Büyük dallı boynuzlarseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Büyük dallı boynuzlar

Post by Anonymous »

O gün kocamla bazı saçmalıklar yüzünden tartıştım. Ama büyük bir kavga ettik ve ben kırgın bir halde sokağa koştum. İlk başta etrafta dolaştım, sonra Max'i aramaya karar verdim. Çok meşguldü ama hemen duruma müdahale etti ve bana düzeni sağlamamı ve M.N. Caddesi'nde beklememi emretti. Eve koştum, güzelce makyaj yaptım ve kurşun gibi dışarı fırladım.

Heyecanla ve kocamı boynuzlama arzusuyla titriyordum. Max çok geçmeden SUV'una geldi ve şehir dışında bir yere doğru yola çıktık. Orada bir tatil köyüne döndük ve birinin lüks malikanesine girdik. Eve girdik. Büyük koridorda bir masa seti vardı ve yakınlarda büyük bir yatak vardı - gerçek bir seksodrom. Masada üç kişi oturuyordu. İçlerinden en sağlıklısı Max'i kenara çekti, onunla bir şeyler konuştu ve Max başını bana doğru sallayarak hızla oradan ayrıldı. Ve üçü de hemen benimle ilgilendiler, pelerinimi çıkarıp beni yatağa attılar.

Beni bir fahişe gibi kullanmaya başladılar. Ne tür bir romantizm var? Sırayla büyük, heyecanlı siklerini ağzıma sokup parçaladılar. Hiçbir zevk alamadım, sadece acı vericiydi. Ama bu üçünü de pek rahatsız etmiyordu, hatta bazen onları tahrik ediyormuş gibi görünüyordu. (Hadi, seni kahrolası orospu, daha hızlı em. Benimkini kaçırma, seni pislik. Üç siki de ağzına koyalım. Kaçma, fahişe.

Kusmamaya dikkat et, seni pislik). Bunlar üçünün de bana taktığı lakaplardı ve ayrıca yanaklarıma deli gibi tokat attılar. Acı ve kızgınlıktan gözyaşlarına boğuldum ve bu onları daha da heyecanlandırdı. İçlerinden bira göbeği olan en sağlıklısı arkadan bana bağlanmaya başladı. Bir hareketle eteğimi kaldırdı, bir başka hareketle külotumu yırttı ve tam kasıklarıma giremeyince kıçıma güzel bir şaplak attı. (İşte bu kadar, seni kahrolası fahişe, daha hoşgörülü olacaksın).

Korktum ve acı çekiyordum. Vızıltı nerede? Ancak büyük adamların istediği tek şey buydu. (Bakın her şey nasıl da titriyor. Bu ıslak fahişelere tecavüz etmeyi seviyorum! Ona biraz zor anlar yaşatın ki bu üç siki daha uzun süre hatırlasın). İri adam kıçımın gevezeliğinin yeterli olmadığını düşündü ve boğazımı yakalayıp iki eliyle beni boğmaya başladı. Gözlerimi devirdim ama onlar sadece güldüler ve iki sikini ağzıma sokmaya devam ettiler.

İri adam arkadan kasıklarıma sert bir şekilde vuruyordu. Bir kaya ile sert bir yer arasında gibiydim. - Öyleyse düzeni değiştirelim! Buraya gel Petrukha. Onu üzerime yatırıyorum ve sen de onun kıçı üzerinde çalışmaya başlıyorsun. Petrukha sikini dar, sikik anüsüme sokmaya başladı. – Ah, sfinkteri bir fahişe sıkmış! O zaman bize kıçının sırrını söyle! Ve üçü de sanki emredilmiş gibi güldüler. İster istemez rahatlamak zorunda kaldım ve Petrukha inleyerek kıçıma girdi.

İlk kez iki hastalıklı makinenin kasıklarımı aynı anda sürmesi böyle oldu. (Görünüşe göre bu orospu bir şeyden hoşlanmıyor mu? O halde onu daha da içine sokun! Acıdan ciyaklayana kadar sik onu!) Ama ben zaten ciğerlerimin tepesinden anlaşılmaz sesler çıkarmaya başlamıştım ve üç sik tüm güçleriyle beni delmeye devam ettiler. Ağzımı kullanan, zaman zaman sikini çıkarıp lezzetli bir şekilde yüzüme tükürdü ve ben de tükürük salgılamaya başladım, çok şükür.

Böylece bu üçlü için sevgiyle uyguladığım tüm kozmetikler sağlam bir maskeye yayıldı ve bakımlı bir kadın gibi değil, gerçek bir fahişe gibi göründüm. Görünüşe göre, bu fotoğraf üçüncüyü o kadar büyüledi ki adı Mikha'ydı, bir akıllı telefon aldı ve üçümüzün her yanından dolaşmaya ve sikişmenin tüm detaylarının fotoğraflarını çekmeye başladı. Ve iri adam zaten bitiş çizgisine yaklaşıyordu, gözlerini devirmeye başladı ve büyük miktarda spermi amıma gönderdi.

Petrukha'nın da beklemesi uzun sürmedi ve kıçıma girdi. Sonra Mikha telefonu attı ve Petrukha'yı anüsüme yerleştirdi. (Birinin spermiyle nemlendirilmiş bu deliği becermeyi seviyorum) Petrukha zaten çok heyecanlıydı ve uzun sürmedi, ama içinde çok fazla sperm vardı. Acı içinde inleyerek ve sperm akıtarak beni bir süre yalnız bıraktılar. Bir süre orada yattım, sonra ayağa kalktım ve sendeleyerek banyoya gittim. Etrafımdaki her şey dönüyordu ve bana öyle geliyordu ki içimdeki acı bir heyecan duygusuyla karışmıştı. Gerçekten tüm bu kasırgadan kurtulmayı başardım mı? Kendimi yıkadığımda içimden sperm akıntıları aktı. Havluyu üzerime örttüm ve odaya geri döndüm.

Üçlünün tamamı masada içiyordu. - Otur ve bir içki iç. Biraz daha iyi hissedeceğiz ve devam edeceğiz. dedi iri adam bana yarım bardak viski doldururken. Hiç düşünmeden birkaç yudumda yuttum ve kendimi harika hissettim. Şerbetçiotu hemen kafama çarptı ve yüzdüm. Sonra daha fazlasını döktüler ama her şey zaten sis içindeydi. Beni çoktan masadan yatağa taşıyorlardı. Geriye kalan her şey hızlandırılmış ve çarpıtılmış bir film gibiydi. Ağzımda sikler, kedi, kıç. Yüzüm spermlerle kaplı ve tüm üçlü yüksek sesle gülüyor. (Hadi, onu da yanıma koy. Peki, bu orospunun amcığı var. Belki üçüncüsü gelir?

Uyum sağlamayacağız, bu sakıncalıdır. O zaman onu da kıçına sok. Evet, beni dışarı itme, yanına it. Bunun gibi. Onu öldürelim). Sabah sanki üzerimden bir at sürüsü geçmiş gibi tamamen bitkin bir şekilde uyandım. Kendimi yıkadım ve çıktım. Eve taksiyle döndüm. Kocam işteydi. Akşamları bana karşı şefkatli ve şefkatliydi. Seks yapmak istedim ama reddettim, bakire gibi davrandım ama gerçekte her şey acıtıyordu ve hiçbir şey istemiyordum. Ama en azından yarığımı yalamam için bana yalvardı.

Orada diliyle bu şekilde oynuyordu ve başından büyük dallı boynuzlar çıkıyordu. Kendimi yavaşça sürükledim ve beni neredeyse parçalara ayıran o üç üyeyi korkuyla hatırladım. Ve her şeyi tekrarlamam gerektiğini düşündüm, yoksa grup seksinin tüm nüanslarını bir şekilde anlamadım...

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post