Genç yüksek lisans öğrencisiseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Genç yüksek lisans öğrencisi

Post by Anonymous »

Ben üçüncü sınıf öğrencisiyim, formda, genç bir yüksek lisans öğrencisi olan öğretmenimiz ile sınıfta tek başıma duruyorum, cesurca öpüşüyoruz ve o bir eliyle açgözlülükle kısa eteğimin altından kıçıma vuruyor. Elimi kasıklarına koydum ve ne kadar heyecanlı olduğunu hissettim; aleti sanki kot pantolonunu yırtacakmış gibi hissediyordu.

Kapıyı kilitlemeye gidiyor, onun sizin öğretmeniniz olması sizi çılgınca heyecanlandırıyor.

Eteğimin altındaki külotumu çıkarıyor ve parmaklarını ıslak deliğime sokuyor, her tarafım akıyor, inlemek istiyorum ama yüksek sesle yapamıyorum, çiftler duvarın arkasından yürüyor ve bu çok kötü , inanılmaz derecede heyecan verici.

Gözlerim zevkten geriye dönüyor, ağzım hafifçe açık ve heyecandan ne kadar yavaş ve tatlı nefes aldığını duyuyorum.

Parmaklarını benden çekip yalamama izin verirken fermuarını açıp kot pantolonunu indiriyor.

Sik bir kazık gibi duruyor, büyük ve gergin, onu o kadar çok istiyorum ki... Aşağı iniyorum, bir elimle siki alıyorum ve kafasını yalıyorum, tamamen kayganlaştırıcıyla kaplı ve ağzıma kadar uzanıyor. .. Yavaş yavaş emmeye başlıyorum, yavaş yavaş sikinin içine itiyorum, giderek derinleşiyor, elleriyle başımı alıp sikinin üzerine itiyor, ritmik, sert, istediği gibi, yükseliyor, siki titreşiyor ve hatta geriliyor daha fazlası.

Beni ayağa kaldırıyor ve kıçımı ona doğru çeviriyor, masaya yaslanıyorum ve artık çok keyifli olacağını biliyorum, bacaklarımı iki yana açıyorum, içim o kadar sıcak ve ıslak ki, bu daha önce olmamıştı uzun zamandır... Penisini bacaklarımın arasında hissediyorum ve içime giriyor. Evet, bu çok heyecan verici, vızıltıdan dolayı gözlerimi kapatıyorum ve inlemeden duramıyorum! Eliyle ağzımı kapatıyor, kabaca, heyecan verici, sanki daha da ıslanmışım gibi... Ve beni ritmik bir şekilde dövmeye başlıyor, çöreklerimin ona tokatla vurduğunu duyuyorum, masayı tuttum ve çekiçle vuruyor duvar, daha sessiz olmam lazım ama o kadar zor ki, o kadar yüksek ki... Ritim değişiyor, bu da onun yakında boşalacağı anlamına geliyor. Midemde sıcaklık ve gıdıklanma hissediyorum, çok sıcak ve güzel, sadece biraz daha... Gözlerim geriye dönüyor ve inlememi zar zor tutabiliyorum, geliyorum ve aletinin büyük bir kısmı benim kayganlaştırıcımın içinde kalıyor . Sikini çıkarıyor ve kıçıma boşalıyor... Ben masaya uzanırken sıcak sperm kalçalarımdan damlalar halinde akıyor. Gerçekten kalkmak istemiyorum... Yarın yine dersimiz var ve bu sıraya oturmayacağım. Başka bir konuda tekrarlayacağız...

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post