sert baskı yapıyor.

Elim vücudunun üzerinde geziniyor, bacaklarını, kalçalarını ve sırtını sıkıyor ve okşuyor, onu bana giderek daha çok yaklaştırıyor. Diğer el başını kontrol ediyor, hafifçe geriye çekip boynunu bana açıyor, hoşuna gittiğini biliyorum, boynunu öpmek de hoşuma gidiyor, gittikçe ısınıyor, giderek daha tutkulu oluyor. O da benim gibi kendini kısıtlamıyor. Eli nazik olmasına rağmen hareketleri güçlü, geniş ve tekdüzedir. Ritim hızlanır, nefes alma hızlanır.

—Çok ateşlisin, nasıl istersin?

— Her şey ve her şey sizin için.

Penisimi bırakmadan hafifçe havaya yükseliyor, kalçalarını hafifçe hareket ettiriyor, nemi, sıcaklığı hissediyorum. Ve o anda sıcaklıkla kaplandım. İlk güçlü sesi duyuyorum. Güçlü ve tutkulu nefesi. Üstümde, elleri omuzlarımı tuttu, biraz daha yükseldi, vücudu benden uzaklaştı ve hareket etti. Her itişte, her harekette, daha yüksek nefes alıp vermemde tüm hislerim azaldı. Başı kaldırılmış, yüksek sesle inliyor ama yavaş ve ritmik, daha derin ve daha güçlü, içi çok gergin, her derin hareket büyük keyif veriyor. Onu kendime doğru çekip kollarımın arasına alıyorum. Bir dürtü ve kendimizi yaprakların üzerinde buluyoruz. Nefes alışı daha yüksek, inliyor, kendini iyi hissediyor. Ritim yoğunlaşıyor, daha güçlü, daha hızlı hareket ediyorum, ona bastırıyorum, ne kadar sıcak! Çok yoğun, beni çok sıkıyor. Kafam boş, hiçbir düşünce yok, sadece kokunun değiştiğini hissediyorum, sanki çileklere tarçın eklenmiş gibi. Onun bir düşüncesi.

—Daha güçlü, daha güçlü.

— Daha zorunu mu istiyorsunuz?

— Evet evet evet, daha zor!

Ne istediğini biliyorum, onu hissediyorum, oynuyorum.

O tutkuya yenik düştü, ben yoğunlaştım, daha güçlü oldum, daha yükseğe çıktım ve daha hızlı gittim, her hareket bir tokat gibiydi, atmosfer başlangıçtakinden tamamen farklıydı, hava ısındı, çok fazla şey vardı. sesler, diye inledi, sanki hırlıyormuşum gibi, zevkin en yüksek ölçüsü. Tempo artıyor, hiç yorulmuyorum, hatta yorgunluktan değil tutkudan daha hızlı nefes alıyorum, dolayısıyla sınırlı kalmıyorum. İşte benim düşüncem.

—Farklı bir şekilde istiyorum.

—Haydi.

Zihnindeki "hadi" ifadesi bile daha yüksek sesle ve daha açık sözlü hale geldi.

Bir an doğrulup yüzüne bakıyorum... İdeal bir kadın bile seks anında daha da çekici hale geliyor.

Cevap olarak gülümsüyor ve bu harika, şu anda hissettiğim kadar iyi, belki de daha önce hiç hissetmediğim kadar iyi. Hafifçe yükseliyorum, onu bırakmadan bacaklarından tutup ayağa kalkıyorum. Sırt üstü yatıyor, ona dik duruyorum, bacaklarını kaldırıyorum, onları bir araya getiriyorum, ah, o kadar sıkı ki sanki kendimi tıkıyormuşum gibi ve tekrar, tekrar, tekrar dışarı çıkıyorum! Ne kadar seksi, vücudunun üzerinde yürüyorum, kalçalarını, baldırlarını ve uyluklarını tekrar sıkıyorum ve okşuyorum, tempo yoğunlaşıyor. Bir elimi karnına koyuyorum, diğer elimle baldırlarını sıkıyorum, yalıyorum, öpüyorum, elim göğsüne doğru yükseliyor, mükemmeller, basınç yoğunlaşıyor, artık inlemiyor, çığlık gibi, nefesi hızlanıyor daha yüksek sesle. Bacakları ne kadar seksi, eli yukarıda, göremiyorum, yüzümü ayak bileklerine yasladım, gözlerimi kapattım, dudakları, ağzı açık, iki parmağımla çenesini tutuyorum, oynuyor, yalıyor diliyle parmaklarını. Çok daha fazlası gibi görünüyor, ama daha da heyecanlıyım, içimdeki ateş hissi yenilenmiş bir güçle yükseliyor. Kalçalarım çalışıyor, vuruyorum, çığlık atıyor, yüksek sesle nefes alıyor, şaplaklar hızlı ve güçlü.

Sonra çığlık atıyor, bacaklarına kramp giriyor, parmaklarımı ısırıyor, fışkırdığını hissediyorum, elleriyle beni sıkıyor, acı verecek kadar sıkıyor. Orgazm.

Rahatlıyorum, gösterinin tadını çıkarıyorum, bırakmıyorum, orada her şeyin nasıl titreştiğini hissediyorum, kafam bir o yana bir bu yana koşuyor. Yavaş yavaş sakinleşir. Kafamda sadece keyif var, onda da var, hissediyorum, sakinleşiyor.

Dinlenin, ıslak ama güzel, yakın temas halindeki sıcak vücutlar, etraftaki atmosfer artık pembe değil, kırmızı notalar ortaya çıktı. Üzerinde yattığımız yapraklar hala aynı yumuşaklıkta ve o hala güzel ve onu sadece görmüyorum, aynı zamanda hissediyorum da, çünkü artık sadece sevgi yaymıyor, şimdi bu aşk da tutkuyla birlikte yanıyor ve onda o var. hiç olmadığı kadar parlak.

—Ama henüz bitirmedim.

Quick Reply

Change Text Case: